Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (108)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanaradu

acum pareri: la cresa ne-au dat o lista ca cica sa-i inscriem la diverse. diversele ar fi cam asa: desen, engleza, franceza, dans sportiv. acum eu vin si intreb: are vreun rost anul asta??? sau asteptam pt la anul???

si ... la multi ani riana!!

va pup si sa aveti o zi buna!

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

eu zic ca are sens o limba straina. Teo numai uitandu-se zilnic la animax a inceput sa salute in japoneza cand incepe kyoro (hop si el "daaama!") si de la laptopul in engleza a invatat cateva cuvinte... asa ca... cine stie?!

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

Din septembrie nu isi da nimeni copilul la gradinita? Eu vreau s il dau si din martie o sa ma duc sa caut. Daca nasc in iunie, vreau sa ma asigur din timp ca ii gasesc una care o sa ne placa.
Diana jors, cred ca este ca a ta. Nu are program separat de coacere. O sa dizolv drojdia sa vad ce iese.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelyna spune:

Ioanaradu si eu sunt de parere sa inscrii copilul la ceva activitati.
Noemi nu vorbeste mult dar spune mai multe cuvinte in engleza decat in romaneste(iti imaginezi ca noi acasa vorbim romaneste)dar a prins de la vecina noastra,de la gradinita,TV,etc.
Prind foarte repede la varsta asta si este bine sa-i stimulezi.
Si referitor la somn normal ca nu te umplu de rosii si eu astept momentul sa inteleaga (acum nu vrea )ca trebuie sa doarma singura.Dar mai asteptam .La cea mare am asteptat 6 ani ce mai inseamna 1 sau 2

adelina si piticii
Vacanta 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Buna,stup

Lilidana - imi pare rau ca treci prin asa ceva Cat ti-ar parea de greu,nu te afunda prea tare,ca David,Karina si sotul tau,au nevoie de tine si plus de asta iti poaet afecta sanatatea.Stii ca mi-ai zis tu o data ca racelile vin si pleaca si sunt altii mult mai suferinzi,incearca sa vezi lucrurile din nou asa
E greu ca voi nu aveti de ales,eu daca nu ma icnred in medicul de familie,ori merg la altul,ori merg la spital si ajunsa la spital i-l ia la control fara doar si poate.
Eu in Romania i-am facut lui Carl ridiche si cartof cu zahar si l-a ajutat.Avea o tuse chinuitoare,de incepea sa planga.
Eu zic sa suni acasa si sa-ti faca pachet,ca eu asa fac daca vreau ceva.
Eu aici in farmacii pot lua siropuri daca nu sunt antibiotice sau cine stie ce puternice,si iti fac eu pachet daca vrei ceva anume.
Lilidana,nu cred ca David are vreo boala anume,linisteste-te,va fi bine,ai sa vezi

Crina,Biky,Kitty - daca ii spun lui soacra-mea ce vb despre ea mai ne da ceva Glumesc,dar sa stiti ca nici ea nu e perfecta,doar ca eu incerc sa vad partea buna.De ex obijnuieste sa-i dea seara daca mergem la ei desert,si asta include inghetata cu ciocolata sau altele foarte dulci.Carl daca primeste exces de zahar,e tare nelinistit,adoarme greu(plus ca la ei in familie exista persoane cu diabet,inclusiv cumnata mea)...O data ma intreaba,pot sa-i ma idau ciocolata si ii spun ca nu,iar ea imi replica - ei nu,lasa ca-i mai dau...nu le face din rautate ci doar din prostie ca sa zic asa,dar pe parcurs i-am dat de inteles ca daca zic nu,apreciez daca imi respecta parerea.
Biky - sunt sigura de Caterina ca poate,mult mai mult decat crezi tu.Daca nu vrea sa arate sau sa spuna,nu inseamna ca nu stie.

Kitty - sper sa mergeti spre bine si sa nu se mai intoarca!

Crina - Maya e o dulceata de fetita,cand am vazut filmuletul,de nu-mi venea sa-i musc bulanasele Are niste miscari de fetita,si cum vorbeste,ca vorbeste mult si bine,si plus de asta,e foarte foarte isteata

Laura_oana - daca Edy va spune numele politicienilor,sa stii ca nu ma va uimi deloc,baiatul asta prinde tot

Apropo,Carl il cunoaste pe Obama Daca il vede la tv spune bama

Laina - si Carl doarme la el in patut,in camera la el si cu usa nu intredeschisa ci inchisa.Eu i-l aud imediat de plange.In felul asta ne odihnim toti,dar probabil ca daca te obijnuiesti sa dormi cu ei,si somnul devine ok.

Iar nu am timp sa termin pt ca s-a facut tarziu si trebuie sa-l iau pe Carl de la camin.

Sa aveti o zi buna!
papa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

lilidana: e firesc sa te ingrijorezi, sa faci scenarii si sa cauti cu infrigurare un tratament rapid si eficace atunci cand copilul tau e bolnav. am trecut si eu prin asta, din plin. in final am conchis ca medicul sau a stiut cel mai bine ce face si ca actiunea mea prompta alaturi de intuitie, de a merge la consultatie, iar apoi aplicarea tratamentului si urmarirea starii sale erau sufieciente. totusi ati beneficiat de o consultatie, nu te mai lua dupa povestile noastre, aici ai vazut ca sint alte metode, se dau mai usor medicatii. sintem oricum alaturi de tine, cu gandul si orice sfat te poate ajuta sa l vezi mai repede bine.
diana: vazut alex la joaca, vazut alex la baie, distrat mult si consemnat metode didactice noi. foaaarte bune ptr dezvoltare.
crina: hai, ma, micutza de ea cu degetelul mic, a fost atat de serioasa si candida si nu merita asta....eu am crezut ca voi aveti succes cu olita, dar e ca la noi mai degraba...eu m am saturat sa si tot dea jos ciorapii si pampersul si sa se vanture prin casa dezbracata, fara sa lege vreo relatie cu olita, mai mult de 2 secunde cat o atinge cu fundul. acum a invatat sa si desfaca si pampersul si o pasioneaza sa se despoaie de toate. e cam precoce
kitty: sa aveti o minivacanta frumoasa! sa vii proaspata ca o floare si sa nu te aud ca te plangi de luni, c o duci pe joules la cresa!
jo: ce misto l ai frezat!! na m inteles, tu singura? e un scumpel. seamana cu tine cred, nu i asa?(ce linge din cilindrul ala gradat?)
despre activitati: asa mi se pare un bulls*it ce ti cer aia...mai vb noi pe claca despre astea cu lb straine, stii...si mai ales ca la varsta asta, daca nu l dai e totuna, nu fac diferentieri intre ei inca, nu se simte inferior adica celorlalti copii. dar tu stii mai bine...eu as opta o pe aia cu desenul, ca eu am o atractie mai speciala ptr arte. si, ca tot putem sa ne opinam acuma, cu riscul sa ne mai si aberam, asa ma ienerveaza dansurile alea sportive frateee...sa ma tii la curent, cu ce ai ales
absoluta: daca te ajuta cu ceva, nora ne aminteste zilnic de nshpe ori, la bunicii ei: mama, tata, mama, tata. deci e firesc sa planga dupa tine. o sa vina si acomodarea, zic eu...fii blanda si nu ti pierde curajul
stefimic: a mea doarme singura n patul ei de cand s a nascut, iar singura n camera de la fix 3 luni(jo, iarta ma...). ptr ca asa am citit ca e mai bine, rolul meu in casa nu e doar de mama. e de om, in primul rand, cu necesitatile si dorintele sale personale. insa, daca ar tine neaparat, nu i as refuza cateva nopti. daca stefan nu tine neaparat sa fii acolo toata noaptea, pleaca de langa el dupa ce adoarme. aaa, ca tu vrei sa fii acolo, asta i altceva. ma, eu am fata, dezvolt alte complexe decat mamele de baieti
elyanne: eu sint din gasca lu' kitty, obsedatele de mancare ptr copii. ce i pate ul ala martinel? unde l gasesti?
gaia: esti mortala cu lb straine!
carmenefr : eu ti am zis ca are niste gene uluitoare, poate iese de vreun manechin, ca promite bine fata ta cocheta.

o zi frumoasa la voi toti!

mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita

Varsta mea

Everyday is the right day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

PISIKUTA sa stii ca si eu cred ca problema e la mine ca nu vreau eu sa-l las sa doarma singur, de multe ori zic ca stau cu el ca doarme dezvelit si sa mai am grija de el, dar sa vedem de la primavara ce motiv o sa mai invoc.
eu deja am inceput sa m-a gandesc la al doilea copilsi cred ca i-mi este greu sa accept ca STEFI a crescut dar trebuie sa-mi vina si mie mintea la cap.
saptamana trecuta a venit mama pe la noi si cum avem 2 camere a dormit cu STEFI iar mie mama nebuna primele noptii mi-a fost asa de greu fara el de parca i-mi furase cineva copilul.
am luato razna e clar.

RILOASA noi mergem din septembrie la gradi, am vrut sa i-l dau din ianuarie dar mi-au zis ca daca nu face la olita si nu mananca singur nu-l primesc, deci am amanat pt toamna des cu mancatul singur nu cred ca se va descurca chiar singur cel putin la ciorbita.
asa ca eu sunt una din mamicile care sta acasa pana in toamna, incerc sa gasesc ceva sa lucrez de acasa pt ca nu are cine sa stea cu el.

RADCARMEN tinem pumii pt rezultate pozitive

cata mami de STEFAN(9.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biky spune:

Ioana vrai colet? iti dau io colet! si ce altceva mai vrei de la Vaslui, la colet, ha? Pup frizosu' si io zic sa mai astepti cu optionalele pana pe la 3 ani! Acu', deh, tu iti stii mai bine cupilul, si daca crezi ca il impresioneaza ceva, are aptitudini si face fata...da-l nu ai ce pierde!

Mady - wow....6 kile in 20 zile....Felicitarile mele! Of, de-as fi si eu cu 20 de ani mai tanara ....

absoluta - no coment! esti tare...dar esentialul este sa te mentii pe pozitie si sa nu cedezi!

stefimic - io zic sa dormi cu Stefan pana faci schimbul cu pretena
Glumesc!
Oricum, eu nu sunt deacord sa dormi in pat cu copilul din jdemii de motive care nu le mai insir, pt ca au fost discutate si comentate de mai multe ori.

Elyanne - vorbeste, mah, si cu mine ca nu mai sunt virusata!
Despre Elena ce sa zic...asa sunt fetele...am trecut si eu prin fazele astea! Andra insa voia sa ma "machiasca" si pe mine...asta era mai grav
Io pe gemeni nu-i inteleg! Cum, mai, conceputi, crescuti si nascuti de aceeasi mama, la aprox aceeasi ora, aceeasi zodie, oferite aceleasi conditii de trai, mancare, joaca....etc.... si totusi diferiti la comportament, somn, raceli si multe altele...

Radcarmen - analizele or sa fie bune, da? hai, nu te gandi la ceva rau ca vin la maramu' si te flocai pesimisto!

fitzoasele mamei Caterina 22.03.2007 si Andra 20.11.1995

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

freza e facuta la frizer ma!! nu eu l-am frezat ... stati calme!

pisi hai mai fan carfure, are peste tot pateu martinel. e intr-o cutiuta cu forma de martinel. cat despre dans ... sa stii ca eu te simpatizez pe tine, dar chiar la dans l-as da, prima data dupa limbi straine. ca eu asa de stangu-n dreptu' dansez, macar copilu sa invete cate ceva. oricum, clar, anul asta nu-l dau. de la toamna.

biky vreau un colet maaaare maaaare ... cam de 1.90 asa. si cu poalele in brau, rezolv eu.

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Am aterizat si noi...azi la 12.15 plecam din casa la un interviu, eram pe langa bloc , suna tel, era de la cresa, Teodora era terminata la burtica Iar??? Ok, merg s-o iau, in 5min si mama lui Edi, prietenul fiica-mii, el vomase in jet, zdravan, banuim ca ar fi ceva de la cresa ca mai e un copil acasa bolnavior...Plecam cu amandoi la doctor, era doctora lor la program inca 15min,ii consulta si surpriza...enterocolita
Consemnati la domiciliu sapt asta, regim, luni mergem la cresa...sa vedem ce-o mai fi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Asa, regim, orez, ceai de menta,covrigei, sticksuri,supica cu legume(ca nu a vomat) si artileria grea sumetrolim, hidrasec , panadol daca se lasa cu febra...

Mergi la inceput