Pepenasi de iulie-august 2008 (82)
Raspunsuri - Pagina 2
maitreyi spune:
'na seara
mada multumim!
eu am avut examen duminica, luni si azi iaca asa is acu' maine incerc sa revin cu forte proaspete
-------
Ana-Maria de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
mcoca spune:
Statul cu diversi Maya pana ieri, statea cu toata lumea. O lasam destul de des cu vecina de jos, care are si ea o fetita de 9 luni. Toate bune si frumoase. Ieri am dus-o, cand s-a vazut acolo a inceput sa se bucure, sa scoata chiote, i-am dat un pusi si am plecat. Am lipsit 2 ore. Dupa un timp, Maya a inceput sa ma caute cu privirea, a inceput sa ma strige si in final sa planga. PAna la urma a adormit. Cand m-a vazut, a facut ochi mari si a inceput sa planga cu sughitzuri, abia am linistit-o. Cred ca incep sa aiba angoase :(((.
Vicky si Maya (27.06.2008)
morcoveatza spune:
Mada arata bine listuta
Anka succes cu dosarul, da eu stiam ca daca depui la Viena nu ai nici o treaba cu ambasada din Romania, da poate s-a mai schimbat intre timp.
Map succes cu mutatul, sa mearga repede. Spune-mi si mie, cum adica baiatul tau are capul stramb ca eu m-am uitat la poze si nu am vazut nimic, da e un dulce cu casca pe cap. Si mie mi se pare ca al meu copil are un pic falcutele asimetrice, uneori chiar bombane cu gura stramba. Am intrebat-o ieri pe doctora si s-a uitat la mine patrat. Mi-a zis ca nu are nimic da nu s-a uitat nici 2 secunde la capu copilului.
statul cu altii Nicholas sta cu cine se nimereste atata timp cat i se fac toate mofturile, adica in brate, plimbat si i se canta. Da cand ma vede rade cu gura pana la urechi si intinde mainile sa-l iau in brate.
Vazut poze noi, Tecky, Serenity, Ella. Pitici dulci.
Daniela
ankalaura spune:
GINI - uite la Dostinex.
Suprimarea lactatiei: 1/2 tableta la fiecare 12 ore timp de 2 zile. Acest regim este mai bine tolerat decat doza unica.
Sa stii ca si eu ma gandeam sa iau. Cica ar disparea de la sine laptele, dar la mine, dupa Eliza, nu a disparut, si ramasese asa, cam ca un colostru subtire si dupa 5 ani cand eram deja gravida cu Erika! Nu prea vreau sa patesc la fel...
Cu bunicile - mama a venit la noi de vreo 3 ori de cand am nascut, si de vreo doua ori ne-am dus noi la Constanta. Erika o uita pana la urmatoarea vizita si plangea, mai putin acum, cand am fost in weekend, cand a ras la ea. Deci cu mama am tupeu sa o las.
Pe soacra-mea insa a vazut-o o singura data de cand s-a nascut, pentru vreo 2-3 zile.
CAPRI - nu ca e misto cu un singur copil??? Ma gandeam asa fii atenta! Daca mai fac rost de un copil de imprumut, sa stau cateva zile cu 3, cand o sa raman cu doi, poate o sa fiu asa relaxata cum sunt acuma cu unu ha? Ce zici?
Si la noi e rece pe jos, dar tare de tot, ca nu avem usa la balcon si suiera vantul pe acolo, asa ca nu am tupeu sa o las pe jos deloc deloc. Poate punem usa cand o veni indemnizatia aia mare
Banu2268 spune:
bujo
buna i-am luat lactoza lui bebe
azi dimineata a facut dupa 2 zile.
aseara i-am dat foarte putin de teama sa nuf ie alergic sau ceva azi i-am dat 3 lingurite de dimineata dar pana acum tot n-a facut.
vreau sa stiu la tine cum a fost?
face imediat ce ii dai? adica eu stiu azi ii dai si maine face? sau trebuie de lunga durata? ca si debridatul?
multumesc
Banu foaaaarte fericita cu Salih cel mai cuminte baietel din lume!!
kamelya spune:
vazut poze cu Alexandru cum doarme in scaunel,Raluca in valiza,Timi dolofana,Ioana de Annababy in premergator
stiti ceva de cristina 26?ca nu am mai vazut sa intre
s-a trezit bububruza
o seara placuta
buburuza mea
de Daria 14.07.2008
gallyb spune:
Buna seara si de la o ratacita ca mine...
Noi suntem un pic mai bine, ma refer la faza ca nu m-ai varsa chiar in fiecare zi dupa fructe. Am incept sa-i dau mai putin si parca e mai bine. Speram sa fim pe drumul cel bun. debridat tot nu i-am dat, dar i-am scos fierul de tot. In schimb nu vrea sa manance, mananca mai putin, chiar si lapte. Nu siut de ce. Cand vede biberonul incepe sa planga, am impresia ca nu-i place gustul lapteui Nan 2, Nan 1 era mai bun la gust. zilele astea o sa-i cumpar alt tip, sa vedem.
MAITREYI sa stapaniti sanatosi casa, foarte frumos ai pictat.
ANKALURA sa fie intr-un ceas bun ce v-ati propus.
Despre statul Xeniei cu cineva, a stat cu o prietena, ea e sociabila. Pe bunici inca nu-i cunoaste, speram de Pasti sa ajungem la ei, sa vedem cum reactioneaza. Saracii au vazut-o doar in poze. M-am descurcat asa de bine fara ei... Vroia soacra sa vina la nastere, dar am refuzat-o. Sunt rea, nu?
Am vazut poze cu scumpul nostru ginere, care e frumusel foc.
Si bineinteles ca sa ne vada si el pe noi, am pus cateva poze noi
gallyb spune:
M-am exprimat gresit in mesajul anterior, poate sa ne vada toata lumea nu doar Alex...