Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (48)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Alexa si mami cam cat sunt taxele de transport pe mothercare??

CRISTINA , mamica lui Raducu (7.10.2008)

in asteptarea lui Radu

Radu Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

khristin dau o bere si o pizza si ce mai vrei tutare-mi creste inima cand mi se zice ca davidutz seamana cu minesi se oftica taica-su...asa e incepe sa-mi semene si-s tare mandra

iepu pai asteptam sa se mai incalzeasca afara si ne vedem intr-o zi intr-un parc...eu cel mai aproape pot ajunge in cel din podu ros...pupam nora

ma duc sa ne apucam de baitza si pe urma imi rup iar spatele cu david incercand sa-l adorm sper sa percuteze rpd ca dimineata m-a trezit la 6.20 si-s rupta

noapte buna!

de David
Poveste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

noi am facut baie, cu jeturi, si am baut 270 ml de laptic, cand s-a terminat bibe a scancit, a neplacere, cred ca ar mai fi mers 30 ml, dar nu ma mai risc, ultima masa a fost la 15,30(interval 5 ore) numai io ma plang de bebe mancacios?
marturisesc ca nu l=am mai cantarit de 2 saptamani, la 3 luni avea 6900 aproape, dar uda si murdareste scutece la greu, asa ca sunt sigura ca are si digestie buna
in continuare papam degetele si pumnishori, nici un dinte la orizont, ma gandesc ca pe la opshce ani o sa-i fie rusine sa-l suga, nu?

l-am rugat pe tati sa ne faca sedinta foto in baie, ne-a facut, rezultat zero fotografii v-am spuc ca prima specialitate este de inginer, da? si el este atehnic complet
khristin: felicitari ptr primul mama
doamne, iepurila, ce scumpa este ea. Si m-am emotionat de bouncer, asa il are sora mea ptr fete, acelasi desen, si noi avem tot de la fisher, dar alt model, cu elefanti zornaitori.
babytza: pupam soricelul!

capitol rasfat bona: vin acasa val-vartej, ii promisesem bonei ca vin acasa la timp (ea face ore suplimenatare, eu o platesc pe ascuns ca tati zice: sa zica merci ca are serviciu,personal, daca mai aud cuvantul criza ma impusc) si o gasesc cu bebe pe masa de infasat, vorbeau. Zic: ce faceti? Ea: il tin de manute, ca face kk. Eu: Si? Ea (foarte devotata): pai, asa ii place, sa-l tin de manute si vorbesc cu el cand face kk Am ramas proasta, fara cuvinte, dimineata urmatoare mi-am revenit si i-am zis sa-i dea pace, sa nu-l mai deranjeze in exercitiul functiunii, sa nu mi-l obisnuiasca asa.Ar fi culmea

Mamica de VLAD 19.10.2008

falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

preety, eu le fac, dar pe aici nici atze nu prea gasesc...mi-a luat cineva de la bucuresti cand eram gravida, ca asha aveam o pofta de croshetat si n-aveam ce:)

khristin, fara nicio legatura, socru-meu a facut azi salata de sfecla roshie...habar-n-avea el ca eu ma gandisem la asta...
o sa coc si pt razvan, sa vedem reactia
a propos, cum e gelul de aloe?? se gaseste in comertz? sau e vb de cel de la Forever?

poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

mai fetelor, eu nu reusesc sa intru pe 4shared....am bagat septembrieoctombrie@yahoo.com si noua parola de la cont...nimic
ce gresesc, pls luminati-ma!

poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui felicic76

l-am rugat pe tati sa ne faca sedinta foto in baie, ne-a facut, rezultat zero fotografii v-am spuc ca prima specialitate este de inginer, da? si el este atehnic complet

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Fetele...am vazut ca vreti sa va comandati carti...eu am o librarie si aduc carti din UK. Daca vreti ceva anume...spuneti si cautam...poate gasim. Si e mai iefin decat amazon...

De exemplu cartea What to Expect the First Year de care vorbea Eva, o pot aduce la pretul de 16-17GBP...

Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
www.youtube.com/watch?v=YE6ZcHeDxJM" target="_blank"> primul mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Hello girls,

Dupa ce am terminat de citit romanul scris intr-o zi aici pe forum, am intels ca ar fi recomandat sa mi cracesc fetitza si sa ma transform intr-o tigancutza.Pai fete, am sa o fac si pe asta pentru binele copilului!!!O sa iau una bucata de pui mic si pus la tigancusa in bratze in pozitie de dans cracit.Acum ramane pb. wrapului.
Vreau si eu una bucata site de ti arata cum sa invarti bucata de material pe tine
Multzu pt.sfaturi!

botez Karina

Nikole mami de Karina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Am vrut sa spun de ieri , dar am zis sa ma asigur mai intai ca asa este : pentru mamicile cu bebei care fac kk rar. David facea la 4 zile. Nu il durea burtica , nu se chinuia sa faca. Doar ca facea rar. Si facea fara supozitor sau ceai de musetel. Asaaa. Acum, de cand papa piure de fructe , face soricelul zilnic !!! Este a patra zi consecutiva in care face kk. Ba chiar azi a facut de 2 ori. Deci concluzia , ca ma lungesc, se vor regla singurei cand intra pe diversificare

Claudina ai reusit ?

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

Hello girls,

Dupa ce am terminat de citit romanul scris intr-o zi aici pe forum, am intels ca ar fi recomandat sa mi cracesc fetitza si sa ma transform intr-o tigancutza.Pai fete, am sa o fac si pe asta pentru binele copilului!!!O sa iau una bucata de pui mic si pus la tigancusa in bratze in pozitie de dans cracit.Acum ramane pb. wrapului.
Vreau si eu una bucata site de ti arata cum sa invarti bucata de material pe tine
Multzu pt.sfaturi!

botez Karina

Nikole mami de Karina

vezi la mine pe blog (in semnatura) jos de tot in pagina, la link-uri favorite, e un site cu diverse scheme cum sa infasori wrap-ul. Succes!

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput