Cozonacei de noiembrie_decembrie2008(17)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Neatza!
Sa-mi fie rusine cu salteaua mea de cocos, e fapt a lui bebe . Ieri i-am pussalteluta de ingasat in patut sa doarma pe ea si azi arata fatza mai bine, nasul s-a curatat...bine este si meritul tratamentului. Nu-l mai mananca, nu mai este agitat, e iar happy bebicu meu.

Bertha, BraveGirl, Monicus, Bebecris, Miky, Anca

Bebecris este dermatita atopica accentuata si generalizata pt ca are cateva bubite si pe corp. Sunt in intregime de acord cu diagnosticul medicilor pt ca am gasit mai multe articole pe net, unde este descrisa dermatita si spune ca in faze usoare sunt doar bubite, iar in faze avansate cum are strumficu, pe langa bubite care se unesc si se formeaza o pata rosie, pielea se descuameaza si supureaza, apare pruritul...suntem un pic mai bine

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Mav LA MULTI ANI pentru Sebi! Muuulta sanatate si noroc in viata! Un pupic maare maare!

pozici...Aventurile lui Habarnam si alte cele..:)

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebecris
daca beau un pahar de suc de portocale facut in casa...dauneaza?

si io vreau.

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Mergi la inceput

Ginye ma bucur din suflet ca-i merge bine lui Stefanut! Cat de curand iti va da si un zambet frumos!
Pup dulce un puiut curajos sa-i treaca orice urma de durere!

Citat:
citat din mesajul lui ginye55

Neata fatelor!
Inca o noapte fara mari probleme. De dimineata ne-am trezit gangurind, pentru prima data de la operatie. De zambit nu prea zambim.Dar va veni si momentul asta. Inca suntem f speriat, tresarim la cel mai mic zgomot. Mai avem si momente in care plangem in somn, dar trec repede. Oricum, azi s-a vazut primul pas spre mai bine: in primul rand a gangurit si in al doilea rand a stat pt prima oara de la op singur in patut pt 10 min. A inceput sa nu mai planga pt ca mananca cu seringa. S-a invatat si cand simte seringa deschide gurita sa pape. E un ingeras. Sa nu mai spun ca a papat 810 ml ieri!Astept sa vad cum decurge ziua de azi.

Mav sa-ti traiasca pustiulica! Sa fie sanatos si sa-i aduca lui mami numai bucurii!

Fetelor, ma scuzati pt ca inca nu am timpul necesar sa raspund fiecareia in parte. Un , o si o calda pentru fiecare dintre voi!

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Babyzapi ce bine ca ai descoperit de unde era problema! Sa dea domnul sa-si faca efectul tratamentul si sa-si revina fatzuca lui Raphael! Puuup un bebe happy!

Citat:
citat din mesajul lui babyzapi

Neatza!
Sa-mi fie rusine cu salteaua mea de cocos, e fapt a lui bebe . Ieri i-am pussalteluta de ingasat in patut sa doarma pe ea si azi arata fatza mai bine, nasul s-a curatat...bine este si meritul tratamentului. Nu-l mai mananca, nu mai este agitat, e iar happy bebicu meu.

RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Manumanu, Diana, Mav, Darling

Mav cu intarziere , dar din suflet LA MULTI ANI SEBI cel nazdravan! . Sa fii mereu un copil bun la fel ca pana acum

Diana si Mav am intrebat-o pe dr daca e cazul sa-i schimbam lapticul si sa-i dau fara lactoza si mi-a spus ca daca ar fi avut bebe intoleranta la lactoza ar fi avut diaree si varsaturi, sau macar una din ele, ceea ce nu are bebicu. Si faptul ca este mai rau de data asta, sunt sigura ca a fost din cauza cremelor Fucicort si Triderm, puetrnice amandoua pe baza de cortizon, iar din ce s-a documentat iubi, cam tarziu ce-i drept, pt un tratament corect si eficient se da o crema cu cortizon si alta cu hidrocortizon, gen Fucicort si Fucidin (nu triderm cum ne-a dat noua) asa bebicu a avut tratament soc si la terminarea lui, bubitele au aparut si mai suparata ca data trecuta.

Diana alergologul la care am fost este Iacomi Adriana, poate ai auzit de ea, are ani de munca in spate si este foarte buna. Pana si iubi a fost multumit de ea si de ce ne-a spus...ceea ce nu s-a intamplat cu ceilalti dr...astept sa vad rezultatul de la Panel 4 Alergen si daca nu iese nicio alergie, mergem la budimex pt testul de intoleranta la lactoza...totusi eu chiar cred ca salteaua de cocos a fost vinovata...

RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Sorvint, saru'mana pt linkul cu exercitii. Foarte utile, mai ramane sa le pun in practica.

Mav, la multi ani lui Sebi!

Darling, am admirat poze cu Eduard.Scump foc.

Amalia, asa e si David cu scaunul.Dupa ce m-am calmat eu, mi-am dat seama ca de fapt copilul nu e constipat , ci are tranzitul mai lent si face o data la 3-4 zile.Nu vad sa-l deranjeze, asa ca-l las in pace, ca incepusem sa-i fac laptele praf cu ceai de musetel, dar vad ca nu este totusi cazul.

ginye, ai mare grija sa nu raceasca Stafanut. Stiu ca e f important sa nu aiba mucisori in perioada asta.

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ihotu72 spune:

Ginye am plans cand am citit povestea ta .Te admir pt curaj si ii doresc lui Stefanut recuperare rapida.Multa sanatate si incredere in Dumnezeu ca totul ca fi bine si la urmatoarea operatie.

pozele mele
Nasterea lui Alex
alte poze

Mergi la inceput

Fetelor cititi cu atentie! Am descoperit ca salteluta de cococos era de vina. De la inceput observasem ca problema este in camera lui, pt ziua statea cu noi in sufragerie si era bine, iar dupa ce dormea noaptea in camera lui dimineata il gaseam mai rau. Asa ca am crezut ca este de la caldura (fiind mai cald in camera lui) am oprit caldura in urmatoarele nopti si imediat a fost mai bine, am crezut ca asta era pb, dar nu! bubitele continuau (caldura agrava dar nu era cauza. Asa ca am scos perdelele si covorasul nicio schimbare, dar au trecut bubele cu cortizonul folosit si nu am mai avut timp sa vad de la ce. Acum cand au reaparut am eliminat toate paturicile care nu erau 100% din bumbac, dar bebe tot rosu pe fata. Si mai ramasese salteaua care desi ma gandisem ca poate ea o fi cauza, m-a convins Alra de asta cand a zis ca este alergena! Si dupa doar o noapte fara sa mai doarma pe salteaua aia nenorocita bebe nu mai este iritat, si fatza mai curata pe alocuri. Bineinteles ca si datorita tratamentului, dar se vede schimbarea fata de alte dimineti.

Alra felicitari pt inceperea exercitiilor . Lasa ca asa e bine sa scoata untul din tine, sa vezi ce bine te simti dupa aia cu noile forme si fara sunculite
Ginye exact ce-ti mai lipsea acum, o raceala . Bine ca este mami tau sa stea cu Stefanut
Amalia sper sa fie asa cum zici si sa nu se mai intoarca colicii la voi . Te-a tinut cam multisor raceala asta.
Malinas dr nu avea cum sa stie ca noi spalam copilul cu apa lata pt ca am facut asta dupa ce am fost la dr si doar 2 seri la rand, nu vad nici o agravare a situatiei, dar nici o imbunatatire asa ca o sa ramanem la apa de la robinet...am facut o incercare.
Lauramiron moamaaa ce a dormit bebelina ta , super asa!

RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ihotu72 spune:

Buna ziua fetelor,nu am mai intrat de mult pt ca nu mi-a mers netul.Voi ce faceti,sunteti bine?
Azi e o zi importanta pt mine,Alex implineste 3 lunite.

pozele mele
Nasterea lui Alex
alte poze

Mergi la inceput