Cozonacei de noiembrie_decembrie2008(17)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

L-am pus pe burtica pe fi-miu sa-l dau cu crema pe spate si cum statea el asa pe burtica...isi rdica capul si il tine asa sus sus, mai venea cu el un pic mai jos, dar nu jos de tot pe salteluta, tot in aer. Moama nu mai pot de fericire...secretul cred ca este ca era la pielea goala ...yote aici si dovada :

http://good-times.webshots.com/photo/2127934360104281140sSgZNV

Aleinad si Ginye
Malinas offf ce greu tre sa fie sa nu dormi mai deloc nu stiu ce sfat sa-ti dau...poate sa incerci sa-l tii ziua treaz mai mult ca sa doarma noaptea....nu stiuuuu

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Neata!
Amalia buna cafa!mersi!
Gynie ma bucur sa citesc ca sunteti bine!stiam ca operatia e luni dar n-am reusit sa intru pe forum . oricum gandul mi-a fost la voi!! o pupa mare pt Stefanut cel curajos si pt mamica lui draga!!
Am citit cate putin din ultimele capitole...nu reusesc sa fac mare lucru cu un mic terorist pe langa mine, manca-l-ar mama , care ziua doarme cam putin iar cand e treaz trebuie sa stau la povesti cu el, cum nu-l bag in seama cum ma ia la ceartadaca nu povestim ne plimbam prin casa si descoperim lucruri noi. de cand i-au trecut colicile e un mare zambaret sper sa am timp sa mai pun si eu cateva poze..
sper sa mai reusesc sa intru, acum ca prin minune Thomas isi moflaie pumnii si sta singurel deja de vreo 10 min, adica fara sa i se dea atentie... minune..
Va pup pe toate si va doresc o zi frumoasa!!!

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov-dec2008 spune:

Capitolul 18

Va pup,
Olivia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Multumim fetelor care ne-au felicitat dupa botez (nu nominalizez sa nu uit pe cineva )
Monicus vazut bebelina frumusica langa pisicuta
Darling ce frumosi sunteti in poze si aveti si zapaaaada
Gynie multa sanatate , sa plece raceala ca tre sa te ocupi de Stefanut, dragul de el ce ochi frumosi are si in curand va avea si un zambet pe masura
Babyzapi se vede o mare diferenta deja intre poze , sunteti pe drumul cel bun iar Raphael vad ca o ia la fuga imediat
Diana bine ca ai pus poze cu Tudor cu Baby Gym-ul ca mi-am dat seama ca am primit si noi asa ceva http://family.webshots.com/photo/2378789970104281140juHsZx

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

multumim frumos ....te Amalia

Citat:
citat din mesajul lui Amalia

Monicus tare dulce printesica voastra!
Andy LA MULTI ANI pentru mamicuta ta! Sa-i dea Dumnezeu muuulta sanatate si sa te bucuri de ea!

pozici...Aventurile lui Habarnam si alte cele..:)

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) 7+ saptamani
pozele mele

Mergi la inceput

multimim babyzapi... Te pup si iti doresc din toata inima sa scapi de bubitze.. pup scump de Raphael Nicolas.

Citat:
citat din mesajul lui babyzapi

Monicus ce-a mai crescut grasunica si dulcica foc bebelina si-mi place tare mult si paturica

Diana mersi frumos pt link. Chizr am zis zilele trecute ca a mai ramas sa schimb salteaua de pat si tetinele. Acum ca mi-ai zis si tu de latex, deci chiar e cazul sa le schimb si pe astea. Dar nu stiu de care sa iau altele...

RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

pozele mele

Mergi la inceput

Ma bucur ca iti vei crestina pe bebeu....Sara Maria Sa aveti parte de tot ce este bine si sa aveti o petrecere frumoasa.
Te

Citat:
citat din mesajul lui Ramo2007

Citat:
citat din mesajul lui babyzapi

Vai am alergat toata ziua prin oras sa caut O.C.P.I (oficiul de cadastru...) am mers pe jos 1 ORA!!! vai de capul meu si cand am ajuns acolo am facut cerere si platit dar n-am mai putut sa si depun dosarul ca era trecut de 12:30...asa ca o sa ma mai duc inca o data sa depun actele si dupa aia altadata sa iau actele. Si mai tre sa mai alerg si sa-mi fac si depun actele pt indemnizatie si marti si miercuri iar pe drumuri la dr.....sunt frantya de oboseala. Spiridusul sarutmana inca o data, am gasit Elidel la farmacia remedio...se pare ca astea mai mici sunt mai dotate.

Alra poti sa-i spui lui papi ca nu te-ai documentat degeaba atat de mult pt salteluta de pat.
Mamiseli wow! ce mult papa Miruna, e mai greu ca papa asa des, dar e bine ca e papacioasa
Hera multumim. Eu zic ca 600 de gr este totusi bine...sper tptusi sa pape bebelina Lorena mai bine ca sa nu-ti mai faci griji...de fapt aici nu conteaza neaparat cat papa ei, ci si cat asimileaza.
Ihotu La multe lunite pt Alex. Sa creasca mare si sanatos.
Olivia La multe lunite lui bebe David si sa va umple ca sa de bucurii...si fete frumoase
Eli ce-i fac soro doctorii aia lui bebe Balacila? pai dupa ce ca are problemute cu buricutul mai da si cu nitrat pe langa? offf rau domne rau cu dr astia incompetenti. Si sanul, acu se gasi si el sa te supere? Fata iti dau sanii mei ca si-asa ii am degeaba
Malinas, Ginye si Aleinad si
Miky ce mai face Bianca?
Darling sper sa aveti o noapte linistita si cu un somn bun.
Ramo pai yote ce norocoasa esti cu somnul bebelinei si tu stai noaptea treaza pana tarziu ...vleau si eu sa mai am energia sa stau asa noptile la barfa

RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Pai...nici eu nu aveam energie...au venit musafirii la l9:30 si nu dadeau semne ca vor sa plece curand si mie-mi picau ochii in gura...da' nu puteam sa-i dau afara...pana la urma s-au simtit ei cand au vazut ca nu prea ma mai tin pe picioare...si nu era de la bautura, ca io n-am baut, doar sotul...ca ne gandeam ca n-o mai auzim pe beblina daca beau si io..n-am mai pus alcool in gura de cand am ramas gravi si nici la botez n-o sa beau ca o sa fiu sofer cand venim acasa.
Am niste emotii cand ma gandesc ca mai e doar 1 zi pana la botez...

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

pozele mele

Mergi la inceput

ginye55 sunt alaturi de tine... Te

Citat:
citat din mesajul lui ginye55

Fetelor, am pus o poza cu Stefanut operat in albumul Stefanut de la semnatura.

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

pozele mele

Mergi la inceput