Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (108)
Raspunsuri - Pagina 6
carmenefr spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pisikuta [carmenefr : eu ti am zis ca are niste gene uluitoare, poate iese de vreun manechin, ca promite bine fata ta cocheta. |
Multumim frumos, da' io nu vreau sa se faca fotomodela, nu stiu daca are talent la d-alde d-astea; Teodora in schimb mi-a demonstrat ca are veleitati de actrita(la cum se arunca pe canapea cand plange , sau cand nu-i convine ceva), asa ca pe ea scrie ATF
Kitty spune:
Carmen, stati ma la rand, am apus ca eu o fac artista ca nu invata numai cantece, nu colori, nu litere....! Ma trezesc ca sunt multi pe un loc la ATF...ce ma fac? De loat n-o mai ia nimeni ca s-a bagat duamna di la Moldova: fata motzata, mama vrednica gospodina, cumatru-cumatru.... Ce ma fac io cu fata? Ramane piatra in casa si nici artista nu se face...
Ioana, vezi-ti de frezatul Tetei! Auzi...colet de 1,90...pfiii nu va mai satura....
Acum serios...ca "e" subiecte serioase:
De dormit:sunt de principiu fiecare in patul lui, in camera lui, pentru ca.... io vreau cu capcaunul, asa bine dorm lipita de el. CAnd eram tanara si verticala , RAul a dormit singur in camera lui de cand l-am adus de la maternitate, incat la munte la cabana n-a vrut sa doarma in pat cu mine, ma impingea si plangea.
Ei...Giulia nu prea stie ca nu doarme cu noi, ca adoarme langa mine si spre dimineata smiorcaie si o iau iar langa noi. In ultimele 2 nopti n-a mai trebuit sa merg sa o aduc, m-am trezit cu ea peste mine, si-a fost dat jos sacul, a demontat gratiile mobile de la patut si s-a catarat peste noi. Asa, cate-o nebunie mai facem si noi si ne inghesuim toti 4 in pat de nici nu putem respira , dar in general incercam sa ne pastram spatiul personal.
De mancarici, am mai spus ca atata timp cat rezist nu prea ma bag in discutii, ca sunt constienta ca sunt exagerata, Giulia e diversificata ca un copil de cel mult un an. Azi pe confe le-am surprins pe fete ca glumeau (barfitoarele ) ca merg la Sovata (plecam maine) ca sa mai fac un copil sa pot continua cu alaptarea.
Asta e....mai am o luna si merg la servici sper sa imi revin la normal .
De activitati nu prea stiu ce sa spun. De Raul nu s-a prins mai nimic, desi - dupa cum ma stiti - l-am ingramadit la tot ce se putea. Se poate ca metodele sa nu fi fost prea bune, sau poate mi se pare mie ca nu s-a prins nimic. De ex la engleza - facuta de la 3 ani - an de an ii invatau din nou culori, fructe, animale, numarat...si iaaaar de la capat. In schimb acum a intrat in ei si intr-un semestru la scoala mi se pare ca au invatat foarte mult.
Dar , daca m-ar intreba la cresa la Giulia nu cred ca nu as da-o daca ceilalti ar face. As spera ca se prinde ceva si de ea.
Eu personal vreau sa o dau la dansuri de societate cat mai repede, pasiunea mea e dansul si imi doresc f mult pt ea. Binenteles ca daca nu o sa-i placa ... o sa..... renunt.
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
Kitty spune:
Staaati ca n-am terminat.
Mady esti supeeer! Bravo tie si sper sa rezisti pana la capat!
Asta e...n-a mers de data asta, de sapta viitoare dupa ce o duc pe Giulia la cresa incep cu piscina poate merge atunci ceva.
Sanatate Teodorei, sa se faca bine cat de repede!
Ce bine-i sta Raisei in culori deschise, brunetica cum este!
Absoluta, daca mai ramai stresata si sapta viitoare, facem inundatie pt soricei impreuna!
Nu ma mai laudati cu relatia cu Raul ca nu merit. Fac foarte multe lucruri impreuna cu el si le fac cu drag - aseara am profitat de ocazie ca eram pe o straduta mai ferita si am mers amandoi in pas saltat potrivindu-ne pasii amandoi, ne alergam si ne gadilam, radem si ne jucam impreuna, daaaaaaaar..... daca greseste la lectii sau imi inseala asteptarile ...ma apuca niste nervi..si urlu la el ca disperata si il jignesc. Apoi imi cer scuze, dar raul cred ca e facut.
Si il mai si parasc, de ex si acum imi sta pe ...degete sa va spun o faza f amuzanta cu el...si nu e corect, se supara ca tot "il povestesc"
Fuuug la facut bagaje, dimineata plecam.
Poze
slideshow
gabi78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui RaisaFudulu Am si io o intrebare : Ce calciu mai dati la copiii?? Diana mami de Raisa Maria Adelyna sa ai o zi buna fara surprize |
Si noi Osteocare
Gabi mama lui Tudor (1.03.07) si
lilidana spune:
Acum citesc pagina 3 si vad ca stefimic isi face probleme ca inca doarme cu puiul ei.
Uite aici un articol interesant,poate te linisteste,eu de ca cand l-am citit nu ma mai gandesc sa-l mut pe David in camera lui:
http://www.hpakids.org/holistic-health/articles/38/1/Co-sleeping-Benefits
revin dupa ce mai citesc
radcarmen spune:
Kitty va doresc o vacanta faina!
Lilidana, sa stii ca nasa mea a facut baietelului ei de 4 ani tratament cu singulair si rezultatele au fost f bune. Sunt sigura ca David nu are nimic, doar o tuse ce va trece peste cateva zile.
Carmen, sanatate printesei sa se faca repejor bine si sa nu faca febra sau altele. Doamne ajuta!
O seara faina va doresc!
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani
lilidana spune:
tot eu...
dar sa nu ma bateti ca am citit repede si stau rau cu memoria,pe bune,iau un medicament de raceala care imi afecteaza "altele"
ioanaradu,vad ca si tu ai tras cu Matei,5 ture de antibiotic in tr-o luna jumate ???Asta da tratament...ce sa zic,cum imi sugera si Stefaniya,e bine sa ma gandesc mereu ca exista pe lumea asta probleme mai mari decat ale mele.Asa e,dar eu sunt un pic exagerata din fire,cam seman cu Kitty ,vad ca sie ea despica firu' in 40.
Vad ca trebuie sa ma apuc de dadaceala din asta traditionala:siropuri de ceapa,ridiche,morcov(asta e ultranou pt mine),orz(sau ovaz?,trebuie sa-mi copiez retetele)...acum,sincer,eu nu prea am chef de dinastea,adica as prefera sa le gasesc gata facute,sa le cumpar,dar n-am nici o sansa,tre sa bucataresc eu...
,ce sa mai "bag" aici ca sa exprim "bucuria" ca suntem toata familia cu un soi de viroza intestinala(voma,greata,balonare,febra,etc...)...cum sa nu fiu eu pesimista?chiar m-am saturat...
cred ca si voi v-ati saturat de mine...dar va multumesc ca ma sustineti,sunteti sprijinul meu numarul 1 ,si va iubesc ...
si scuzati-mi scrisul agramatical,alandala si cum o mai fi ca asa e si starea mea,capul meu,dar imi revin,incet-incet...
va pup
..................................................
dar roxanici pe unde o fi?
gabi78 spune:
somn: Tudor a dormit de cand s-a nascut in camera lui, in patutul lui. eu am dormit cu el in camera pana la 7 sapatamni si atat. Pana acum hai sa zic ca au fost 20-25 de nopti in care a mai dormit cu noi, fie ca l-am luat cu noi peste nopate din diferite motive, fie ca amm fost plecati si prima si a doua noapte nu a vrut sa doarma in patut din motive de acomodare. Cand am inceput serviciul nu a mai vrut sa se culce seara singur si vroia numai cu mine, asa ca ne culcam amandoi, adormeam amandoi si venea sotul si il ducea in camera lui sau ma trezeam eu dupa o ora-doua si il duceam.
pate Martinel gasiti in general la raionale delicatese (cel putin la Selgros asa e). am luat si eu o singura data, Tudor nu a mancat, eu l-am aruncat pentru ca mi s-a parut fffff sarat. Ii mai dau pate Scandia Sibiu de pui, rata, gasca.
gradi/cresa sunt extrem de indecisa. Cert este ca mama care este ajutorul meu de incredere nu va putea face fata cu doi. Ea era de parere sa ma duc la servici in octombrie, dar isi da seama ca nu poate singura. Am tot zis ca ma duc sa fac cerere la cresa si nu m-am dus si precis ajung prea tarziu. Poate ma duc vineri...
Carmenfr sanatate Teodorei si aveti grija ca nu e de gluma cu enterocoloitele. Parac tin minte ca lui Tudor i-a prescris si Biotics/Ecoflorina/Enterol.
Mady da, uitasem, FELICITARI!
Kitty Drum bun si distractie placuta! SA va intoarceti cu muulte poze si sanatosi.
Gabi mama lui Tudor (1.03.07) si
Kitty spune:
Sper ca nu s-a inteles ca mi se pare ca cine doarme cu copilul greseste. Si nici nu cred ca le face rau asta. Doar ca asta a fost alegerea mea.
Fiecare simte cum "i se potriveste mai bine".
Adevarul e ca sunt asa de puri si de proaspeti, e o adevarata placere sa-i simti langa tine. Imi amintesc ca intr-o noapte cand eram necajita si nu puteam sa dorm am adus-o pe Giulia langa mine si am reusit sa ma linistesc cu fata lipita de ea.
Lilidana nu mai stiu de cat timp sunteti voi plecati. Ca am auzit o teorie ca fiecare loc are virusii lui specifici (normal ca se mai plimba) si ma gandesc ca voi neavand rezistenta la cei de acolo va imbolnaviti mai des si dati si copiilor. In timp ar trebui sa fie pt toti mai bine.
Nu stiu daca are vreo logica ceea ce am scris, stiu ca era un subiect (cred ca aici pe forum) cu o persoana care s-a mutat in alta tara si la inceput se tot imbolnavea, culegea toti virusii. Si i s-a raspuns ca asta ar fi motivul - pana iti formezi imunitatea la ceea ce bantuie prin zona.
Multa sanatate!
Gabi la tine e destul de dificil din punctul de vedere al cresei. Exista riscul ca Tudor la inceput o sa adune si el tot si iti aduce acasa...la pui f mic. Poate sunt eu mai panicoasa, dar daca as avea posibilitatea as mai proteja bebele pana la vreun an.
Multumesc de urari, o sa fiu in sevraj ca nu o sa am net, dar cred ca e mai bine, sa ma concetrez pe ai mei, daca as avea m-ar trage sa ma bazzzzai cu voi.
Poze
slideshow
roxanici spune:
Is pe-aici....de fapt cu vo 4 pagini in urma.... ati prins vitezaaaa, nu mai am timp sa va citesc pe indelete.
M-am intors la serv de luni, is si deprimato-retraso-singuratico-lasa-ma-sa te las....
... am citit asa printre randuri, mai stiu de pe la fete una alta...
Lilidana in primul rand rasuflu usurata ca testele de la alergologie au fost bune.
Apoi din ce am citit asa fugitiv mi=a rasarit ideea urmatoare....David tusea de mama focului si nu primea nimic pt calmat tusea/expectorat/etc.
Era normal ca orice medicament care ar fi putut sa calmeze tusea sa aiba un efect imediat si vizibil. Asta legat de temerea ta initiala ca i se calmeaza tusea cand primeste nu stiu ce medicament pt astmatici. Cred ca saracul s-ar fi linistit putin si daca primea sirop de patlagina.
Siropuri de tuse, daca vrei sa le ai in casa si sa te faca sa te simti cu asul in maneca, zi-mi ca ti le trimit io, numa sa te stiu mai linistita. Ramane sa vezi tu daca i le dai sau nu.
Singulairul e bine ca il ai, aici se da in cura de 6 luni la copilasii care au "aratat" terenul alergic (nu este cazul si al lui David)
Viroza dupa viroza.... de vreme ce mai mult lupta de unul singur David cu ele, e normal sa dureze mai mult si lupta sa fie mai grea. Vezi si cu tratamente peste tratamente ce se intampla si la noi...
in cele din urma va urez sanatate ca vad ca acu ati dat in alte "boali" pupici de la rares si s-auzim numai de bine.
Sper ca ai inteles din alandala-ul meu ce am vrut sa zic.
Pt restul viaspilor....pupici si revin in zile mai insorite in forta.