Pepenasi de iulie-august 2008 (82)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madina71 spune:

ana a, si Adrian al meu mai face asa, cand suntem in vizita mananca si acasa mai face figuri... Nu mananca fructe de nicio culoare, drept urmare avem probleme cu scaunul, face bilutze si la 3 zile... Acum, de ceva timp ii dau dimineata 2 lingurite de miere si Lass Baby si vad ca a inceput sa aiba scaun in fiecare zi, ieri a facut normal, nu a mai facut bilutze... vedem in continuare...
Humana Milkzucker am folosit si eu insa nu am fost consecventa, am vazut ca nu-si face efectul si nu i-am mai dat, nu stiam ca in timp se vad rezultate, eu ma asteptam sa-i regleze scaunul dupa 3-4 zile, asa ca l-am aruncat ca expirase...

Si noi am dat patutul la nivelul de jos imediat dupa revelion, imi vine mai greu dar nu am vrut sa risc...

mami de Lucian (05.07.2008) si Adrian (20.01.2007)

http://picasaweb.google.com/iulie.august/Madina71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

proba de contor

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Citat:
citat din mesajul lui diarux

proba de contor

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

ce probe faci bre?

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

haha cre ca vrea sa vada cate refresh-uri sunt dupa mesajul ei am dreptate diaruxu???sau poate vrea sa-si schimbe stelutele la culoare

Asa, am tot vrut sa va arat un calendar al Inteligentei Emotionale, cerusem la un moment dat adresa comuna de mail da nu am putut sa il trimit pentru ca era prea mare...acum va dau aici linkul sa il descarcati, cine doreste. Este interesant, si puteti citit zilnic cate o fila Aveti linkul www.inteligenta-emotionala.ro/" target="_blank">aici si calendarul il gasiti mai la mijlocul pagiini, in varianta romaneasca si engleza.

Ana - mami de Stefan si Matei
Ne jucam si iar ne jucam!

Mergi la inceput

Mada, Stefan a baut din canita cu cioc dupa un an si 8-9luni, dar nu-mi amintesc cum am ajuns sa bea asa. Cred ca a coioncis cu faptul ca i-am aruncat biberoanele si nu i-am mai dat lapte/ceai noaptea asa ca peste zi a trebuit sa-i pun in ceva lapte/apa/ceai si i-am pus in cana respectiva. Imi amintesc ca la inceput am avut una cu tzutzurugul ala mai moale, pana sa obijnuit cum vine treaba, apoi ala l-am schimbat cu unul tare si gata nu am mai avut probleme.
Ma gandesc ca atata timp cat au si biberonul vor prefera clar biberonul pentru ca este mult mai placut si binenteles sunt si obijnuite cu el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Ce ma dispera mi-a trimis mesajul de doua ori si am dat sa sterg unul si au disparut amandoua.
Cu papatul nu va agitati o sa pape nu au cum sa pape mult acuma sunt mici stomacul lor e cam cat pumnul lor adik abia papa cateva linguri, da sunt si copii care papa 200 de grame ale mele nici una nau papat atata la 6-7 luni ci cateva guritze acolo. Deci lasat-ii mai in ritmul lor ca papa daca le e foame, incercati nu vor asta e si gata imp e si daca a gustat tot conteaza.
Cu patul am mutat-o de o luna mai jos ca acusi sare din el si nu ma risc, oricum noi folosim patul numai pt nani asa le-am invatat pe amandoua locul de joaca e pe jos pe paturici. Ma rupe de spate cand ii dau bibe da asta e acusi o sa isi tina sg bibele asa ca macar de asta scap.
Cum imi dau seama daca ii e foame ea plescaie sau molfaie in gol sau suge asa in gol ca si cum ar avea bibele asa se manifets acna dii e fomitza.
Cu programul la noi e urma daca ajuta pe cineva:
7,7 jumate ne trezim bea laptic daca vrea uneori nu bea deloc, coboram jos la 9 , si ceva papa cereale micul dejun amandoua, apoi la 10 pana la 12 face nani se trezeste ne jucam la 14 se culca la loc si doarme maxim o ora si la 4,4 jumate papam cina adik legumele si la 7 merge la nani si bea laptic, ziua bea la 10 si la 14 lapte cand o pun la nani aproape 8 oz cam 240 de ml is nu iitermina mereu da de obicei da.
Intrebare: pepenasii beau dincanitza? Ca la Ami am incercat si nu vrea si pace exact ca Ari, Ari niciodata na vrut sa bea din cana nici apa, acu bea apa din pahar da putin nu mai bea cat ar trebui sa bea lichide.
Ana am incercat sa ii arunc biberoanele da nu vrea si pace prefera sa moara de sete si asa ii dau numai in pahar de platis de la ikea, alea speciale pt copii, si tot degeaba putin bea.

Faeries, come take me out of this dull world,
For I would ride with you upon the wind,
Run on the top of the dishevelled tide,
And dance upon the mountains like a flame.

William Butler Yeats, "The Land of Heart's Desire," 1894

Mergi la inceput

de fapt, eu cautam niste "mutrite" pentru ca vreau sa-i fac la Stefan un fel de "termometru al sentimentelor" As vrea sa il invat sa-si exprime sentimentele si cumva sa asocieze ceea ce simte el cu o mutrita.Sa decupez astfel de moace specifice pentru fiecare sentiment care il are, ma rog, din cepe primare, furie, bucurie, suparare, dragoste...etc si sa le lipim pe un "termometru".
Poate ma ajutati voi, si aveti astfel de "moace" expresive.
asa am dat din nou de acest calendar si mi-am adus aminte de el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Mada, Maya bea iaurtul si apa din canitza. EA inca suge, dar cand ne vom opri si laptele o sa i-l dau la cana. NUmai ceaiul i-l dau la bibe, ca ala nu ii place asa ca ... :)) si acum cu dintii a baut foarte mult ceai de musetel.

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

A mea bea de la 5 luni in canita cu cioc de silicon de la Nuk. Pe ea scrie de la 6 luni si mai am una cu cioc din plastic care scrie de la 9 luni aia inca nu o folosesc.
Noi nu am mai incercat biberon cu ceai pe la 3 luni cand mi-a refuzat apoi sanul si l-am scos definitiv.

Nu am vazut pozicile noi sper sa apuc.

Am luat metoda lui Boti si am pus ardei la congelator cubulete. Azi incerc sa vad daca ii place sa nu fi muncit degeaba.

Mamica de cuminte
iulie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Aaaa la noi canitza cu cioc de silicon a fost esec total. Acum bea din pahar normal.

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput