Pepenasi de iulie-august 2008 (82)
Raspunsuri - Pagina 9
Tecky spune:
Salutare!
La multe lunite pepenasilor sarbatoriti azi!
Nu-mi vine sa cred ca Ralu face azi 7 luni,ce repede a trecut timpul.
Am fost azi la dr sa ne asiguram ca bronsita i-a trecut de tot ca nu a lasat urme si totul e bine.Am si cantarit-o si are 8,300 kg.![]()
Flo ce baieti nazdravani ai,auzi si tu sa cada unul peste celalalt.Cred ca te-ai speriat dar cred ca te-a bufnit si rasul dupa nu?
Anna eu am coborat nivelul la pat acum o luna pt ca Ralu dadea tot timpul din picioare si a rupt un pic din bucata de sus a patului.
Eu o pun sa se joace pe jos,in boucer,in scaunul de masa si o mai iau in patul mare dar tb sa stau langa ea tot timpul.![]()
Mada ce ma bucur ca scrii din nou ca mi-au lipsit postarile tale.
Va pup
MissJJ spune:
Dr_anca, Vicky ms de raspunsuri.
Vicky da cum nu varsa paharul de apa? Ca si a mea duce lucrurile la guritza da nu are inca stabilitatea in manutze sa duca un pahar la gura si sa bea fara sa verse din el, abia bea Ari din el cum trebuie. Fain daca bea asa de repede asa frumos. Eu daca i-as scoate lui Ari bibele de tot nu ar mai bea lapte deloc, la Ami am incercat diverse forme de canitze cu silicon si de toate felurile
si nu ii plac vad ca. Incearca sa traga din ele si cand vede ca nu curge ca la bibe se enerveaza.
Am sperat ca macar pe ea sa o invat mai devreme sa bea din canitza.
Tecky ms.
Si la noi ziua Ami e ba pe jos ba in premergator ba in scaunul de masa si ii pun diverse jucarii si chestii de prin casa sa se joace cu ele. Da cel mai mult ii place pe jos ca se tavaleste ea unde vrea si isi ia jucariile le arunca ia altele. Am mai scos niste jucarii mai noi care fac zgomote diferite au texturi diferite care tre sa le apesi etc cercuri de diferite marimi chestii mai interesante nu numai din astea soft pt bebeii. Se pare ca ii plac momentan.
Faeries, come take me out of this dull world,
For I would ride with you upon the wind,
Run on the top of the dishevelled tide,
And dance upon the mountains like a flame.
William Butler Yeats, "The Land of Heart's Desire," 1894
Didi81 spune:
Flo, cum imi dau seama ca ii e foame: pai devine nervoasa, incepe sa bombane, sa faca brrrrr din gurita si daca se ingroasa treaba sa si planga. Si nu se mai intelege nimeni cu ea pana nu primeste mancare ![]()
Canita: noi avem una de-aia cu cioc de la Nuck, am incercat pe la 6 luni fara succes si pana acum nu am mai incercat iar. Cred ca o sa incerc in curand...
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
Jos kg
MissJJ spune:
Voi la www.mothercare.com/NUK-First-Choice-Learner-bottle/dp/B000JI3N0C/sr=1-1/qid=1233754135/ref=sr_1_1/280-9837617-8037556?%5Fencoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=75697031&mcb=core" target="_blank">canitza asta de la nuk va referiti?
Noi avem modelul www.auravita.com/products/AURA/CARU11038.asp" target="_blank">asta de la avent si mai avem ceva in genul www.nuby.com/products/cups/9647.aspx" target="_blank">asta de la nuby, deci tetina e exact la fel da sticla e mare si bombata e de 300 de ml tot cu manere, da tetina arata exact ca acolo din silicon, aia de la avent a cauciucata asa si ea la cana de la avent roade tetina aia ca o mananca gingiile da nu vrea sa bea din ea.
irolf1 spune:
Bine v-am gasit! N-am avut timp zilele astea nici sa...Alex tuseste in continoare de nici nu mai stiu ce sa-i dau. Am asteteptat rezultatul Andreei si se pare ca da, are infectie cu klebsiella si ieri cand m-am dus la dr am vazut ca ii curgea si ochiul
A scapat unul a luat celalalt
In rest suntem bine, papam, dormim, ne jucam. Papam chiar si legumele mai bine i-am pus sfecla si ii place tare.
Vb de canute eu sunt exemplu de asa nu
pt ca eu i-am aruncat biberoanele f tarziu. Adica Alex putea bea din orice cana, pahar, sticla, dar daca nu avea bibe la culcare nu adormea. Asa ca l-am lasat cat de mult, pt ca acum nu mai bea lapte seara, defapt nu mai bea lapte gol, tre sa fie cu ceva. nu zic ca nu sunt bb care sa bea de mici din canute, dar eu am inceract atunci mai multe modele si nu a vrut neam asa ca am preferat sa bea lapte cu bibe cat mai mult. Mai mult o perioada dupa ce i-am aruncat biberoanele nu mai vroia nici apa nici ceai probabil in semn de protest
bine ca nu l-a tinut mult ca ajunsase sa nu mai bea aproape nimic.
Piciulicii Alex Gabriel
(22.08.05) si Andreea Maria
(23.07.08)
irolf1 spune:
Am uitat
Mada multumim mult pt listuta!

Piciulicii Alex Gabriel
(22.08.05) si Andreea Maria
(23.07.08)
ooka spune:
salut
La multi ani sarbatoritilor zilei si un special 'La multi ani!' pt Nancy, sa traiti sa fiti sanatosi!
apropo de baut, purcelul meu bea din orice aproape, pt ca ii place sa le tina singura si uneori mai si nimereste, adica inclina canuta cit e necesar. Avem o canuta de la avene cu varf moale si i'am mai luat una de la nuby silicone care o sa fie si mai usoara.
in rest toate bune si frumoase, Terapia prin paine
inca functioneaza numa' ca m'am blocat pe Painea de shabat![]()
Irina, multzam de info legate de vaccin, insa is puturos si nu l'am achizitionat. Sper sa il mai gasesc la helpnet. Daca vrei iti iau si tie. Sa ma anunti, ca viu cu painea si cu vaccinu'![]()
ce mai fac cei mici?
Ileanno te'ai scumpit rau di tat la vorba vaz. Si tu Boti la fel. Cum ramane cu branza noastra? Azi cind am fost prin obor m'am gandit la tini
pupam bostanoaia
mami de Sofi
MissJJ spune:
Irolf asa si eu am incercat la Ari toate canile si canutzele si minunatiile numai bibele e bun si am zis tot asa seara si dim laptele tot din bibe ca e fan mare lapte da ziua ii dau apa din paharel de plastic da nu mai bea asa mult cat ar trebui din cauza ca e in pahar daca pun in bibe rade 3 bibe lejer de apa.
Fetelor inca o data va multumesc tuturor de primire si cuvintele frumoase si ma bucur ca v-a placut listutza.
ankalaura spune:
Deci sa ii ia naiba pe obsedatii de baraiala ca imi baraie cu bormasinile de m-au zapacit de cap si au trezit copilul care si asa nu doarme si nu mananca!!!! 
Declar deci deschis sezonul la barait! Speram sa inceapa mai spre primavara! 
mcoca spune:
Madaa, nu tine paharul singura, eu i-l tin. Ca toate marile desoperiri am ajuns din intamplare aici
. Cand am inceput diversificarea, am inceput sa-i dau si un pic de apa dupa masa, cu paharul, dar a refuzat categoric. Na, nu-i place apa, asta e. Intr-o zi, balea la niste suc de porto din paharul meu (natural, nu sariti la mine :)), asa ca i-am dat si ei. Ea saraca incerca sa suga paharul :)), ca nu stia sa bea. Oricum a baut ceva. Buuun, acum 2 sapt am inceput iaurtul. Momentan i-l fac eu din lapte praf, asa ca nu iese super tare. Intr-o zi ma chinuiam amarnic sa i-l dau cu linguritza, si la jumatatea borcanasului ma saturasem deja. Sa-l pun in bibe, ma seca sa spal bine (mama denaturata), asa ca i-am pus paharu la gura si l-a sorbit ca un om mare, fara sa faca cine stie ce murdarie. Asa ca din ziua aia, gata :))). Acum ii dau si apa, pe care vad ca o bea ....
Vicky si
Maya (27.06.2008)