Pepenasi de iulie-august 2008 (82)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Banu nu face imediat, la noi s-a reglat abia dupa o luna. Aveti rabdare ca se regleaza dar trebuie sa-i dai zilnic. Io ii dadeam dimineata cate 4 lingurite in ceai. Poti incerca si Biotics ca si asta regleaza, dar daca ai inceput cu Milchzuker eu zic sa-i dai macar o luna.

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Micul culturist, se incordeaza si-si arata muschii.

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Mada
felicitari pt listuta, e foarte faina, multumim mult pt munca depusa!

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Citat:
citat din mesajul lui ankalaura
CAPRI - nu ca e misto cu un singur copil??? Ma gandeam asa fii atenta! Daca mai fac rost de un copil de imprumut, sa stau cateva zile cu 3, cand o sa raman cu doi, poate o sa fiu asa relaxata cum sunt acuma cu unu ha? Ce zici?

Anka, . Era un banc asemanator cu ce zici tu, ti l-am spus cu alta ocazie, nu ?

Mada . Super treaba ai facut, listutza arata bestial . Multumim .

Kamelya, Ilinca mea se intoarce in somn de n ori, asa ca nu conteaza daca o pun pe burta sau altfel, ca in 5 minute nu mai e valabil .

Bujo, misto diversificare .

Map, bine ai revenit. Sa va mearga toate ca pe roate cu mutatul. Vazut schiorul si fratiorul ! Dar nici eu nu vad nika in neregula la piticul tau. Unde-i mai bromblema cu caputzul?

Dia, felicitari pentru noua tura de .

Gallyb, ma bucur sa aud ca nu a mai varsat fata .

Apropo de ce zicea Narci, azi am experimentat si noi gravitatia in mod constient cu un obiect mic (degetarul de dintzisori din silicon care are un succes nebun ca obect de joaca ). Ii cazuse (adica asa am crezut io ) si i l-am dat la loc. Ea l-a luat, s-a aplecat un pic pe o parte a scaunului cat sa aiba liber la aruncat si i-a dat drumul privind curioasa. I l-am dat iar spunandu-i "poftim" si a facut la fel, zambind fericita. Am repetat miscarea cu ea pana s-a plictisit . I-a placut tare sa se joace jocul asta cu aruncatul.
Si azi a invatzat un sunet nou: face ca un plescait din limba cu cerul gurii, care se aude tare. Se distreaza copios facand asa .

pup you all,

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Bujo este super tare Filip
Banu si eu am folosit Milchzuker pentru denisa si i-am dat o luna si s-a reglat dar nu s-a reglat asa repede in o zi doua.Eu ii dadeam 2 lingurite pe zi in ceai.
Si denisa se distreaza teribil cand ii dau ceva si ea il arunca apoi eu ii dau iar si ea arunca se uita sa vada cum pica si unde pica, jucaria sau cel mai mult cu protectiile alea de masa de plastic dreptunghiulare, le prinde vrea sa le duca la gura si apoi de arunca jos de la mine din brate.

http://b1.lilypie.com/uLlkp2.png

Mergi la inceput

MADA multumim ca ai muncit atat la lista este foarte frumoasa.Poate ne mai spui despre voi, mie una imi lipsesc postarile tale mereu gaseam info foarte utile pe orice tema si apoi multumesc(poate nu am apucat sa iti spun la vremea respectiva-scuze)ca atunci cand am avut o intrebare tu mereu m-ai lamurit.
Poate revii.

Mergi la inceput

Ella am vazut poze cu Alexandru ce bine sta in picioare in patut, felicitari.
Anaxena ce mai face Maria????/
Bobitamica ?? Cristina ???Boticelina??
Ma uit la poze si mai scriu cate ceva.
Flo ce copii frumosi ai sa iti traiasca, cum te descurci cu 2 ca pe mine unul ma rapune cateodata?
Boticelina super tare fata in premergator, dar pisicul e samecher rau in pozitiile alea.
Didi Aida sta in picioruse frumosssssssssss .
Anna baby am vazut pozele cu torutul , cum merge Ioana si Denisa merge tinuta asa la misto, ca e prea devreme si nu vreau sa o fortez.
Vazut si poze cu Xenia de gallyb.
Cam atat pe seara asta ca ma duc la Denisa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banu2268 spune:

mukltumesc dar timp de 1 luna ce ai facut cand nu facea?/////
eu ma programezx dat mai urgent la pediatru. asa e linistit dar are niste perioade..... in care urla de nu stiu ce sa-i mai fac.scuze degreseli dar e in brate

Banu foaaaarte fericita cu Salih cel mai cuminte baietel din lume!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Banu2268

mukltumesc dar timp de 1 luna ce ai facut cand nu facea?/////
eu ma programezx dat mai urgent la pediatru. asa e linistit dar are niste perioade..... in care urla de nu stiu ce sa-i mai fac.scuze degreseli dar e in brate

La noi dupa cateva zile facea si de 2 ori pe zi de la acest tratament, noua ne-a recomandat doctorita .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banu2268 spune:

azi i-am dat si debridat si lactoza.
eu am consultat mwedic si pe net si mi-a zis sa-i dau tot lactoza.

sper ca maine sa gasesc la dr sa ma programez. sper sa fie totul bine. azi a facut acum e linistit sa vedem pana cand....
offfffffff nu mai pot.

Mergi la inceput