Strumfi de iul-aug 2007 (126)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

am apucat sa citesc cateva capitole din urma si doresc sa le felicit pe mamicamelia si pe claucia din toata inima,sarcina usoara!
poze am vazut cu dodolinii ,denisa corinei,adeluta,a-urile alinei,le am ca si galerii corelate si mai aruncam cate un ochi cand mai incarcam poze pt mama.ce mari sunt copii,cand au fost oare bb-lusi?in ce viata?....
cristina-timi ti-am admirat burtica si pe tine asa radiind de bucurie si implinire.sunteti o familie atat de frumoasa ca te linistesti cand te uiti la poze si uiti de toate...sophie e dementiala!
karli sa va fie de bine mutatul si asta da realizare!
imi voi face o zi sa ma uit la fiecare la semnatura si sa-i mai vad pe toti cum au crescut.abia astept!

alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

monica ai doua papusi de fete daca ti-a mai ramas ceva esenta trimite si la arad...sa-i fie de bine botezul anei.

alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Carla apropo de apusuri in Thassos 9de care si eu m-am indragostit!)...am o poza facuta de sotul meu cu soarele "in mana"- am prins apusul si mi-a "potrivit" mana pana cand arata exact ca si cum as tine soarele in mana...e super misto..o caut si ti-o trimit.
Andicupoate fi o perioada, o toana...am trecut si noi prin asa ceva - Catinca de pe 23 decembrie pana pe 5-6 iaunuarie refuza sa mai doarma...nu vroia in pat (urla indiferent inc e pat o puneam) si adormea numai la taica-su in brate in sufragerie pe fotoliu...asta in conditiile in care se dadea jos de la el din brate de 100 de ori si era asa de obosita ca pica din picioare...peste noapte, se trezea si ma striga pe mine, dar ma punea sa-l caut pe taica-su prin casa (sa vada ea ca nu e acasa!), iar daca il vedea nu se mai culca...am tot patit asta pana cand intr-o seara mi-a venit ideea sa-i spun ca tata pleaca la munca cu masina...taica-su inarmat cu geaca, caciula (si in pantaloni scurti) a pupat-o etc...de atunci s-a potolit, incet, incet si acum adoarme iar singura ca inainte, in patul ei, fara insotitori si fara tam-tam...poate fi doar o toana de moment sau poate isi doreste ceva anume (pe tine) si poate ar fi cazul sa pleci si tu seara la birou

Oana siCati mica (1 an si 5 luni)

NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Razvan doarme cu mine in pat, patutul a fost la noi mai mult de decor. Dormim si ne simtim bine impreuna. Se trezeste inca de vreo trei ori, de doua ori bea cate jumatate de biberon de lapte, apoi bea apa din celalat biberon. Uneori se mai foieste de pe la 5.00 si scanceste, dar il mangai putin si se linisteste. La 6.00 cand suna ceasul, incerc sa ma ridic in modul cel mai silentios cu putiinta, dar de cel mai multe ori ma simte si se trezeste si el.
La pranza doarme 3 ore doar daca bona sau bunica sau eu in weekend ma intind ne intindem si dormim cu el. Daca il lasam singur, doarme cam 45-60 de minute. Deschide ochii, cere papa, mananca 200 ml de lapte si apoi adoarme la loc daca e cineva intins langa el, daca nu, se trezeste de-a binelea.

Apropo de agresiunea verbala din cresele romanesti: s-ar putea sa fiu nevoita sa il dau la cresa din toamna. Eu inca lupt sa evit sau sa aman asta, dar nu stiu daca voi putea... Eu am vorbit intotdeauna frumos cu Razvan, ii spun toata ziua cat il iubesc, ca e cel mai frumos, cel mai destept, ca e cocuta iubita a lui mama, etc. si ma doare cand o mai aud pe bunica ca il mai repezeste. Bona insa ii vorbeste foarte frumos mereu si ii intra in voie. De asta am asa o jale cand vine vorba de cresa. Stiu ca nu trebuie sa fie alintat si trebuie sa invete sa fie independent si sa socializeze, dar m-as simti mai bine daca personalul de la crese ar fi mai ingaduitor....

Elena, mamica lui Razvan Gabriel - 01.08.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

http://www.libertatea.ro/stire/fetita-lui-alex-conovaru-de-la-b1tv-s-a-operat-228982.html

Mi s-a facut pielea de gaina! Sa ii ajute Dumnezeu sa fie bine!

greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007)

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miillyy spune:

Buna dimineata,

Am iesit si eu in sfarsit din barlog :), desi va citesc regulat cu mare drag. Ma bucur sa vad ca au aparut si fetele cu state vechi!
In primul rand vreau sa le felicit din suflet pe fetele insarcinate! Sa aveti parte numai de clipe linistite si copilasi sanatosi!

Noi suntem bine, sanatosi (numai cu greutatea ne luam la intrecere cu Dodo de Jadi). Mihnea este un copil linistit, dragatos (ne pupa pe toti din familie si are o feblete pentru Elisa Alinei), semi-vorbaret (inca nu leaga cuvintele ), inteligent (zicem noi). Din vocabularul lui amintesc: "bec" (asta a fost primul cuvant inainte de mama si tata), "mami", "tati"," apa", "papa", "caca", "caii mei" :), "pipic"(pitic), "geta" (soacra-mea),"gri", "catea"(cartea), "cana", "memecaca" (care nu stim ce inseamna dar incercam sa ne dam seama) etc.. Noi credem ca o sa se faca ceasornicar, ca are o mare atentie pentru detalii si ii place sa surubareasca toata ziua sau gigolo ca ii place sa pupe fetele :) si este foarte galant.

Mai revin ....

M. si Mihnea
http://picasaweb.google.com/mylenna2010/Mihnea#5299212513804209346

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Miillyy
Noi credem ca o sa se faca ceasornicar, ca are o mare atentie pentru detalii si ii place sa surubareasca toata ziua sau gigolo ca ii place sa pupe fetele :) si este foarte galant.

....sau va fi un sotz extrem de afectuos si iubitor,si galant pe deasupra, caruia ii va place sa surubareasca prin casa, asa ca atentie mamicilor posesoare de fetitze! pare o partida buna!

miillyy, ma bucur sa te recitesc .....

alina.a,

"Nu furati! Guvernul uraste competitzia!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Noua formula de salut intre doi oameni care vorbesc la telefon:"Salutari tie si ascultatorilor nostri!"

"Nu furati! Guvernul uraste competitzia!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Azi eram pusa pe invcatat dar nu pot sa ma apuc pana nu arunc un ochi pe aici.
Georgiana eu nu am avut experiente prea fericite cu cresa aici. educatoarele inchideau copiii din grupa mica 1.5 - 2 ani si mergeau la cafea. La un camin am mers sa vad conditiile si educatoarea urla la o fetita in fata mea. Normal ca am facut cale intoarsa. Eu am cautat mult pana am gasit o doamna care sa fie ok. Si sa nu uit ca la majoritatea conteaza ca venituri/functii au parintii. Una din educatoare mi-a spus ca il primeste pe Alex chiar daca nu mai sunt locuri ca doar e un copil foarte destept (nu l-a vazut niciodata dar stia ca eu sunt inginer). Pe Andra o sa o duc la un camin privat insa nu primesc copii sub 3 ani. In orasele mici nu exista cresa privata.
Eu le pun caciulita la copii doar daca sunt mai putin de 5 grade. Alex mai fenteaza si iese doar cu gluga si atunci. cand erau 8 grade afara Andra era in rochita, strampi si capul gol. M-au sunat 3 cunostinte sa imi spuna cum a scos bona fata afara . De fapt eu o scot destul de des in rochita. Lumea admira copilul si critica mama .
Luna eu ma asteptam la zapada foarte mare cand am citit ca au inchis scolile. Te cred ca e Cosmin suparat. Alex vrea iar la munte ca inca nu a apucat sa faca un om de zapada.
Nici Andra nu suporta nimic in par dar am tot insistat. Pana la urma am castigat eu lupta.
Alina tare dor imi e de voi. Imi tot propun sa te sun dar trece timpul si nu o fac.
Monica se pare ca sunt singura care le vede pe fete diferite. Eu le-am recunoscut usor. Adevarul e ca toata lunea imi spune ca ai mei seamana foarte tare si eu tot diferiti ii vad.
Greieras eu am urmarit povestea Soniei aici pe forum. Mai sunt ceva probleme dar sa speram ca se vor rezolva.
Miillyy ma bucur ca ai iesit din barlog. Am aruncat o privire in album si m-a dar gata asta.
Pupici dulci celor care ne-au admirat pozele.

Nico, mami de Andra si Alex
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miillyy spune:

A... si stie sa zica si cum il chema. Zice "Mimea". Eu intreb si mai cum? El: "Ag" (adica Alexe).
mychydutza. Sa stii ca te citesc mereu cu tare drag. Ai o buna-dispozitie molipsitoare!Ce mai face flacaul tau?

M. si Mihnea
http://picasaweb.google.com/mylenna2010/Mihnea#5299212513804209346

Mergi la inceput