Pepenasi de iulie-august 2008 (82)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankuta_1982 spune:

La multe lunite sarbatoritilor de azi!
Cine imi zice cum e cu rezultatul asta la alergia la lapte?
IgE
Rezultat : <0.35kU/L
Valori de referinta coresp bb : pana la 0.35 kU/l
Multumesc pt eventualele raspunsuri!

ankuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

Ankuta, io zic ca e de bine, ca nu e alergica sau ma rog, intoleranta. Cel putin asa inteleg eu. Sanatate oricum, cum ii mai e Sarei?

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

salutic,

am vazut ca intrebati despre caputul schiorului din fata nu se vede nimic insa are o asimetrie de 2 cm,chiar si urechiutele sunt plasate asimetric. Cel mai bine se vede de sus. Partea dreapta este destul de plata. Dupa 12 sedinte de fizioterapie am reusit sa aibe o pozitie mai simetrica. La somn insa tot pe dreapta sta numai ca acum cu casca nu mai apasa pe caput si speram ca in cateva luni sa se reduca binisor asimetria. Neurochirurgul si fizioterapeuta soun ca la el este chiar nevoie de casca.

Am uitat ieri sa spunem ca la 6 luni si cateva zile Luca avea 10550 de g si 7 de cm, este un urias.

Pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Mada bine ai revenit.Denisa bea singura sucurile si apa cu bibe avent din ala de trecre de la bibe la cana, iar mai nou bea apa cu cana normala de plasticpentru copii dar tinuta de mine, mai da si lelanga dar bea , singuta cu cana asta doar de joaca ca o poate tine in manute bine. Sa ne spui cum o sa fie la gradinita, asa poate te mai odihnesti si tu ca cu 2 e greu .
Azi am fost la plimbare si am dat-o in leagan in parc a fost nostim ea radea de numai ca eu eram in fata ei.
Anka si la mine au venit aia azi sa taie copiacii iti dai seama ce zgomot era , asa ca am luat-o si a dormit afara vreo ora.
OOka m-ai terminat cu painile tale foarte frumoase, eu nu am chef de facut dar admir la altii.
Irolf multa sanatate.

http://b1.lilypie.com/uLlkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Tecky bine ca nu mai are Raluca nimic.
Map bine ca sta cu casca aia, sa speram ca si cu folos.

http://b1.lilypie.com/uLlkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Map, adica 10kg? Oaa, chiar imens . Si cati cm zici ca are? Aida are 7.300 kg la 7 luni, si cred ca cel putin 70 cm.

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Jos kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

Salutare!

Mada- multumim pt. listuta si ma bucur tare tare mult ca ai revenit

Didi- Mirunica papa cerealele la masa de seara- intre 18 si 20- si cel mai mult imi plac cele de la Milupa (am incercat si Nestle dar sunt extrem de dulci). Si ei la fel - le mananca si pe cele de la Nestle, dar le devoreaza pe cele de la Milupa.

Pupicei tuturor

Ralu
mamica iubitei Miruna Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

Tot eu

Mai stiti ceva de Cristina26? Nu a mai scris de mult...

Pupicei

Ralu
mamica iubitei Miruna Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serenity90 spune:

Ralu Si eu ma intrebam ce o face k nu a mai intrat de multisor...sper sa nu aibe probleme cu Mihaita....

Piticu meu...pare sa fie mai bine...acum e in pasaroiu gol si se cearta cu un pachet de sevetele umede...

Pup

Denisa mamy de Radu Mihai 27.08.2008

Dovlecelul meu
Poze Cu Sufletel Mic

"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucruri:
Cum sa fie multumit fara motiv Cum sa nu stea locului niciodata
Si cum sa ceara cu insistenta ceea ce isi doreste"

Paolo Coelho ,"Alchimistul"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Ce liniste pe forum....
Ralu a facut kk de 4 ori astazi.De cand mananca mancare solida face mult mai des decat inainte.
Fetelor eu nu stiu ce sa-i mai fac:nu mai are stare deloc,vrea atentie tot timpul,plange cum ma vede ca plec din camera,nici la buda nu ma pot duce.

Mergi la inceput