Pepenasi de iulie-august 2008 (82)
Raspunsuri - Pagina 11
boticelina spune:
Multumim din suflet tuturor celor care ne-au urat lunitze si care au vazut dulcineea in pozici 
Sa stiti ca n-am disparut intentionat, pur si simplu nu am avut timp, de sambata, nici sa ma duc la buda. Sambata fusei in Carfur ca erau niste mega-giga-ultra reduceri, i-am luat gargaritei un camion de haine cu vreo 40 de lei, duminica am fost la un botez si mi-a mancat toata ziua, luni fusei la munca si apoi am prestat mancare si placinta de dovleac ca miorlaiau ai mei dupa una de vreo 2 saptamani, iar ieri am facut iar kintalul de piure de legume gargaricesti, am facut 12 portii, 2 saptamani sunt boieroaica ![]()
Am fost si la doctor, la bilant, avem 8800 gr si 72 cm
. Adica avea 9200 gr imbracata cu o bluza subtire, body, strampi si scutec, am scazut io 400 de gr, ca pe mine m-a apucat disperarea sa nu fie prea grasa
Chiar am intrebat-o pe dna doctor daca ne pune la regim, a ras si a zis ca inca nu...
Bai, si nu mananca mult, cam 120-150 gr de potol la fiecare masa, chiar si la cele de lapte, dar io de 2 zile la cina i-am bagat iaurt gol si-i dau doar 100 gr, sper sa nu chinui cupilu' 
Si va anunt ca deja nu mai are fata de baby, are fata de toddler, mi se pare ca a crescut asa de mult, cel putin cand l-am vazut la botez pe bebelanul de 2 luni jur ca mi s-a facut frica... Si e un bebe mare, Nancy a fost pisoi pe linga el. Ce repede uita omu...
Aaa, am gasit mazare pt copii la conserva, e super misto, dulce, cu bobu mic, bine fiarta, mai putin fainoasa decat aia normala, cand am mixat-o n-a ramas nicio coaja, sa vedem daca va fi si apreciata ca inca n-a ajuns in botul stim noi cui...
Ooka, ti pup
, n-am renuntat la idee, doar ca n-am avut timp sa ma desfasor. Intre timp am obs ca si in cartea de bucate a lu Sanda Marin sunt retete de telemea, cas si alte alea. Dar doar le-am observat, nu le-am si citit ca eram cu dovleacu pe foc...
Monica si gargaritza
Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
ankalaura spune:
Ce mega reduceri soro ca si eu am fost sambata in carfu' - la ce ora fusei tu, ca om fi trecut una pe langa alta!
Erau trei lulele cand am ajuns noi, adica pe la 11, niste pijamalute faine cu 7 lei doua bucati dar ii luasem din Bucuresti cu 14 lei aceleasi
, ceva pantalonasi, .... Abia abia i-am gasit Elizei o geaca dupa ce am intors tot culoarul pe dos! Nu i-am gasit Elizei nici macar un bluzon ceva - ii cautam pentru ca nu luaseram de acasa
Iar Erikai ii cautam niste bluzite si cam nimica... Erau unele largi la gat care nu mi-au placut. Erau si unele orange, misto. In rest, mie mi s-a parut saracie. Am vrut sa le iau ciorapi si nu m-am indurat frate sa dau 16 lei pe o pereche de ciorapi care nici macar nu aratau bine! Nu inteleg de ce fac labartarea aia la talpa, de ramane larg ciorapul pe labuta 
Noi ne duseseram sa luam pampersi, lapte si servetele, ca nu le-am carat de la Bucuresti.
Dezamagirea naibii - o vaca ne-a tras una cu carutul ei gol, adica a tras una in fundul masinii mele, a zgariat-o putin...ca vaca nu avea chef sa duca ea carutul la adapost, ci sa il lase in fundul meu, era vecina de parcare, o vaca, si cand m-am luat de ea, a sarit pe mine mai sa ma bata! Ce imbecila!
boticelina spune:
Ankule nasol cu masina, si taica-meu are niste "rani" d-astea de cos de supermarket pe toate partile masinii, fir-ar...
Pai io fusei pe la ora 2 si i-am luat un overall d-ala portocaliu de fleece cu 4,5 lei, bluzite de casa 2 buc cu 5 lei, malete tot asa 2 buc cu 6 lei, 4 perechi de pantaloni colanti super faini cu 3 lei bucata, vreo 2 bluzite de vara cu broderie la 4 lei bucata... Adevaru e ca zburau de pe rafturi de bine ce le aduceau... La ciorapi si sosete nu erau reduceri si oricum n-aveau nimic misto, same old...
Bai si tot ce i-am luat sunt pt 12 si 18 luni si salopeta de fleece daca-i mai vine 2 saptamani pot sa zic merci. Ori am io cupil mare, ori astia nu mai stiu sa faca haine 
Monica si gargaritza
Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
irolf1 spune:
Fetelor ma chinui de ceva timp sa va interb ceva. Cele care le dati seara papa la bb-i, le dati inainte sau dupa baita? Ca eu ii dau pe la 19-20 si apoi pe la 20.30 facem baita. Ma refer la cereale sau ce le dati seara nu la laptic. Asa am procedat si la Alex dar tin minte ca discutam cu cineva si a ramas mirata ca de ce ii dau inainte si nu dupa baie. Mie una mi se pare mai bine asa pt ca dupa se mai murdareste, se mai ia cu joaca si ii trece somnul, nu stiu, e rau ca-i dau dupa?
Piciulicii Alex Gabriel
(22.08.05) si Andreea Maria
(23.07.08)
AnnaBaby spune:
In seara asta am coborat si noi nivelul la patut! Vreau sa spun ca nu e chiar asa de jos cum imi imaginam, insa mie imi este acum foarte greu sa o ridic de acolo si sa o asez la loc cand o adorm, ca ea nu adoarme decat in brate, si cand o asez in pat trebuie sa am foarte mare grija sa nu cumva sa o trezesc!
Cat despre statul pe jos, eu nu prea am pe unde s-o asez, adica in dormitor e exclus din lipsa de loc iar in sufragerie nu am covor pe jos, bine, as putea sa pun niste paturi, dar eu nu prea stau acolo, deci nici ea nu va sta, ca singura nu-i place. Asa ca varianta cu statul in fundulet in patut era excelenta, ea se juca, eu intinsa pe pat cu laptopul in brate si toata lumea era fericita! sa vedem de acum cum o mai fi
Pe spate sau pe burta nu mai vrea sa stea deloc, numai in fundulet! O fi bine, n-o fi, asta e situatia...
Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
mcoca spune:
Boti, nu te ingrijora, nu va mai creste asa. Si da, carrefour face haine mai mici ...
Vicky si
Maya (27.06.2008)
irolf1 spune:
Boti eu incep sa cred ca nu nimeresc ei masurile. Si noi purtam de 9-12 luni iar unele costumase le-a imbract doar o data
apoi nu i-au mai venit.
Piciulicii Alex Gabriel
(22.08.05) si Andreea Maria
(23.07.08)
madina71 spune:
irolf, eu le dau sa pape dupa baie...
mami de Lucian (05.07.2008) si Adrian (20.01.2007)
http://picasaweb.google.com/iulie.august/Madina71