Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (63)
Raspunsuri - Pagina 15
shasa spune:
Hai ca intru si eu putin ca am fost cam ocupata ieri si azi si am zis sa intru macar sa semnez condica, sa nu ma dati disparuta prin maternitate (Doamne fereste).
Abia am reusit sa va prind din urma, se vede ca au inceput concediile...ca acum chiar am ce citi.
MONICA ma bucur sa vad ca ai intrat la odisee si mi-au placut postarile tale fiindca mi se par optimiste!!! Asta iti va ajuta foarte mult, dar mai ales ii va ajuta foarte mult Luanei. Ai sa vezi ca din ce te vei linisti din aia va fi mai bine. Cat despre laptic...sa iti ajute DD sa ii poti da in continuare si sa devina mai satios, iar de nu se poate asa, nu este rau nici cu formula speciala pt. prematuri. Bine ca poate respira singurica si nu mai scade in greutate. Si ce ma bucura iar foarte tare este ca iti dau voie sa o ti in brate. Cred ca va ajuta enorm pe amandoua
. Am vazut ca este tare frumusica si micuta
Imi aduc parca aminte de mirosul ala de laptic pe care il au copilasii nou nascuti....este o dulceata luptatoare care se va face mare si frumoasa dar mai ales va fi sanatoasa. Te pup mami curajos, si te asteptam sa ne mai scri cand ai timp.
Florin 18.05.2002
Teodor 01.03.2005
BB3 - Petru - 30+
shasa spune:
Am vazut ca se discuta iar despre centura! Eu am mai postat pe tema asta si v-am spus atunci ca eu dupa prima nastere nu am folsit, iar dupa a 2-a nastere am pus la 24 de ore dupa si mi-a fost de mare folos. Pana la capat eu cred ca tine de ceea ce te sfatuieste medicul si de ceea ce simti tu ca trebuie sa faci.
Cat despre epiziotomie..eu am avut la amandoua nasterile si chiar nu am intampinat probleme majore. Nu stiu cat a fost meritul dr-ului si cat al organismului meu dar eu la 2 saptamani stateam normal pe scaun..m-am refacut foarte rapid si bine.
Florin 18.05.2002
Teodor 01.03.2005
BB3 - Petru - 30+
shasa spune:
Se pare ca nu sunt prea multe insomniace in seara asta!
NIKO am vazut comentariile pe care le-ai facut despre baietii mei si m-ai convins ca esti "indragostita" de ei. Pai daca iti plac asa de mult sper sa iti ajute DD sa ai si tu un bb sanatos si buclat cum iti place. Esti o scumpa
Cat despre tine ADIRYS
Ma dai gata cu cuscra Shasa. Pai eu zic sa ne intalnim noi toate cuscrele adica eu, tu si Novus si sa vedem la ce rezultat ajungem! Bietii copii, ce mame zuzi au.....le facem viitorul de pe acum.
Florin 18.05.2002
Teodor 01.03.2005
BB3 - Petru - 30+
shasa spune:
MIRUNA desi nu te tin minte ma bucur ca ai scris, din ce suntem mai multe din aia este mai bine
Dar chiar sunt singura in seara asta???
Florin 18.05.2002
Teodor 01.03.2005
BB3 - Petru - 30+
Monnvas spune:
Buna seara... noaptea... ma rog... Io-s rupta ca de dimineata am facut curat+un pic de papa fiindca azi am sfintit casa.
Monica, ce bine ca ai revenit!
ti-am zis ca venim in petit, chiar daca fiu-meu va fi cu cateva saptamani mai mic. Dar stii cum e, barbatii raman copii toata viata! Ai o printesa superba! Sanatate multa si pofta buna sa aiba!
Miruna, de ziua ta ai primit neshte felicitari, nu stiu daca ai fost pe faza, dar au fost fete care nu te-au uitat.
Somn usor!
Monica Elefantica
35+
CRI
CASA LU' BEBE
chatonel spune:
iaca, aparui si io
avusei musafiri si risaram ca spartii 
Ayla, ai o dulceata de fetita mica-mica!
Vazui ca vb de centuri, io as vrea sa-mi iau una, insa nu stiu acum ce marime mi-ar trebui iar dupa nastere sotul nu cred ca va fi el asa de instruit incit sa se descurce singur
... ma mai gindesc cum sa fac, poate sa comand pe net.
Fille du Sud
32+
Toulouse, la ville rose
miruna22 spune:
va multumesc de urari, in acest caz!

noi nu am mai intrat pe forum de foarte mult timp, pentru ca nu am avut timp si nici noutati....am scris dupa morfologia fetala ca am o problema cu Ir -ul pe artera ombilicala ....dar de atunci nimic!
ce sa va mai spun....abia pe 31 ianuarie am fost din nou la control echo si se pare ca problemuta este acolo, dar bebe a crescut bine, avea 1160 gr (la 28 S implinite)....motiv pentru care am primit tratament preventiv cu Aspenter 1/zi, vitamine centrum si acid folic!
nu prea sunt eu multumita de acest Aspenter care este contraindicat in trimestrul 3 si nu prea stiu daca sa il mai iau....atat timp cat bebe este bine, tensiunea nu este mare...maxim 130 mmHg!
voi ce parere aveti?
in rest...azi am facut analizele de trimestrul 3, maine am rezultatele....
m-am speriat cand am intrat si a vazut ca s-au nascut primii bebei!

imi pare rau de ingerasul Aylei!

bebe de Zori este bine, sanatos?
pupici la toate fetele!

28+ cu
Rares
florinela79 spune:
Buna dimineata!
Ayla
si Luana
..e mica si frumoasa, este primul nostru ghiocel din poze 
.
Eu am intrebat-o pe socra mea (am scris parca pe la pagina 7?,...sotul meu a fost nascut prematur), ea desi avea late mult, si acum are niste titi
....tot de la emotiile negative, nu era indeajuns de hranitor, asa ca medicii au trecut pe lapte formul SIMILAC, desi spune ea, avea atata lapte si o dureau sanii..alapta alti sugari in spital (asa era atunci)a caror mami nu aveau laptic si cica aia trageau cu o pofta, numai la al ei nu-i pria.
Eu povestesc din ce mi-a zis ea...cred ca medicii sunt cei mai competenti si cei maiin masura sa decida.
Pupici Luanei, multi, multi

fbruma
ADA1974 spune:
'Neta fetelor,
Ayla, mi-am adus aminte acum de ceva: sora nasei mele a nascut in 2004, dar nu stiu la ce spital, oricum in Buc. Stiu ca atunci i-au facut analiza laptelui, sa vada cat de hranitor este. Poate, te interesezi si tu !!! Oricum cred ca si stresul prea mare contribuie .....

ada
32+ Maria (sau Andreea) - Sophia si
Ana-Gabriela 3ani + 11 luni