Pepenasi de iulie-august 2008 (82)
Raspunsuri - Pagina 6
violeta29 spune:
IRISS, intr-adevar superbe articolele pentru petrecere!Am bagat si eu linkul la favorite ca maine poimaine fac si pepenasii nostri un anisor si o sa avem nevoie
Spor la pregatiri, sa ne povestesti si noua ce bunatati ai facut
Speranta moare intotdeauna ultima!
minunea care ne-a luminat viata
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008
AnnaBaby spune:
Neata fetele!
Didi nici Ioana nu a scazut cantitatea de lapte dupa mesele cu solide, ba dimpotriva, am crescut la 240 ml la masa ca de vreo saptamana si-a scos singura masa de noapte. Asa ca am marit si eu cantitatea ziua ca sa pape doza zilnica. Bine, ea nu mananca chiar asa de mult piure, adica nu depaseste 100ml la o masa, si ii dau de 2 ori pe zi, o data fructe si o data legume.
Truli luli un
pt Victor sa se faca bine si o
pt prietena ta!
Maitrey nu stiam chestia asta cu laptele care nu mai e hranitor, bine, adica stiam, dar nu credeam, ca indiferent de cantitate ei nu mai au nevoie decat de 600ml. Si eu care tocmai ma bucuram ca papa 240 la o masa
Ea nu mananca foarte mult solide, e mult mai bine fata de acum 2 saptamani cand ma plangeam eu pe aici, acum accepta mai bine si legumele, ca fructele le devoreaza, insa tot nu depaseste 100ml.Eu insa sunt multumita si nu ma mai plang, ca oricum e un mare pas inainte, fata de cele 15 lingurite cate reuseam sa-i dau pana acum...
Eu azi voi merge in vizita la o prietena care a nascut acum mai putin de o luna, abia astept sa-l vad pe bebe mic, cred ca o sa mi se para ciudat sa mai tin in brate asa o chichineata moale
Ma intreb daca mai stiu cum se tine un nou nascut
Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
alexa_teo spune:
neata.
flo1980 multumim pt cafea..mmm e tare buna.
caprioara: da asa este Teo e cea mai nazdravana.ai o sara geamana?wow...sper sa se mai cuminteasca cand mai creste.![]()
Mada multumim pt listuta e foarte frumoasa.meriti 

bujo ce flacau ai..cum papa el din mar acolo.e un scumpel. sa-l papi nu alta...pe baiat nu marul:))))
am vazut si eu poze cu bebe alexandru dormind in scaunutz,cu Ralu in vazila:))) cu Timi grasuna si Ioana in premergator.
aaa si am sa va ascult sfatul cu paturicile pe jos...e o idee buna ca si asa este ff cald la noi in casa...dar vor ajunge mai repede una la alta si ele cand se gasesc se ciomagesc:))isi dau cu picioarele in cap se trag de urechi..:))si sa va mai zic o faza...intr-o zi erau ele una langa alta dar le-am vazut ca radeau,asa ca le-am lasat eu fiind in camera cu ele...cand ma uit iar la ele..ce credeti ca faceau?:)))
alexa ii papa ciuful lui teo si era plina de par...vaii ce m-am mai speriat am luat-o si am spalat-o repde,dar ele asa ce radeau si teo statea neclintita ca sorsa sa-i pape parul ba chiar o mangaia pe fata:))))
In data de 4 august 2008 s-au nascut Alexandra &Teodora, minunile lui mamy si taty.
http://s471.photobucket.com/albums/rr74/alexa_teo/
AnnaBaby spune:
Eu am o dilema...ar trebui sa cobor nivelul la patut, ca deja mi se pare ca a prins puteri si cand sat in fundulet cu manutele pe marginea patului ridica fundul de jos, deocamdata atat, dar daca mai exerseaza mult in maxim 2 sapt eu zic ca se ridica, dar chiar daca nu se ridica de tot, tot exista posibilitatea sa cada peste marginea patului, ca daca se apleaca si se modifica centrul de greutate....o gasesc pe jos gramada
DAR...daca cobor nivelul patului ea n-o sa mai stea ziua acolo asa cum o asez acum cu jucariile in jur, ca de jos nu mai vede in jur si sigur urla, plus ca mie imi va fi foarte greu sa o asez si sa o ridic din pat daca ea e aproape pe jis, ca nivelul ala e foarte jos! M-am gandit sa mai asez o patura pliata, ceva, sub saltea, ca sa mai ridic nivelul, sa nu fie chiar asa de jos, dar ma gandesc sa nu cumva sa nu fie drept pt coloana!
Voi cum ati procedat sau cum intentionati sa procedati? Mai sta copilul sa se joace daca nu vede in jur?
Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
flo1980 spune:
nascutilor in zi de 4!
Punca1976!
Map bine ai revenit!
piticii! Spor la mutat!
Dia filipas felicitari pentru 
Bujo ce haios fi'tu!
nu se deranja sa-l tina cu manutzele....
Gally multa sanatate! 
Dara-d multam! Ei, e greu dar ce sa facem, mergem inainte! ![]()
Didi eu am cereale de la Milupa cu biscuiti (acum) si ii pun in piureul de fructe cand e mai subtirel...si orez simplu de la nestle pentru supa, ca nu prea mai vrea fara 
Ii mai dau cateodata si simple, ori la 10 dimineata, ori la 16-17...
Truli multa sanatate la pici, iar despre prietena, tare trist, am sa ma
pentru ea! Of...
Nici al meu nu prea papa legume asa bine ca pe fructe 
Alexa teo ce haioase cred ca erau
Nu se plictisesc!
Ai mei au cazut azi dimineata din pat. M-am dus sa arunc pampersul si cand m-am intors .... David a cazut peste Alex, eu am crezut ca l-a tras de par, cand colo...
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
MissJJ spune:
Buna fetele!
Ma bucur ca va place listutza, am facut-o cu placere era si cazul pt o noua lista, speram sa ne revenim si sa scapam de "spiritele" astea rele care ne tot dau tarcoale. 
Noi suntem bine nu avem ceva vesti nemaipomenite, papa binisor nu mult cantitativ ca nici nu trebe la cat stomacel au ei cateva guri is de ajuns, s-a mai pufosit asa
deci eu zic ca e totul bine, ne chuinuie dintisorii asta e sg pb mare ne-ai iesit ala din dr jos acuma asteptam sa iasa si nr doi poate se mai linisteste.
Ari merge la gradi de pe 23 feb de la 9 dim am primit hartiile trebuia ieri sa mergem sa vada ea cum e la gradi ca un fel de taster session, da e inchisa scoala din cauza zapezii si ghetii, au zis ca ne suna ei cand deschid sa reprogramam.
Na cam asta e de la noi.
Legat de pusul pe jos pe paturici asa e cel mai simplu eu asa am pus-o si pe Ari si Ami sta asa de vreo doua luni are jucariile ei acolo si se tot tavaleste cu ele isi alege care o vrea ea cand se plictiseste mai sta in scaunelul de masa si se joaca cu jaucriile acolo si o mai pun in premergator da putin ca inca nu e ea gata de stat in picioare da ii place ca mai schimba pozitia.
La Multi Ani 
Punca
Ana, Mena, Nicholas si Nancy pt 7 lunisoare
si
Victor, Alexandru, Ioana, Maria si Ioana, gemenutzele noastre, pt cele 6 lunisoare.
Sa cresteti mari frumosi si sanatosi!

Faeries, come take me out of this dull world,
For I would ride with you upon the wind,
Run on the top of the dishevelled tide,
And dance upon the mountains like a flame.
William Butler Yeats, "The Land of Heart's Desire," 1894
Serenity90 spune:
Neatza de la mine pentru voi..ca la mine nu a fost nici Noapte Buna
Noapte ce tocmai a trecut...a fost alba..da alba frate... geana+geana=nema, nema
Adormea Radu al meu cate 1 minut apoi se trezea urland...da urlanddddd!!! sunt o mamicos prafos azi...si barbatemiu bine'mersi sa dus la tacsu acasa si a dormit toata noaptea,nici nu la interesat k asta mic e bolnav...dapoi sa mai zica si el..hay fa tampito ca raman la tine in noaptea asta sa te ajut cu fie'miu...Noooohhhhh!!
Bai, io am citit din urma..da am uitat tot...Da io va
pe toate!!
I'll be back!
Denisa mamy de
Radu Mihai 27.08.2008
Dovlecelul meu
Poze Cu Sufletel Mic
violeta29 spune:
Neata!
Iar noapte nedormita cu treziri din ora in ora ba chiar mai des.Nici nu apucam sa adorm bine ca iar se trezea plangand.Off, ca nu stiu ce sa ma mai fac.Tare bine mi-ar prinde o cafeluta, dar nici n-am curaj sa beau ca si asa nu doarme.
SERENITY, si voi cu nopti nedormite, da ce-o fi frate cu pepenasii nostri, s-or fi vorbit?
MADA, pupam printesele, felicitari pentru dintoasa mica
FLO, mama mia, amandoi au cazut?Cred ca te-ai speriat teribil!
ALEXA_TEO, ce super sa ai doua fetite asa nazdravane, nu se plictisesc niciodata, si nici tu
ANABABY, cu nivelul la patut nu stiu ce sa-ti spun, ca noi avem alt tip,
Speranta moare intotdeauna ultima!
minunea care ne-a luminat viata
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008
Gini75 spune:
Neata,
Eu am avut o noapte mai buna, desi s-a trezit de multe ori, macar a adormit repede la loc.
Multumesc de raspunsurile cu Dostinex-ul si statul bb-ilor cu alte persoane.
Mda, constat ca aproape toti stau cu persoane cu care s-au obisnuit in timp. Pai saraca mea copila nu are cum sa fie obisnuita cu bunici pe care-i vede o data la o luna, in cel mai bun caz.
Vicky, si eu am lasat-o pe Irina cateva ore cu bunica-sa, cand avea 3 luni, atunci a stat, acum nu mai merge.
Dma, ai mare dreptate, dar la noi cred ca mai trebuie si un pic de bunavointa din partea bunicii.
Pentru cine vrea sa scoata poze pe hartie, este o oferta pana la 15 februarie, 0,19 lei poza 10/13, in mai multe centre comerciale, de exemplu aici sau aici. Pozele se trimit on-line si se ridica din magazin. Ideal este sa trimiteti toate pozele intr-o singura comanda, ca sa platiti o singura data transferul (aprox. 3 lei).