Pepenasi de iulie-august 2008 (82)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

Mada multumim pt listuta.

Imi pare rau ca nu a avut loc intalnirea duminica, ar fi fost bine sa ne vedem, poate cand se incalzeste ne vedem mai des.

Fetele cu examenele mult succes. Eu care vroiam sa las licenta pt februarie, vai ce bine imi pare a am dat-o atunci cand pitica mea avea doar 2 luni, acum nu as fi fost in stare.

DIDI mama cat papa Aiduta, noi la lapte abia depasim 400-500 in 24 de ore si are 2 mese diversificate. In legatura cu cerealele, eu i le dau sera dupa baita, ii pun in bibe, sau dimineata amestecate cu fructe. I-am dat de la Nestle cu fructe, care se preparau cu lapte si acum ii dau din acelea cu grau (au gluten astea) care se prepara cu apa, dar nu-i plac. O sa incerc Humana de care zicea Maitreyi.

BANU si fetita a avut probleme cu constipatia, a facut aproape 2 luni numai cu supozitor, de cand am inceput diversificarea face in fiecare zi 1-4 scaune.

Am vazut zambareata de Alexandra.

Intrebare pt toate mamicile: m-ai este vreun pepenas care la aproape 7 luni nu sta in picioruse, adica asa sprijinit sau de o manuta? Xenia se se impingge se sprijina, dar asa moale si doar atunci cand are chef. Nu e pasionata de asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

Of, ma tot chinui sa schimb poza de la album si nu merge, asta tot incerc de cand am pus pozele.

Am uitat sa va spun ca noi am inceput sa ne spalam pe dinti, i-am luat pasta si degetar de la Nenedent, deocamdata folosim doar degetarul, vad ca nu protesteaza, eu oricum ii faceam masaj la gingii cu degetul, asta inainte sa-i iasa cei de jos, caci sus am incercat si musca, are niste dinti ascutiti... Ei ii place, dar mie nu prea...

TRULI multa sanatate prietenei tale.

Merg si eu la nani, va doresc noapte buna!!! La cat mai putine treziri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Truli, imi pare nespus de rau... se mai intampla si minuni, ma rog sa fie una si pt prietena ta

gally, eu zic sa nu iti faci griji. Noi stam in picioare, insa nu ne place in fund, deci fiecare cu preferintele lui

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Jos kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Banu el a avut ceva probleme cu colicii da nu exagerat. Adik cam odata la 3-4 zile plangea tare de burtik, dar cu kk n-au fost probleme cat timp a facut zilnic. La 3 luni i-am facut Rotarixu si crek de la el a inceput sa faca rar. Nu facea tare, tot asa moale facea dar facea rar. Si cand a inceput sa faca la 3-4 zile a inceput sa se si chinuie. Si nush de ce ca doar nu era tare. Dar il durea si burtik ca erau intestinele pline, nu mai papa la fel de bine ca tot asa, n-avea loc si cand facea se cam chinuia. Si ii puneam cate un supozitor cand vedeam ca se ingroasa gluma. Si apoi am inceput sa-i dau Milchzuker. Si numa dupa vreo 2 sapt a inceput sa mai faca si singurel. Iar dupa o luna s-a reglat complet, adik face iar zilnic, rar la 2 zile. Dar i-am dat zilnic. Multa bafta va doresc sa scapati de chin.

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

gally am vazut dintisorii ce dulce e pletoasa de xenia

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banu2268 spune:

multumesc eu ies
va pup

Banu foaaaarte fericita cu Salih cel mai cuminte baietel din lume!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Chiar ce se mai aude de Cristina,Camy,Anaxena?
Mada multumim pt modificarea listutei.Ce fac fetele si cand mai pui poze cu ele?
Bujo ce scump e Filip.
gallyb am vazut pozele cu frumoasa Xenia.Vreau si eu sa-i creasca parul Ralucai si sa-i dea dintisorii.
Banu imi pare rau ca ai probleme cu Salih.
truli-luli si Ralu a avut bronsita si pe langa ambroxol si aerosol cu flixotide i-am dat si antibiotic Ospamox.Sper sa scapati fara antibiotic.Imi pare foarte rau pt prietena ta.Doamne ajuta sa se faca bine!
ella superbe poze.
Va pup,noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Moamaaaa!! Ce-i cu vorbaraia asta aici?!!!

Bujo
Bai mor cand puneti filmuletze cu astia mici
Eu zic sa ai grija. La ce am vazut eu cu culturismul ala ... in curand luatzi cafteala

truli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Bunaseara, sau mai degraba bunanoapteaNoi tot agitate, nici nu stiu ce sa mai zic.O fi de vina si perioada asta stresanta cu examenele,or fi dintisorii, o fi puseu, sper doar sa treaca mai repede si sa revenim la programul normal.Cu diversificarea am lasat-o moarta, se pare ca inca nu e pregatita pentru solide, asta e , acuma n-oi muri daca mai stau o luna doua fara dinti nu?
Ma tot macina o chestie, am inceput de doua saptamani sa iau Cerazette.De cca o saptamana Alexandra nu mai doarme aproape deloc ziua, se trezeste plangand noaptea, nu mai mananca asa bine ca pina acum,se chinuie tare mult sa faca caca, e agitata...Sa aiba oare legatura cu Cerazettul? Nu stiu ce sa mai cred, oare sa nu le mai iau?
MADA, foarte frumoasa listuta, multumim tare mult, uite un buchet mare de flori virtuale
FLOmultumim.Sincera sa fiu eu uitasem complet, m-am zapacit de tot de cand cu sesiunea asta.Hm, trebuia sa ne ducem si la doctor sa ne cantarim, cred ca o las pe saptamana viitoare
DIDI, wow, ce mancacioasa e Aiduta
TRULI_LULI imi pare tare rau pentru prietena ta, dar sa stii ca Dumnezeu face si minuni
BUJO, super diversificare la Filip
MAP,bine ai revenit si spor la mutat

Ma duc sa ma uit si eu la poze pe picassa ca spre rusinea mea n-am mai dat pe-acolo de multa vreme.
O noapte linistita sa aveti

Speranta moare intotdeauna ultima!

minunea care ne-a luminat viata

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

mada multumiri pt schimbarea la fata a listutei

truli-luli multa santate lui Victor si o pt prietena ta, sa o binecuvanteze Dumnezeu si sa o aia in paza!

map, pt ce poarta casca? oricum e super faina, mie imi place de nu mai pot, ii da un aer de sportiv eu il vad pe skateboard
scuze, daca ai mai spus, dar eu am inceput sa pepenesc de vreo cateva saptamani ...

maine suntem in pregatiri, trebuie sa fac mancarica pt pitici, sa ma duc la un depozit sa iau lumanari pt aniversatii mei, va dau si voua link, ca are articole de petrecere f faine: www.articoledepetrecere.ro/afisare_produs.php?produs=758" target="_blank">aici

azi m-am plimbat o gramada si prin parc si pe la farmacii, pt vaccinul de 6 luni, infanrix hexa, l-am gasit cel mai ieftin al helpnet cu 250lei, dar acum vad pe site ca pot sa il iau si cu 224, uitati www.helpnet.ro/?pid=10&cod=HNIMEDIN01" target="_blank">link.
ooka, baga un ochi, ca e la tine la iancului cu 224lei

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput