Pepenasi de iulie-august 2008 (82)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Pica, mi-am amintit de proiectul tau cu 1 poza pe zi . Ai reusit sa te tii de el?

Xena, dar tu cu cel de a-ti copia toate mesajele de la odisee?

pup you all,

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Mada, multumim pentru listuta , e super!

Dara, da, sta f bine in picioare de multa vreme; in fund insa nu vrea sa stea, vrea direct in picioare.

Statul cu alte persoane: Aida niciodata nu a fost deranjata de alte persoane, probabil si pt ca pe la noi au tot venit prieteni in vizita. Doar ca nu prea se manifesta in prezenta altora, ci sta foarte atenta cu ochii pe ei si ii studiaza.

Banu, ma bag si eu in discutie de curiozitate : da de ce ii dai lactoza? care e treaba?

Intrebare (si scuze ca nu am bagat la cap din discutiile anterioare, dar acum m-am gasit si eu ) despre cereale: ce fel de cereale le dati, cum le preparati, de la ce varsta, la ce ora din zi?
In momentul de fata Aida mananca 1000 - 1100 ml de lapte pe zi + cam 250gr de piure din 2 mese. Si mananca legumele cu o poftaaaa. Numai cand ma vede ca ma apropii cu piureul e extaziata si cu gura maaare

Noi am sarbatorit 7 luni ale Aidei mancand o amandina . Nici nu m-am mai cantarit de multa vreme.

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Jos kg

Mergi la inceput

A, Capri, si noi intindem paturi pe jos si punem jucarele printre care misuna Aida intr-o veselie. Eu am niste perne mari de la o canapea pe care le pun pe langa perimetrul cu paturi ca sa nu evadeze

Jos kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Banu in luna aia i-am dat suc de pere si urmaream sa nu treaca mai mult de 4 zile fara kk si daca ajungea la 4 zile ii puneam supozitor. Mai faceam masaj la burtik, gimnastica cu piciorusele. Si eu eram la fel de disperata ca si tine, dar o sa treaca.

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

didi mi se pare ca mananca cam multisor aida...ce program de masa aveti mai exact? cerealele le poti da de la 4 luni cele fara gluten si de la 6 pecele cu gluten. eu ii fac din 120 apa + 3 linguri rase decereale, preferatele sunt cele de la humana - cu biscuiti care au gluten sau cirese cu banane fara gluten, la masa de la 6 seara. dupa masa asta mai manaca la 10 jumate biberon prin somn.

la multi ani aidutei si sa va fie de bine praji

am pus pozici

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

maitreyi, vazut pozici cu Alexandra scumpaaa foc
Aida mananca asa de mult pt ca vrea si noaptea, si nici chip sa se linisteasca daca ii dau doar ceai. Pai daca mananca din 3 in 3 ore, cred si eu ca ajunge la sume de-astea . Cat despre programul de masa... e cam haotic pt ca pe donsoara o apuca foamea "dupa cum bate vantul". Pana acum a mancat piure de fructe, puire de legume, si in rest lapte cat cuprinde, dar ma gandeam sa ii introduc si cereale si ar insemna dimineata fructe, la pranz legume si seara cereale. Si peste toate astea lapte care se pare ca nu scade in cantitate desii mananca si altele .
Dar nu imi fac griji, pt ca e fix in grafic la greutate si inaltime.

Jos kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banu2268 spune:

raspuns:

ii dau lactoza ca nu face decat la 3 zile si atunci urla pana se face rosu la fata si se ineaca si nu mai poate respira... si mie imi vine sa plang odata cu el.
am zis ca poate ii transmit eu contipatia mea asa ca m-am apucat de mancat cereale care sunt sursa de fibre... ei bine pe mine m-am rezolvat dar el............. ba
face verde o pasta asa... dr mi-a zis ca aaa e de la constipatie da-i debridat ceea ce am si facut si inca mai fac...
ii curge spuma din gura de zici ca a mancat sapun dar dr mi-a zsi ca e normal asa fac bebelusii si cand vrea sa faca se incordeaza de nu se poate
nu stiu ce se intampla .... parca mi se pare mai slab desi a luat foarte bine in greutate pana acum,,

maine imi fac o alta programre la alt dr sa vad ce-mi spune si acolo

eu nu mai pot sa-l vad in starea asta aproape ca plang odata cu el nici nu stiu ce sa-i mai fac si pe care parte sa-l intorc sa-i fie bine atunci cand e in starea aia

si mai am o intrebare pt voi daca are cineva abonament pentru bebe la victor babes daca da la ce medic si daca suntteti multumite?

Banu foaaaarte fericita cu Salih cel mai cuminte baietel din lume!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Buna seara fetelor. Noi am avut cateva zile urate. Victor a tusit tot mai urat asa ca azi am mers din nou la dr. Verdict: bronsita e tare sensibil, ca a facut bonsita cu toate ca facea deja tratament cu nurofen si ambroxol. Asa ca azi am cumparat si aparat de aerosoli si speram sa ne facem bine cu noul tratament. Mi se rupe inima cand il aud cum tuseste si cum respira si cu toate astea el e vesel si vorbaret de nu se poate. In plus in perioada asta mi-a recomandat dr sa-i dau mai mult lichide, sa renunt la mesele solide, asa ca bag ceaiuri la greu sa imi ajunga iarasi laptele pt toata ziua.

In afara de asta sunt tare amarata. O foarte buna prietena de-a mea, o persoana absolut minunata duce o lupta tare grea cu boala. Stiam asta de anul trecut, chiar inainte de nasterea lui Victor dar eu credeam ca lucrurile au fost rezolvate din timp si ca totul va fi ok. Aseara am aflat ca nu e asa, ca a ajuns la stadiul 3 si ca se pune problema de cat timp mai are de trait. Pt mine e un soc si ma gandesc intruna la asta. Nu pot sa cred si nu pot sa inteleg si refuz sa ma gandesc ca se poate intampla o asemenea nenorocire. E tanara, frumoasa, desteapta cum putini oameni sunt, o personalitatae absolut speciala asa cum putini sunt pe lumea asta si totusi .... Asa ca va rog din suflet sa va ganditi si la ea in rugaciunile voastre pentru ca pe langa vointa ei e nevoie de ajutorul lui Dumnezeu si de mila si grija Lui pentru ca lucrurile sa mearga bine.

Va multumesc si va imbratisez.

poze Ana si Victor
varsta Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banu2268 spune:

bujo la cate luni s-a terminat cosmarul acesta?
si cand a inceput?

Banu foaaaarte fericita cu Salih cel mai cuminte baietel din lume!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

didi multumim acu inteleg de ce papa asa de mult...teoretic la 7 luni laptic ar trebui sa fie maxim 600 ml si 3 mese diversificate fara completare de laptic. laptele acum nu mai e asa de hranitor indiferent de cantitatea pe care o papa. eee...asta e teoria sanatosi sa fie

truli sanatate piticului si pt prietena ta!

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput