Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (265)
Raspunsuri - Pagina 9
ANDREEA11 spune:
Care e treaba cu plansul??? Eu, sincer cand il mai vad p[e Cris f nervos il mai las sa planga... Eu zic ca se descarca, e normal. Bine, asta dupa ce in prealabil l-am verficat daca nu are alta cauza decat nervisorii. Eu ma simt f bine dupa ce plang atunci cand sunt nervoasa...ma descarc de tot ce e negativ. Mi-ar place ca si el sa fie capabil sa se elibereze de stres f usor, sa se descarce, sa nu tina in el ca fraierul... Chiar il incurajez sa planga,,Hai zi lui mama tot, ce te supara". Bineinteles ca el pastreaza secretul...![]()
ANDREEA11 spune:
Urmy cand iti descriai baietul, cum se infoaie el asa amenintator, parca il vedeam pe Cris
. Daca, s-ar vedea ei doi, cred ca ar face adevartate lupte de strada
.
Am citit ceea ce a postat persoana respectiva. Nu ca nu mi-ar place sa fie un invingator, sa-si impuna punctul de vedere, insa nu sa calce peste cadavre pt a ajunge in top. Acum sincer, sunt mandra cand plec cu el undeva, cand isi arata ultimele achizitii, insa daca ar face pipi in sufrageria gazdei cum face acasa, as minti ca s fi mandra. Da este adevarat cu tonul vocii. Eu sufar f mult ca am o voce cam ciudata f greu de luat in seama. De aia at cand tb sa vb public ( mai ales la sustinerea examenelor orale), mizez mult pe tinuta, si vb asa de tare, incat nu poate auditoriul sa nu ma bage in seama
. Asa ca, chiar dc nu excelez la subiect dau impresia ca sunt asa priceputa....
, dc m-ar lua la bani marunti......
carpatina spune:

Nu-i asa ca viata-i mai frumoasa acum? ![]()
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
Bernixo, si io ma-nscriu pe lista de doritoare playlist... 
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aniast72 Buna dimineata de la noi. Am zis ca va tin la curent cu operatia, n-am mai facut-o sapt trecuta pe motiv de muci in nas. Azi e ziua cea mare, Vladi a trebuit sa bea 240 ml lapte la ora 4 dimineata, apoi ceai la 5 si pauza de papa pana dupa operatie. O sa scriu scurt ca o sa scriu de pe tel. Sper sa decurga totul bine si sa nu trebuiasca sa ramanem peste noapte in spital. Trecem noi si peste asta, am trecut si prin mai grele. Pupici |
Tin pumnii!
Operatie rapida si usoara, recuperare rapida!
Sper sa va lase sa mergeti acasa diseara.
pt. o miamica foarte curajoasa si puternica!==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
bernix spune:
Carpatina, devylla, Erina, Urmy si cine mai doreste am pus aseara un link cu un cantecel si-l mai pun acu' inca o data http://www.youtube.com/watch?v=7fLrGHViNvU&feature=PlayList&p=1B94228003D77CBC&index=40. Cand deschideti link-ul asta in dreapta sus apare contul utilizatorului "bobocles" (asta-i Bobo al meu) dupa care scrie "Account". Click pe "Account" si apoi cautati "Playlist" tot pt click evident, dupa care in stanga paginii apar cele 4-5 playlist-uri de care am vorbit.
Sper ca am dat explicatii cat se poate de clare pt toata lumea. (Am explicat de parca as fia avut io nevoie de lamuriri, care nu tocmai prietena cu tehnica
)
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi
bernix spune:
aniast, tin punii sa treceti cu bine peste operatie! Daca ai nevoie de ceva, stau aproape de Budimex sa stii.
Yaia, hai bre, ce, te suparasi?!
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi
papanash spune:
fetelor, baiatul meu doarme si acum...
de aseara de la 23, s-a mai trezit la 8 si i-am dat un bibe dupa care a adormit la loc imediat, a fost destul zgomotin casa,ba chiar se mai aude o bormasina, el doarme pe burta,cu funduletul in sus ( se sprijina pe genunghi).ma tot duc la el, n-are febra, e ok.
mai bag o tigara si dupa aia cred ca-l trezesc.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun 
aniast72 spune:
Operatia e gata, i-au pus un supozitor cu "nu stiu ce" care l-a ametit putin, apoi mi l-au luat, l-au anesteziat general si l-au operat. M-am amuzat putin ca atunci cand mi l-au luat, chiar ametit fiind, i-a scapat o scatoalca asistentei. Acum doarme linistit langa mine.
bernix, saru'mana dar suntem la Grigore Alexandrescu.
Intr-adevar, am fi avut nevoie de un ibric pt incalzit apa dar ne descurcam.
ANDREEA11, eu am tot sperat sa se resoarba dar nu vroia deloc. Acum deja am comis operatia, n-am vrut sa amanam pt ca, cu cat trecea mai mult timp cu atat devenea mai traumatizant. Asa, la varsta asta, o sa uite.
Multumim de incurajari fetelor, revenim cu vesti. Pupici
Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007)