Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (63)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ADA1974
si nu poti sa o tii in brate, dar si cand va creste, si va vrea in brate pana pe la 4 ani ....

Am tinut-o prima data in brate sambata. Ma lasa sa o tin putin in fiecare dimineata, pt ca ea respira singura, dar inca nu isi regleaza temperatura corpului. Cand isi va regla temperatura nu va mai fi nevoie de incubator, si o sa ma pot bucura mai mult de ea. Abia astept. Acum presupun ca dupa ce o voi putea lua acasa, n-o s-o mai las din brate. Stabilisem deja bona sa ma ajute cu fetele, dupa ce nasc. Acum cred ca numai as fi geloasa pe bona, nu vreau sa-mi impart printesa.
Thanx Ada!

_
I love you so much my tiny princess

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Ayla, sa te bucuri de Luana,sa creasca mare si sanatoasa! E superbaaaaa!

30+ Brisees

gia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Multumesc, Georgiana! I-am spus si la tati, ca el se temea sa puna pozele, daca nu va place printesa lui?
Si ca sa umplu si eu paginile cat sunt pe aici, sa va povestesc ceva dragut, care m-a distrat cu totul. Iubitelul meu de 4 anisori vorbeste non-stop. E varsta. Si explica, si explica. Si eu cum mi-a fost asa dor de el, ma uit fascinata la el, iar el cand vede ca eu nu dau nici un semn, se opreste, se uita mine si spune rastiti "Intelegi?". A fost adorabil. Apoi orice nu gaseste intreaga, referitor la jucariile lui, de care nu e cazul sa stim noi unde or fi. Si daca ii spun "eu de unde sa stiu unde e", el zice "au furat-o hotii".

_
I love you so much my tiny princess

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia4 spune:

Monica, e o minune fetita ta! Imi dau lacrimile cand o privesc! Ma rog pt voi amandoua sa fiti puternice si sa treceti cu bine peste acest hop! O sa inceapa sa ia in greutate, sunt sigura de asta! E inconjurata de atat iubire si atatea ganduri bune! Nu se poate sa fie altfel!

Silvia 32+ Natalia (cred)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya25 spune:

Floric, sa nu te superi pe mine dar vad ca ai DPN dupa mine cu cateva zile, eu totusi am 33+ sapt, sunt in sapt 34. La tine apare 34+ ca si cum ai fi sapt 35. Cred ca e o greseala...
Ma scuzi si te rog sa nu te superi.
Numai bine iti doresc.

Maya 33+
http://bd.lilypie.com/CHzwp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

gata fetelor, bebe vrea la somnic mai devreme in seara asta.
monica, orice intrebare ai, bagi repede pe mess, da? si surioara mea ne da raspunsuri.
v-am pupat

diana 30+ David Gabriel
poze si filmulet 4D bebe mic

Mergi la inceput

Ayla, ma bucur ca poti sa o tii pe Luana in brate. Cred ca e un sentiment minunat!

Maya 33+

Mergi la inceput

Na se pare ca am ramas singura care bantuie pe aici. Noi suntem aici cu o ora in urma, de aia imi permit.
Va urez somn usor si fara prea multe treziri/excursii la baie.

Maya 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

hehe ce dragut ai povestit Monica cred ca este adorabil baietelul vostru
dar aveti si o fetita minunata! micuta si finuta..o sa fie o printesa puternica, dar delicata(o domnisoara adevarata) toata viata!

multumim ca ne impartasesti din trairile tale de mamica..foarte bune datele tale despre biberon..tare imi doresc sa am laptic pt baietelul meu ce va veni..si sa nu-l puna asistentele cu suzeta sau tetina in gurita..

pup toiate fetele dar in special pe mamica noastra de baza si fetita ei (Monica si Luana)

(desi mai stau s ainvat)

Cristina cu bebe mic 33+

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexas spune:

Sunt superbe pozele sa creasca mare si sanatoasa si sa va bucuratia de ea si tata sa fie fericit ca imparte cu noi bucuria fetitei lui
va pup aveti grija de voi

Mergi la inceput