Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (108)
Raspunsuri - Pagina 4
absoluta spune:
Timeea doarme in patutul ei.
Nu e o problema sa mai dormi cu el o perioada insa daca tu zici ca el nu are nicio treaba cu voi lasa-l sa doarma singur, cand o sa mai creasca poate atunci o sa fie greu sa-l inveti sa doarma singur.
elyanne spune:
Lilidana asa e si Andrei... mult mai sensibil decat Elena sau Mihai... el aduna orice si face forme mai urate decat fratiorii... Cand merg la doctor nici nu ma mai mir cand imi spune despre Andrei ca el e plin de secretii, ca e mai rau la el etc. Mereu a avut antibiotic mai puternic decat fratiorii
De ex. Mihai face forme mai usoare si decat ale Elenei la varsta respectiva... uneori nu face nimic...
Despre medicamente din Ro... eu nu am curaj sa le dau ceva ce nu mi-a prescris doctorul... pt. ca ma gandesc ca exista riscul sa nu reactioneze cum trebuie, din contra
Absoluta as fac toti la inceput... altii sunt cuminti in primele 2-3 zile ... iar cand vad ca se ingroasa gluma si vor merge zilnic acolo, se pun pe urlat Important e sa nu cedezi si s-o duci o zi da, doua nu... ca e mai rau... O vecina asa a procedat cu piticia si s-au chinui 2-3 luni
ioanaradu nu vezi ca nu se mai potolesc, ne fa cin ciuda Si nici nu trimit nimic, o bucatica miiiiiiica... zgarcite
carmen io nu-mi fac unghiile deloc cu oje colorate, rar cu lac... si a mea vrea unghii rosii... de undeeeee??? ca la mine nu vede... si ruj pe bot Io le arunc ca expira si nu le folosesc... ea le recupereaza din cosul din baie si isi face juma de fata... i-am luat strugurel transparent, nu-i bun... mi-a zis ca pot sa-l pastrez ca ea nu-l vrea Mai nou vrea sa-i intind parul, asa cum mi-l usuc eu cu peria Asta nu e fata mea... io n-aveam apucaturi de-astea... pe mine ma recuperau de prin copaci
Mady da, le dau pate martinel E f.f. bun... cica n-are conservanti. dar io nu-i cred E din porc si curcan...
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
absoluta spune:
Pateu bun eu iau de la Angst. Este un pateu numai din ficat de pui, natural. Ii spune "pateu fin de ficat de pui"
adelyna spune:
Rianna_stef si de la noi un calduros La multi ani!!!!!!!!!!!!.
Stefimic eu dorm cu Noemi inca (si cu sotul bineinteles),doar Natalia doarme acum singura.O pupa mami pe ea de fata ca daca se suceste in somn mai pune o mana sa simta ca mami e acolo.
Azi avem o zi mai buna cu mers la scoala si la gradinita.E ce ziceti de mami acum???sta si ea linistita putin...
adelina si piticii
Vacanta 2009
RaisaFudulu spune:
cu intarziere
La multi ani Karra!
si de actualitate
La multi ani Rianna
Vazut multe poze filmulete cu cupii destepti foc, puzzeluri multiple auzi, barcute recuperate, freza noua de Matei, o balerina dulcica, povesti stiute..oua...si tot
Sanatate multa Lilidana si la toti bolnaviorii....sa plece o data racelilea astea din stup...Pt tuse la mine singurul remediu este siropu facut din ridiche neagra....cum au scris fetele deja...
ELiane....ce fetita cocheta lasa ca de prin copaci ii aduni pe baieti...deci seamana ei cu tine.....ELena e cocheta....o apuca pe Raisa crizele la varsta ei de ruj pe buze si unghii facute...pe care eu de vreo 4 luni nu mi le fac decat cu lac ca nu am cu cine sa ma inteleg
Absoluta sper sa fie cat mai scurt timpu de acomodare.....imi e groaza la gandu ca o sa urmeze si la noi dar mai incolo...pupici
Stefimic...si noi dormim amandoua in pat si fara tati dar asta e eu momentan nu renunt....ea este o iubareata noapte...o apuca asa in somn niste pupaturi, imi ia mana o pupa mi-o strange, ma mangaie pe fata...deci mai vreau iubiri din astea nocturne cat o r mai tine..dupa aia mai vedem+
Am si io o intrebare : Ce calciu mai dati la copiii??
Diana mami de Raisa Maria
Adelyna sa ai o zi buna fara surprize
ioanaradu spune:
somnic: matei singur, dar cu noi in camera. mami cu tati. se mai da uneori jos si vine peste noi, sauuuu striga: tatiiii hai! adica sa-l ia ta-su si sa-l aduca la noi. putoare mica si iubita! totusi asta se intampla rar! eu prefer sa dorm cu ta-su, sau singura. mi-e drag de el ... dar la somn fiecare cu ale lui. (sa nu dati cu rosii)
cresa este de stat.
calciu acum dam osteocare.
vazut poze cu raisa.
mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
Laina spune:
...continuare:
RIANNA, La multi ani alaturi de cei dragi!!
ABSOLUTA, ufff, ce-o fi si in sufletul tau....Dar tu stii ca e cel mai bine pentru ea, sa se obisnuiasca sa nu stea tot timpul agatata de voi. Si da, se va obisnui, si o sa vezi ce fain o sa fie cand o sa vina sa-ti povesteasca incantata ce a mai facut ea pe la camin...Chiar daca e greu acuma, nu te simti vinovata, e un disconfort temporar si va trece. Puup si imbratisam. In ceea ce priveste laptele, nici Antonia vad ca nu prea mai bea lapte asa mult. Oricum bea un pic mai bine de cand ii dau lapte de vaca...s-o fi plictisit. Si, acuma nu stiu cum bea Timeea... la Antonia merge sa-i dau in cana normala, din mana mea, desigur, si cu un pic de miez de paine prin el, pe care i-l dau cu lingurita.
Felicitari lui Matei pentru noua freza!!
Somn...hai acu dati in mine cu rosii...Antonia doarme singura, iin patul ei, in camera ei. Cu usile intredeschise. Asa ne-am obisnuit de cand s-a nascut, eu chiar n-as putea dormi cu ea si nici ea cu mine. Chiar am vazut ca nu doarme deloc bine daca mai e cineva in camera. Iar eu clar nu dorm daca e ea in camera, ca ma trezesc la fiecare pufait.
Ce sa va mai spun....da, noi suntem disperati cu somnul...mai devreme de 12 este total imposibil. Abia astept vara, sa stea si sa zburde pe afara cat o tin picioarele, si seara sa cada lata. SPER!!!
Colac peste pupaza, m-a anuntat sotul ca pe 23 martie pleaca in Turcia pentru 8 zile....
stefimic spune:
calciu noi dam pharco
ADELYNA iti urez o zi linistita si rasfatate si tu un pic cu ce iti place tie ca sa te mai deconectezi un pic daca tot esti singurica
si noi papam pateu de pasare de la scandia.
stiu ca nu sunt foarte indicate dar in lipsa de idei mai papam si sunca din piept de pui, crenvursti din piept de pui, mai rar nu in fiecare zi dar papam si din astea.
cata mami de STEFAN(9.03.2007)
Mihaelaaa spune:
In primul rand
La multi ani,Rianna_stef! ca si asa am intarziat...
loradin,acu ca e sigur te mai felicit o data
Lilidana,capul sus ,o sa fie bine pana la urma.E greu acum,dar va trece si asta...
diana_jors,maaaai da ce baiat istet,el face 3 puzzele o data..jos palaria!
Gabi78,felicitari pt rezultatele bune
absoluta,cam asa a fost si la David...cand vedea usa de la clasa lui incepea sa planga ,trebuia sa-l tarai dupa mine,cand vedea ca plec era mai rau....
Educatoarea ne-a zis sa-i dam un pupic rapid si gata,sa nu facem despartirea prea lunga...dupa aia io stateam cu inima cat un purice si ascultam la usa...si rar plangea mai mult de 2 min...da el era mai mic...avea abia un an implinit cand l-am dus...si la el a urat cam o luna pana nu a mai plans...si mai plangea dupa vacanta in prima zi..odata chiar i-am zis educatoarei ca daca mai plange mai bine nu-l mai duc si incercam intr-un an-2,dar a zis ca nici nu se pune problema asta...stai linistita ca se invata pana la urma
Adelyna,ce-o sa mai radeti voi in cativa ani de fazele astea...
David nu are treaba cu wc-ul,in schimb ii place peria cu care curat wc-ul...nu vrea sa priceapa ca nu-i voie
RaisaFudulu,he..si te plangeai ca si tu vrei zapada...ui ce-i acolo....Si bietu David inca n-a vazut o sanie,nu mai zic sa se si dea pe ea..
aaaa,faaaaain omu de zapada...
ioanaradu,ce fain ii sta..as vrea si io sa-l tund pe David da n-am idee cum sa-l fac sa stea linistit...pana acum l-am tuns tot scurt de tot cu masina,da vad ca acu nu mai vrea nici asa...si nu mai vreau asa scurt..vreau si io o freza ca chiar ca asa lung nu l-a avut niciodata...vedem noi cum facem...
Si mie mi se pare prea devreme pt toate alea...poate la anu?...
madybulancea...6 kg in 20 de zile?...pai e biiine...felicitari tine-o tot asa pana ajungi unde vrei.
De dormit David doarme in patu lui si cand se trezeste in toiu noptii il ia tac-su si il duce la noi,ca zice ca daca sta langa el ii sare somnu si nu mai poate dormi,si a doua zi ii obosit la lucru...Ce sa-i faci.daca ma-sa nu-l aude noaptea...
da acu ca tac-su nu-i acasa sapt asta il aud cum casca gura...cum se face asta?II drept ca dau babyfonu la max....
a venit si tac-su cu propunerea sa doarma el in alta camera sau sa merg io..da n-am fost de-acord..daca de acum ,la 3 ani de casnicie dormim separat....
Mihaela de DAVID-29 martie 2007
DAVID...cat sunt de maricel...
Poze cu David
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)
radcarmen spune:
Salutare!
Din an in Paste mai scriu si eu ca is in deplasare mai nou (a reinceput Vlad cresa) si nu mai am masina ca am vandut-o, deci sunt la mana sotului pana cumparam alta scorbura.
Absoluta, lui Vlad i-a luat o luna sa se acomodeze cu cresa, asa ca nu dispera, doar trebuie sa ai rabdare si nervi de otel. Saptamana asta, de cand a reinceput cresa, luni si marti a plans destul de tare dar azi nu a mai plans deloc, ba mai mult s-a dus singur in grupa la tanti educatoarea preferata in brate (sta ca o lipitoare cu capul pe umarul ei si ii spune "mami"). Ieri la ora 16 cand am mers dupa el la cresa am avut surpriza sa nu vrea sa vina sa mergem acasa, continua sa se joace fara sa ma bage in seama.
Dianajors eu ma minunez la fiecare filmulet cu Alex, cata rabdare si indemanare. Incredibil. Vlad nu are rabdare nici sa asculte ceva ce ii spun, striga 'Nuuuuuuuuuu" in continuu. N-am nicio sansa sa il invat ceva. Poate il filmez odata si pe el sa vedeti cum nu face nimic de incapatanat ce e. No, da io tot il iubesc asa repetent cum e.
Raisa, frumoase peisaje, superb.
Ioana, Matei deja arata de mers la scoala, i-ai facut ghiozdanul?
Fetelor, maine zflu in sfarsit rezultatul analizelor de la sf lunii noiembrie. Sper sa nu primesc vesti foarte rele. Doamne ajuta!
Va pup cu drag!
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani