Strumfi de iul-aug 2007 (126)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

andicu, nu pot pentru ca sa iti raspund pt ca eu dorm cu el in pat.......de la 8 luni. oricum am observat ca doarme mai mult daca e cineva langa el. probabil ii confera un sentiment de sigurantza, sau cine stie.....la pranz doarme si cate 3 ore daca soacramea adoarme langa el

gata m-am hotarat: azi fac ciorba de sfecla rosie! sper sa aprecieze fiimiu gestu si sa nu faca mofturele!

"Nu furati! Guvernul uraste competitzia!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

andicu,si noi avem probleme cu dormitul noaptea in patul lui,tot asa se trezeste de cateva ori si stiu ca a doua zi sunt chiauna indiferent cat de mult as dormi..si uite asa am facut compromisul si doarme cu mine,la pranz il pun la el in pat si se culca singur fara sa stau langa el,doarme 3 ore sigur..eu daca as avea pat mare pentru el in conditiile date l-as culca acolo,sigur trebuie sa-i iei aparatoare...presupun ca,camera e sus de spui si de gardulete...mmm,aici e periculos ca se poate trezi si sa plece in plimbare...noi trebuie sa incepem educatia,nu stiu cand ca nu sunt pregatita si daca incep stiu ca trebuie sa fiu perseverenta,iar acum nu ma simt in stare.

Mergi la inceput

buna sfecla rosie...are mult fier,habar n-am cum se face,sincer aci pe la noi n-am auzit...mychy,poate pui reteta

ma duc la invatat ca am scris destul,nu ca nu mi-a facut placere dar am ex la statistica si nu inteleg mare lucru din ea,nici nu stiu la ce ne-ar folosi,dar na..

Mergi la inceput

buna sfecla rosie...are mult fier,habar n-am cum se face,sincer aci pe la noi n-am auzit...mychy,poate pui reteta

ma duc la invatat ca am scris destul,nu ca nu mi-a facut placere dar am ex la statistica si nu inteleg mare lucru din ea,nici nu stiu la ce ne-ar folosi,dar na..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Musso, bafta la examen! Eu dupa vreun an si ceva de statistica am inceput sa-i prind rostul, asa ca nu-ti fa griji .
Andicu, Saby adoarme cam peste tot prin casa, pe canapea sau in brate, dar o punem la ea in patut adormita si acolo se odihneste cel mai bine. Poate cobori din patut si vine la noi in camera cand se trezeste, la somnul de pranz o lasam cu usile inchise si le deschide ea. Daca nu va deranjeaza tare pe voi sa adoarma in alta parte si apoi sa-l mutati, nu vad problema. Intr-adevar, mutatul in pat de copil mare necesita o oarecare investitie.

Carla, s.21 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

reteta dupe net:

Ingrediente: 1/2 sfecla rosie, morcov, patrunjel, ceapa (toate 200 g ), un cartof de marime mijlocie, 2-3 linguri untdelemn, leustean, patrunjel, sare.

Mod de preparare: Zarzavatul si ceapa, rase prin razatoarea cu gauri mari, se calesc in untdelemn 2 minute, adaugindu-se apoi cca 1 1/2 l apa fierbinte; se fierbe 30 minute. Sfecla curatata si rasa prin razatoarea cu gauri mari si cartoful taiat in cubulete se adauga si se fierb in continuare pina ce se moaie toate. Se acreste apoi cu bors, zeama de lamie, sau otet, completind lichidul ca sa nu fie ciorba prea deasa. Se potriveste gustul cu sare, lasind sa mai fiarba citeva clocote si se adauga frunzele pentru aroma. se poate adauga smantana

"Nu furati! Guvernul uraste competitzia!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Carla ma bucur ca sabi adoarme fara san .
Georgiana unul din motivele pt care l-am retras pe Alex de la camin e acela ca nu avea voie sa se ridice din pat pana la o anumita ora. Si daca ar fi vrut sa mai doarma nu era lasat. El dormea la pranz dar nu suporta sa ii impui un interval fix.
Bafta la ex.
Andicu aceeasi problema o am si eu. Nu stiu ce sa fac caci Alex a dormit in patut 4 ani. Andra de ceva vreme nu mai vrea in patut. Fuge repde in pat si canta nani nani pana ajung eu cu laptele. daca nu ma duc vine dupa mine si striga apte. Acum doarme bine, rar se trezeste noaptea dar nu vrea fara mine. Si imi e teama sa o las cu Alex in pat. O saptamana am dormit eu cu ea. Diseara o sa dorm cu amandoi, apoi treptat ii las singuri.
Intr-un fel asi vrea sa scot patutul ca ar avea mai mult loc de joaca.

Nico, mami de Andra si Alex
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

buna fetelor,

vad ca vorbiti de schimbarea patului ... Mara inca doarme in patut, desi l-a rupt , dar am reusit sa-l reparam ... cred ca va trebui sa-l desfiintam in curand, desi inca mai incape in el
David tot zice sa o las cu el in pat dar nu cred ca ar putea sa doarma, ca amandoi se zvarcolesc mult noaptea si s-ar deranja unul pe celalalt

o solutie ar fi - pentru ca nu avem prea mult spatiu - un pat suprapus, David sa doarma sus si Mara jos; din pacate nu am gasit inca un model care sa ma "satisfaca", adica sa aiba lada pentru lenjerie si partea care vine la perete sa fie inchisa cu lemn
mai vedem pana la vara cand o sa reamenajam camera copiilor, acum au crescut si au alte necesitati

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Bai fetelor dar cat ati scris. Mai ziceti ca va obosesc strumfii.

Am vazut poze frumoase cu Andrei al lui greierash, ce baiat superb ai, cu "gemenele" Monicai mi se par leite ca si bebeluse, vedem evolutia pe parcurs, si cu Andra care e superba in cojicel si cu codite. Ma repet, fie-mea nu vrea codite nici sa o bati. Doar ce ii ating parul si se cauta sa scoata clama sau elasticul.

Aici aveti poze cu iarna, nu va impacientati, a inceput deja sa se topeasca, iar Cosmin a fost dezamagit azi ca a mers la scoala, ieri si alalteieri au fost inchise scolile. Ce sa zic, astia aici seb dau peste cap cand ninge, eu mergeam la scoala prin nameti si aici au inchis scolile.

Cu obositul strumfei eu cum ziceam am facut abonament la locul de joaca, o sa fac poze sa va arat, e fantastic, au masinute electrice, zid de catarat, tobogane imense, bile, astea pt Cosmin, plus loc destul de mare pt copii sub 2 ani. O duc acolo si seara e rupta.

Am citit din 2 in 2 mai vroiam sa zic dar am uitat.

Va pup

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Am vazut poze frumoase de Luna si Nicoleta. Mi-au placut mult.

In rest? Fung ca am o stare proasta si nu vreau sa va dau nici un strop.

Mergi la inceput