Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (63)
Raspunsuri - Pagina 16
Dodo-pui spune:
Buna burtici si samburici,
Noi suntem prin zona dar cu asa o lipsa de chef
de orice.
BB misca si iar misca ,in rest Bodo e in vacanta ...
si merg sa recuperez la citi![]()
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2
sau 
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
denisamada spune:
Buna dimineata! 
Am intrat si noi astazi in saptamana 30, Doamne ajuta sa ne apropiem cat mai mult de termen. 
Pentru ghiocelul plapand, dar luptator venit printre noi si pentru mamica lui!
Denisa-Madalina
29+
cu Adela-Marisa
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui shasa Se pare ca nu sunt prea multe insomniace in seara asta! NIKO am vazut comentariile pe care le-ai facut despre baietii mei si m-ai convins ca esti "indragostita" de ei. Pai daca iti plac asa de mult sper sa iti ajute DD sa ai si tu un bb sanatos si buclat cum iti place. Esti o scumpa ![]() Cat despre tine ADIRYS ![]() Ma dai gata cu cuscra Shasa. Pai eu zic sa ne intalnim noi toate cuscrele adica eu, tu si Novus si sa vedem la ce rezultat ajungem! Bietii copii, ce mame zuzi au.....le facem viitorul de pe acum.Florin 18.05.2002 Teodor 01.03.2005 BB3 - Petru - 30+ |
ok, fetelor !!!!!!!!!!!!

dupa ce nastem facem cheful cuscrelor !!!va invit la mine !!!
35+ cu
Alexandrawww.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3
Pisik06 spune:
Neatza mamici si burtici!
Iar va spun ca va miscati f repede
Monica, sa ii dea Dumnezeu multa sanatate si putere micutei Luana. Iar voua sa va dea la fel, putere, sa luptati pt ea si sa mergeti mai departe. Stiu ca nu iti doresti sa fii compatimita, dar ma gandeam aseara ca este atat de nedrept ceea ce ti se intampla, esti atat de tanara si ai trecut prin atatea. E asa adevarata vorba aceea, sa nu ii dea Dumnezeu omuluic at poate sa duca. Te admir mult pentru taria ta
Esti un exemplu pt noi toate!
Eu tot cu durerile mele jos si cu raceala, acum m-a luat si nasul, zici ca sunt robinet
. Dar nu ma plang, astea-s fleacuri.
Pupici pe burtici
33+
Ana Bianca
novus spune:
Neata fetele !!!!!
Astazi sunt la zi cu cititul ca de obicei intram doar dupa amiaza cand veneam din oras si 1 ora doar citeam
!
Mananc si plec in oras sa-mi fac plimbarea !!!E ok sa fi in concediu, ce-mi convine cel mai mult e trezitul mai tarziu , ca la 7
era cam greu !!!
V-am 
35+ cu
Alexandra
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3
curea spune:
Neata
Cocufan iti multumesc ca ne impartasesti sfaturile si ceea ce ai invatat la curs. Eu am icneput sa imi notez, sa fac o lista cu ce trebuie cumparat din farmacie, o alta pt haine, etc..
Ayla ma rog in continuare la Bunul Dumnezeu sa aiba grija de fetita ta si sa inceapa sa ia in greutate.
Va multumesc tuturor fetelor care au impartasit cu noi experinta referitoare la purtarea centurii. Apropos de lactatie eu am citit ca este indicat ca atunci cand suntem in spital, sa luam si garmastan tot pentru ajutarea lactatiei si un ceai pt stimularea laptelui. Voi ce parere aveti?
alina.n spune:
Neata burtici
Semnam si noi condica, am facut putina curatenie prin bucatarie si un fresh de fructe pt bebe ![]()
Eu cu dormitul nu depasesc 8 ore fix la 8 dimineata pitica imi da trezirea![]()
Cu centrura eu zic sa asteptati dupa nastere ,fiecare isi va da seama daca are nevoie sau nu.
Voiam sa va intreb ce ziceti de biberoane/tetine Dr Brown,s vad ca se face reclama ca sunt bune etc..din mamici cu experienta voi ce ziceti? Eu ma gandeam sa cumpar 2 dinastea sa fie.
Ayla micuta Luana este o adevarata printesa, e prima noastra ghiocica si deja o iubim mult.Ce bine ca o poti lua in brate si iti simte caldura corpului
. Continua sa-i dai lapticul tau si incerca sa te alimentezi corespunzator si sa te odihnesti,vei vedea ca acesta o va ajuta mult, ai grija de tine te imbratisez cu drag

29+ cu
Maria-Natalia
Vine barza!
bubulina1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miruna22 va multumesc de urari, in acest caz! ![]() ![]() ![]() noi nu am mai intrat pe forum de foarte mult timp, pentru ca nu am avut timp si nici noutati....am scris dupa morfologia fetala ca am o problema cu Ir -ul pe artera ombilicala ....dar de atunci nimic! ce sa va mai spun....abia pe 31 ianuarie am fost din nou la control echo si se pare ca problemuta este acolo, dar bebe a crescut bine, avea 1160 gr (la 28 S implinite)....motiv pentru care am primit tratament preventiv cu Aspenter 1/zi, vitamine centrum si acid folic! nu prea sunt eu multumita de acest Aspenter care este contraindicat in trimestrul 3 si nu prea stiu daca sa il mai iau....atat timp cat bebe este bine, tensiunea nu este mare...maxim 130 mmHg! voi ce parere aveti? in rest...azi am facut analizele de trimestrul 3, maine am rezultatele.... m-am speriat cand am intrat si a vazut ca s-au nascut primii bebei! ![]() ![]() imi pare rau de ingerasul Aylei!![]() ![]() ![]() bebe de Zori este bine, sanatos? pupici la toate fetele! ![]() ![]() ![]() ![]() 28+ cu Rares |
Buna Miruna si bine ai revenit! Aspenter ti-a fost recomandat pentru circulatia sanguina in zona placentara sa nu existe risc de trombofilie. Nu este sinonim cu aspirina, doza fiind f mica 75mg fata de 500 cat are o pastila de aspirina. Cunosc o fata care a luat in ultimul trimestru si nu a patit nimik. Daca ginecologul ti-a dat sa iei, eu zic sa nu iti faci probleme.
Ingerasul meu
Povestea mea
Bubulina +

Doamne ajuta!
chatonel spune:
Buna dimineata burtici!
Raportez si eu o noapte obisnuita cu X plimbari la shushu, si trezirea la ora 9... ce bine e sa te trezesti cind ai chef!!!
Vazui ca cineva intreba de biberoane, aici se recomanda pt mamicile care alapteaza biberoane marca Nuk, din sticla, si tetine siliconate de la aceeasi marca care au forma sinului.
Azi mergem la ultima ecografie, o sa o revedem pe bebelina dragonella miscacioasa.
Fille du Sud
32+
Toulouse, la ville rose
alina.n spune:
Chatonel te asteptam cu noutati de la eco
Miruna 22 bine ai revenit, ce mai faci?Bebe cum e?
29+ cu
Maria-Natalia
Vine barza!

Teodor 01.03.2005