Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (265)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Erina sper ca tatal tau sa prinda curaj si sa vrea sa se opereze.
Ce chestie...eu chiar ieri am facut maki zushi si clatite
Sa stii ca Erika daca isi vede bolul cu orez la masa,altceva nici ca mai vrea.Mananca tot orezul si apoi refuza orice.Am inceput sa nu il mai pun pe masa de la inceput,ca sa mai pape si ea putine legume.

Papanash l-am vazut pe Ghighi si ce mazgalituri si-a tras,mai stiu si eu o mandra tot asa.Apoi Erika dansa de mama focului cand Andrei era pilot.
Doamne cum a adormit...si eu am gsit-o intr-o zi pe Erika ceva de genul asta.Era dupa pranz si statea pe canapea...si era prea multa liniste,cand ma duc sa vad...dormea in fund.

annisia bine ca ne-ai mai scris de Simona...si eu te mai intrebasem de ea.Mai are f putin...si cumnata-mea mai are cam o luna si trebuie sa nasca,bb este deja maricel...sper sa nu ii fie greu cu nasterea.Spune-i Simonei ca o sa devina ea din nou fotomodel,ca e fata ambitioasa.
M-ai terminat cu papagalul...greu de imaginat cu ar fi sa va suportati reciproc

Alinush condoleante!Nici nu stiu ce sa scriu.Va doresc multa putere sa trecete peste aceasta durere.

Valentina iti sta bine asa brunetica

Si acum am terminat capitolul trecut ma apuc de urmatorul,revin mai tarziu...

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Citat:
citat din mesajul lui urmychance

si eu tot incerc sa ii iau un joc lui Tudor, sa ne jucam amandoi, dar nu cred ca s-ar pricepe sa faca un puzzle, oricum am vazut ca sunt recomandate de la 3 ani in sus si, sincera sa fiu, nici eu nu ma pricep sa le fac. Sau poate nu am rabdare. Dar mi se pare complicat si plictisitor.

Voi aveti jocuri pt un an sau numai jucarii?

Tudor- 17.09.2007

Urmy nu cred ca genul www.ookee.ro/jucarii-523-Puzzles-lemn-p-518-Copacul-magic---Puzzle-de-lemn,-Djeco.html" target="_blank"> asta de puzzle sa nu te pricepi sa-l faci . Sau pe asta: http://www.ookee.ro/jucarii-523-Puzzles-lemn-p-520-Animale-colorate---Puzzle-de-lemn,-Djeco.html sau http://www.ookee.ro/jucarii-523-Puzzles-lemn-p-993-Puzzle-lemn-Ferma-Purcelusului-Benho.html
In ceea ce priveste muscatul, sigur e de la dinti, mai ales ca zici ca i-au iesit si canini.

Mad cu Robert Stefan (09.09.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aniast72

Buna dimineata de la noi. Am zis ca va tin la curent cu operatia, n-am mai facut-o sapt trecuta pe motiv de muci in nas. Azi e ziua cea mare, Vladi a trebuit sa bea 240 ml lapte la ora 4 dimineata, apoi ceai la 5 si pauza de papa pana dupa operatie. O sa scriu scurt ca o sa scriu de pe tel. Sper sa decurga totul bine si sa nu trebuiasca sa ramanem peste noapte in spital. Trecem noi si peste asta, am trecut si prin mai grele. Pupici

Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

tin pumnii sa fiti bine.

Mergi la inceput

Erina vroiam sa-ti spun de cateva zile, de cand te plangeai ca nu mananca Daria, dar ca ai vazut ca ii ies dinti noi: incearca sa te gandesti cat de tare o poate durea gingia daca nu vrea sa manance. Pe mine cand ma mai supara o masea ceva, numai de mancat nu-mi ardea.
Cand si R intra in greva de genul asta ii fac supa de galuste sau bors de sfecla, care sunt favorite. Sincer, nu te mai ruga sa manance. Daca are in mod normal un apetit ok, poti sa ii oferi mancarea la ora de masa si daca refuza, ii dai drumul la joaca. O sa ceara apoi cand i se face foame.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Marunzika

Yaia

Mara, !
Ai mai facut supa de branza dulce? Cu pufuletii cum stati?

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

Bernix, , Yaia, Cecilia, si restul fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Si-am revenit...azi Erika m-a fentat,a adormit inainte de pranz si s-a trezit dupa nici o ora...
A inceput sa fie si ea agresiva...dar nu sa muste,sa zgarie sau sa traga de par.A incercat cand era mai mititica,si cand si-a bagat mainile in parul meu si a inceput sa traga de mi-au dat lacrimile,iar ea radea in hohote.Am oprit-o si i-am explicat ca ma doare si sa inceteze.N-a inteles insa la a treia,patra oara,am tras-o si eu de par si a inteles ca este "au-au".
Acum daca o chem fuge in directia opusa,daca o prind de mana se trage si tipa.Acum are o perioada in care se opune vehement la orice propunere facuta.Nu bea laptele cand il pregatesc...refuza si apoi il cere dupa 5 minute.Iar eu daca nu doreste atunci,il pun sus,undeva la vedere totusi.A inceput sa fie interesata de joaca mai mult,singura,se joaca asa in jur de 15 minute-20 minute.
Cu baia e ok,ne jucam ne distram,pana trebuie sa ne spalam pe cap.Nu suporta,de aceea pe cap o spal numai de 2 ori pe sapt...la vara cu \umiditatea de aici nu stiu ce am sa fac...
A devenit mai cuminte si mai ascultatoare in ultimile saptamani.Imi amintesc ca perioada cea mai grea a fost cand avea 8 luni pana pe la 1.2 ani.
Operatiunea biberonul decurge binisor,eu sper pana la 2 ani sa scapam de bibe...ca vine urmatorul si sa nu incurcam borcanele.Ii largesc tetina saptamanal...pana acum nu a perceput trecerea.
Operatiunea lapte formula-lapte vaca decurge si ea bine.Cred ca luna asta am sa ii scot laptele formula definitiv.
Altfel de probleme nu avem,trebuie sa ajungem la primarie pentru controlul de 1.6 ani...si apoi la clinica pentru acelasi control.Am inteles ca cel de la primarie este mai avansat,chiar sunt curioasa de ce rezultate vom obtine.

Bernix vreau si eu playlistul ala...sau macar niste titluri...ca sa mai schimbam si noi macazul.

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui bernix

Yaia, pe bune ca are dreptate papanash, tu vorbesti din carti. Bine, ai si copil model, auzi la ea, maximul de 20 de min de plans. Da' ce-ai zice de o ora juma' de urlat incontinuu in scaunul de masina?! Nu-ti mai dau alte exemple ca mi-e ca te complexez.
D-aia, io sper sa functioneze legile astea ale compensatiei ca tot sunt invocate, sa vezi si tu cum e la bb2 si sa vedem atunci daca-ti mai arde de dat sfaturi.

Bernix, pai cum sa-l las sa urle o ora si jumatate? Trebuie sa fie un motiv, ca doar nu urla de distractie. Ii pun muzica, ma joc cu el de cucu-bau, fac precum toate animalele, ii dau sa rontaie ceva, sa butoneze un telefon, gasesc eu ceva sa-l tin ocupat, sa nu urle o ora si jumatate. Daca e chiar rau, oprim masina si facem pauza de condus. In plus, suntem 2 si mai facem cu schimbul, daca trebuie, mai vine unul cu o idee...dar sunt 100% atenta la el si interesata de linistea lui...inca de cand era mic, de plangea, cautam cauza ca sa o eliminam si o luam cu lista: schimbat, hranit, picaturi/ceai de colici, plimbat, distrat....si asa mai departe.
In plus, credeam ca suntem aici sa venim cu idei, sa ne ajutam reciproc. Nu inseamna ca sfaturile trebuie urmate, la urma urmei fiecare isi creste copilul cum crede de cuviinta.

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui diwana
De fapt pana pe la vreo 25 de ani credeam ca-s talentata la dans,

ti-a luat ceva pana sa-ti dai seama

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Fetelor dar ce matinale sunteti!!!!

Aniast sa dea Domnul sa fie bine operatia. Si Cris a avut hidrocel. Voiam sa ma duc la un chirurg cu el. Eram sigura ca nu tb operat, ca nu era comunicant (diagnostic pus de mine, da!), desi un chirurg pediatru imi spusese ca da. Am un vecin chirurg generalist pe care l-am chemat sa-l vada. Acesta mi-a zis clar: ,,Lasa copilul in pace ca o sa se retraga.". Acum nu mai are nimik, culmea dupoa ce imi zisese ca tb sa las coitele in pace in pampers, eu aveam un adevarat ritual de aranjare a lor, cum imi zisese nenea pediatru . Acelasi chirurg m-a sfatuit si prodecalotare. Stiu ca o sa primesc rosii, dar la ce cazuri a vazut si la ce a patit o prietena.....am optat spre decalotare.

Mergi la inceput