Strumfi de iul-aug 2007 (126)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Multumim pt aprecieri privind pozele
Jadi, ai dreptate, asa mi se pare si mie, ca nasurile difera, in rest, deocamdata cam seamana..vom vedea mai incolo cum vor evolua fizic. Ca laumiriri, cea din stanga este Andreea, cea din dreapta Ana Maria (in toate pozele).
Carla, bravo pt intarcat, cum ziceam pana la urma nu ramane copil neintarcat, mai devreme au mai tarziu
Nma, am admirat-o pe Andra
Luna, frumoase poze!
Andicu...cu dormitul, vad ca devine problema generala... Andreea noaptea doarme (inca) in patutul ei, cateodata mai usor cateodata mai greu, depinde. Este patut din acela cu plasa, gen tarc, dar cu fund, si i-am pus noi o saltea din fibre de nuca de cocos. Insa la pranz o culcam, de cele mai multe ori pe canapea. Uneori dorm si eu alaturi de ea, cand doarme si aia mica, sa mai ma odihnesc...
Andreea adoarme si ea cu usurinta in scaunelul de masina, si mai adoarme si in scaunelul de masa...si atunci o mut eu in patut sau canapea...
Deci inca nu am mutat-o in pat mare... Ar trebui niste aparatori, pe unde se gasesc? se potrivesc oricarui pat?

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Tot neintarcate si tot cu mami in pat.

Carla felicitari pentru intarcatul Sabinei.

karli sa va fie de bine mutarea. Cred ca va simititi super acum ca stati singuri.

monica am vazut pozele comparative cu fetele si zau ca seamana foarte tare.

andicu ce sa zic eu de dormit ca noi dormim cu ea in pat si nu reusim sa o dezvatam de asta.

jadi bine ai revenit!

Eu i-am facut azi lui Deny chiftelute de pui cu sos si a decretat ca sunt miam-miam. Cand ii place o mancare mananca de nu se mai opreste. Zici ca ar fi fiica-mea.

Cine ma invata si pe mine sa pun link la un ticker la semnatura?M-am chinuit toata ziua si degeaba

mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletze

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monicabo

Ca laumiriri, cea din stanga este Andreea, cea din dreapta Ana Maria (in toate pozele).

Iuhuuuuuuu le-am nimerit bine. Sa-ti traiasca printesele! Mie mi se pare ca seamana intre ele dar nu in totalitate.

Pe mine m-au terminat copiii, doua nopti la rand ba plangea Sophie ba se agita bebe asa ca luni nici n-am fost la lucru. In rest suntem bine, mai cu mofturi mai cu dragalasenii na stiti si voi cum e. Eu azi am fost un pic la sala, zice dr ca pot merge pana pe la 33-34 de saptamani si pe urma doar la inot pana mai aproape de termen. Sa vedem cum ma simt dar tare as vrea sa merg saptamanal.

Am vazut poze cu copilashi superbi: Ingrid a Cristinei, baietii lui Jadi, Andrei a lui Greierash, Andra de NMA, Cosmin si Lis ai Lunei. Toti deosebit de frumosi, e o placere sa-i revezi. Chiar sunt copilasi superbi in strumfarie.

Musso spor la invatat si bafta la examene.

Vio&Karligutza sa va fie de bine mutatul.

Vezi Vio ca ti-ai facut griji degeaba ca nu-i casa pe gustul lui Laurentiu...trebuia explorata bine inainte de-a se pronunta.

Ghinetz si eu am in plan pt weekend o reteta asemanatoare cu dovlecei ca cea postata de tine.
Sper sa fac un pic de zacusca de fasole ca le-a placut tare mult la ai mei cand am facut data trecuta (si mai fac cand bebe o avea 3-4 luni) si mai ceva da nu stiu ce. Eu in weekend gatesc si pt Sophie la cresa, doar cina ca pranzul il asigura cresa.

Stefania mai povesteste da Catarina cea descurcareata, ce dulci sunt cand isi apara lucrusoarele

Cafera fa bine si fa-te bine

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

timi,multumesc
ma uitam la pozele lunei si am vazut-o pe adelise fara caciula si stateam si ma gandeam ca m-a sunat sotu din olanda si mi-a spus ca acolo copii sunt fara caciula si ca eu bat campii ca sub 18 grade sa aiba ceva pe cap...sunt total de acord dar ai nostrii cred ca nu sunt caliti,nu sunt obisnuiti..ma uitam azi la mine ca au fost 12 grade si simteam nevoia sa-mi bag urechile in ceva..deci nu sunt calita...spun asta ca admir curajul si deschiderea la orizont

nico,se pare ca se repeta istoria..asta ce inseamna?!ca inca exista acele educatoarea de pe vremea mea sau ca cele tinere ori nu au talent ori nu sunt educate ce inseamna sa te porti cu copilul altuia.am o prietana are a fost profa de engleza la gradi si ii spuneam temerile mele si mi-a replicat ca trebuie sa ma obinuiec ca se mai intampla una alta......am simitit ca mor.

ce limbarnita am

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui musso17
.am o prietana are a fost profa de engleza la gradi si ii spuneam temerile mele si mi-a replicat ca trebuie sa ma obinuiec ca se mai intampla una alta......am simitit ca mor.

georgiana,mamica de mihnea

se mai intampla ce? e drept se mai zgarie, se mai imping/lovesc, impart virusi dar in nici un caz sa fie agresati verbal sau fizic de personal. Sper ca nu scuza nervii si lipsa de rabdare a personalului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

timi,pai din pacate multe nu au vocatie,pe mine nu ma sperie agresiunea fizica caci nu se mai intampla,nu am mai auzit cazuri,dar agresiunea verbala sigur exista,exista izolarea,simpatiile,te plac nu te plac,esti mofturos,mucios,plangacios,te pedepsesc,etc...astea exista..din pacate...iar eu nu pot accepta asta,singuri in masura sa educe copilul sunt parintii,in cazul meu mai mult eu si ma mai gandesc daca ii permit sotului sa ridice tonul la el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

....

alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Alina
cafera, esti mai bine?

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina.a

....

alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

te-am vazut! Iesi de sub pat!

Ce mai faceti dragelor? Cand iti faci timp sa ne mai pove cate una alta despre voi? Va pupam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

si acum sunt varza dar nu stiu daca voi avea alta data mai multa energie sa stau cu voi la povesti asa ca de ce nu acum?mi-e tare dor de voi,de palavrele despre orice de la vremea de afara pana la ce mai face fie-mea...inca nu am intrat % in ritm cu servici casa si copil dar parca sunt pe drumul cel bun,ma obisnuiesc si cu ideea ca de mai e obosit varza si omu....
suntem bine,am mai trecut peste o viroza si crestem crestem crestem si ne smecherim...ne socheaza pur si simplu zilnic,are o memorie de elefant,da DD sa o tina asa,cand ti-e lumea mai draga ne tranteste una din amintiri...ieri am fost la sot la lucru,ea n-a mai fost acolo de la inceputul lui decembrie imediat si-a adus aminte de colega sotului care i-a pus atunci muzica pe calculator.s-a oprit in fata ei si i-a sugerat sa puna niste muzica.oricum parca numai asta are in cap,muzica dans si desenat,la greu...toata ziua daca ai putea sa desenei ce-ti cere si ea sa retuseze cica dupa...in curand imi dau doctoratu in desen...si vorbeste de ne face capul calendar ,se face fff bine inteleasa,nu ai cum sa nu pricepi ce vrea,are un stil asa elegant dar nerefuzabil...toata ziua aud numai mami,mami,mami...daca ati auzi-o pe ce ton ma striga cand ma fac ca nu o aud,rad cu lacrimi.mami devine mam#259;!este universul nostru si stam cateodata in pat si ii multumim lui DD ca ne-a dat-o a fost tare generos...poate deasta nu vrea nici cum sa mai avem unul..e deja a saptea luna...
eu cu lucrul sunt in al noualea cer,invat fff multe zilnic,dr sunt super ,nu ma asteptam sincer sa-si de-a interesul sa ma invete ceva si sa ma lase sa si fac cate ceva.programul e super de la 8,30 la 12,30 ffff fff activ si pana pe la 13 asa povesti si gata.pe radiologie e program de 6 ore.dar vin dupa 4 ore alea ca o portocala stoarsa,sunt varza mai fac ceva cumparaturi si acasa la cratita sa fac ceva de mancare...numai bine la 15,30 eli se trezeste si ma ia de fresh...cu ea nu pot sa intru pe net,trebuie sa pun laptopul cat mai sus sa nu ajunga daca nu zapaceste la el la greu...si vrea sa vada poze si sa asculte vaca lola,sa vada lei...acum are fobia cu leii ma termina plimba toata ziua la plusul cu leul din madagascar...
si gata ca scriu pana maine
nu va suparati daca sunt greseli de ortografie ,nu mai am nervi sa recitesc,si am tastatura pusa in romana asa ca habar nu am unde sunt ghilimelele si as fi pus o groaza dar ati inteles voi....

povestea noastra...

Mergi la inceput