Pepenasi de iulie-august 2008 (82)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

feteloooooooooooooor

ia dati un help la subiectil de la zz al xenei ca nu mai stiu ce sa fac. xenoooooooooo help again!!!!

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Gini, acum o sa vina o perioada grea, ca ii apuca angoasele, asa ca .... VIneri o las pe Maya din nou cu vecina, sunt curioasa cum o sa fie.

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Buna fetelor!

Mi-am facut putin timp sa va povestesc din experienta mea cu Stefan si mancarea
Citeam si eu innebunita pe forum cum altii mananca cantitati "industriale" dupa mintea mea si al meu copil nu manca nici jumatate ca la carte...asa ca am inceput cu cantat, strambat, si facut ca toate cele...da de var pe gat copilului baram jumate din portie! GRESIT!! FFF gresit! El a crescut si nici acum la 4 ani si jumatate nu mananca ACASA! Cred ca are o inversunare in el cum nu ati mai vazut....nu stiu cum sa va explic sa ma intelegeti...de exemplu, de joi este acasa, joi a mancat binisor, supa lui preferata, pireul si snitel preferat si seara lapte cu cacao.Dar vineri, sambata NIMIC! numai paine goala si iaurt cu fructe...era sa fac cu nervii dar duminica am fost la soacra la masa si acolo a mancat de a spart normele...apoi il duc de luni la ea. Dimineata mananca ou fiert+sandvici sau bundash cu lapte, la amiaza supa+felul 2 tot, si mananca si gustare inainte sa il aduca sotul. De cina acasa NIMIC!
Cum sotul merge si el la amiaza sa manance acolo ca soacra gateste pentru toti daca se intampla sa ajunga fix cand mananca Stefan....nu mai vrea!Face bleah si gata! Deci clar are o problema cu NOI, cu fa[ptul ca am insistat atata sa manance...ca l-am aburit cu TV-ul, cu cantece, cu maimutareli...si l-am pisat la creeier cand a mai crescut Eu numai asa imi pot explica de unde inversunarea asta ca acasa nu vrea si in alta parte cere si mananca tot! In plus, are aceasi mancare ca la soacra pentru ca ea gateste si pentru noi si ne aduce acasa, deci nu e alta mancare. Si la mama la fel, mananca fff bine, indiferent ce! A mancat si sarmale si varza calita!ceea ce acasa...wowww nu ar fi pus gura!
Sper ca nu v-am plictisit...
Eu sunt convinsa ca am gresit cu el, acuma na...nu sunt o mama perfecta dar incerc sa invat din greseli, asa ca pe Matei nu-l fortez de loc! De exemplu am observat ca nu ii place galbenusul...asa ca...nu il dau!Mai incerc peste vreo luna sa vedem...daca il refuza...no fi mare lucru ca nu mananca ou!Compensez cu alceva, cu carnita...No sa-i cant la masa, no sa ma stresez ca nu mananca portia intreaga sau laptele ca la carte....Daca este sanatos, creste si se dezvolta...il prefer asa!

narci, si noi avem cutia de scotocit in ea! si Stefan era innebunit dupa asa ceva! Il puneam in patut cu cosul de jucarii in brate si era super incantat sa scotoceasca acolo si sa vada ce mai gaseste!Iar jucariile preferate erau clar cele din bucatarie sau sticlutele de nurofen!

Hai ca m-am lungit....

Va doresc o zi buna!

Ana - mami de Stefan si Matei
Ne jucam si iar ne jucam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Anna, la noi s-au putut da gauri in marginile patutului si cobora salteaua la un nivel intermediar . Dar oricum, cand e treaza o tinem mai mult in patul nostru (bine baricadat cu perne mari) sau jos pe paturici.

Yeeee, Mada, ai iesit din anonimat!

Cu mancatul asta... mie cel mai ciuda pe mine imi e ca Aida mananca atat de haotic (a se citi ca nu mananca doua zile la rand la aceleasi ore, nu numai ca nu are un program, dar are opusul oricarui program cand vine vorba de masa ), si mi-e ca din vina mea ca nu am fost in stare sa ii fac un program. Nici nu am fortat-o vre-o data, i-am dat mereu cand a vrut ea pt ca daca ii e foame si eu ii dau ceai sau apa, scuipa tot nici nu vrea sa auda (de-asta ii dau lapte si noaptea, pt ca ceaiul nu merge). Si rezultatul e ca mananca 2 mese de piure - una de fructe care e asa-si-asa, una de legume pe care o de-vo-rea-za, iar in rest lapte cam la maxim 3 ore (cantitatea de lapte la o masa variaza mult, intre 100 si 200 ml). Si acum vreau sa ii introduc si cereale, si r fi dimineata cereale, la pranz legume si seara fructe.
Asa ca fetelor HELP!!! Cum sa fac sa ii organizez mesele???

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Jos kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Anna noi am mutat salteluta mai jos, dar nu e la ultimu nive ca sotu a mai dat ceva gauri. Si io ma descurc mai greu acum cand il pun jos sau il iau dar n-am de ales ca nu vreau sa cada din pat. De ce zici ca nu mai vede nimic daca il pui mai jos, n-ai patut cu zabrele? Io zic ca cel mai important e siguranta lui, se obisnuieste si el cu nivelu.
Ana_a cred ca ai dreptate cu mancarea. Nici io nu-l fortez deloc pe Filip. Ieri n-a vrut sa manance nicicum fructe. Si i-am facut 2 feluri ca am zis ca poate nu-i place unu. Si nu a vrut nici ala. Si am lasat-o balta. Mama tot zicea sa mai incerc da nu ma lungest toata ziua cu cate-o lingurita de fructe. Si drept urmare a papat legumele fara sa rasufle.

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

am gasit un filmulet cu Stefan de asta vara....la nisip Ia vedeti AICI
edit: construia un vulcan, numai ca nu prea se intelege ce zice...

Ana - mami de Stefan si Matei
Ne jucam si iar ne jucam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Mada multumim de listuta, e frumoasa

Map spor la mutat!

Am aflat de o colega de facultate rezidenta care are o malformatie venoasa cerebrala descoperita de cateva saptamani si tot meditez pe tema asta. Ce e si viata asta. Azi cred ca o opereaza la Bucuresti. NU pot sa-mi scot din cap imaginea ei cu parul lung si mi-o imaginez acum

Eu nu pot sa ii reprosez nimic sotului deoarece de la 0 luni numai el face baie bebelinei. Eu i-am facut de vreo 3 ori cat a fost el de garda. Bine ca nici nu ne deranjeaza noaptea decat pentru tzitzi si cum el nu are in dotare nu ma poate ajuta. Mai face si curat prin casa dar eu tot nemultumimta binenteles. Sunt o rea.

Nici a mea nu se omoara cu mancarea dar daca e fericita asa e bine si pentru mine. Eu spun ca face parte din grupa lunga, slaba si z.....

Eu zic sa nu cumparati branza din comert ca e facuta prin fermentare parca si asta facuta in casa e mult mai buna. Rabdarea e cheia.

Anka bafta cu actele sa fie cum va doriti voi!

Nu imi mai amintesc acum altceva.

pepenimea si la multe lunite sarbatoritilor de astazi!

Mamica de cuminte
iulie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Si Aida face parte din grupa lunga si slaba se pare, de parca tot ce mananca se pune in lungime . Seamana cu taica-su: mananca muult si grasime depusa ioc

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Jos kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Ana ce haios Stefan, ce frumos se joaca!
Cu mancatul nu's ce sa zic...am si eu un specimen pe-acasa!

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Didi cum iti dai seama ca ii e foame?

Al meu suge dimineata, apoi pe la 9.30 - 10 ii dau fructele, la pranz legume, apoi cereale sau lapte, seara lapte...

Dupa fructe i se face mai repede foame....nu stiu ce sfat sa-ti dau...sa reduci cantitatea treptat la alpte si sa inlocuiesti cu solide....ce papa ea si cand?

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput