Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (47)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Babymom, daca mai esti prin zona, te rog mult scrie-mi care e doza maxima de cereale care poate fi data intr-o zi. Fii-mea e inebunita dupa cerealele astea de la Nestle si doar asa o pot face sa manance laptele. Daca i-as da dupa cat cere ar iesi 6-7 masuri/zi (masuri de formula, nu linguri).

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Hello si de la noi
Raportam trezire la 5 dimineata, ras 210 lapte cu 2 masuri cereale, la 10.30 baut 110 mar+morcov(60 morcov-50 mar) - 2 tetine am incercat si s-au facut ca naiba, galbejite si nu se mai curata

babytza asa facea si Robi cand ii bagam biberonul in gura incepea sa urle zici ca-l musca de limbuta, nici acum nu stiu din ce motiv facea asa si intr-adevar in somn..radea tot in 5 minute deci nu era vorba de foame ci de altceva. Dr au zis sa-i dau in somn si gata, din fericire s-a reglat V-am mai zis ca nepotelul de 1 an nu papa lapte decat in somn

musette n-am ajuns sa vad marturiile dar vreau neaparat sa merg zilele astea, sper sa nu fie prea tarziu, eu am nevoie de vreo 23....poate le au deja pe stoc

Nocom imi pare rau sa aud de problemele voastre, bine ca Daria e ok, sanatatea e cea mai importanta, restul se va rezolva incet incet

DEci am inteles bine 85% din ianuarie doar ca vor veni mai tarziu retroactiv, va dati seama ce de bani o sa primim la vara (ce mai conteaza ce mancam pana atunci

Of si noi vrem sa ne luam casa, mi-e tare frica acum cu toata criza si instabilitatea asta sa nu ajungem naibii sa dam toti banutii la rata, socrii ne grabesc dar e de gandit si de calculat un pic

laura, cand veniti cu totii la bucuresti?

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Ankussa am uitat sa-ti spun ceva legat de tarile calde. Hepatita care bantuie pe-acolo e cea de tip A, numita si "boala mainlor murdare", se transmite fecal-oral si de aceea se ia mult mai usor. Un bebe nu are cum sa o ia daca mama respecta cu rigurozitate regulile de igiena.
Hepatita B si C se transmit numai prin sange ( transfuzii, injectii, tratamente stomatologice sau alte proceduri medicale invazive ) sau prin contact sexual, la fel ca virusul HIV. O cant. mica de virus se elimnia si prin laptele mamelor infectate, dar nu infecteaza bebelusul pt. ca virusul nu rezista in mediul acid din stomac. De aceea hepatita B la mamele care alapteaza nu reprezinta o contraindicatie a alaptarii.
Ma scuzi daca te-m plictisit cu detaliile astea medicale .

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Nausica, stiu ca si cumnata mea cauta din septembrie Infarix-ul pentru 1 an si abia acum l-a gasit cu chiu cu vai. Ea are dr la CMU, si i l-au adus ei...

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri
Minunea din burtica
7+ Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
Uite asa cresc eu la mami in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Oana pai n-are importanta pe unde ne plimbam atat timp cat ne vom cunoaste

Roxana speram la vara sa facem o escala la voi,Alexia de abia asteapta sa-si cunoasca alesul...Am vazut aseara ultimele poze de pe webshots,Robert e un scump si ce a crescut,iar tu arati ff bine

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Intrebare Stiti vreun site de comandat hainute?? sau ati comandat pe vreunul? Deja nu ne mai vin bine hainutele de 3-6 luni si trebuie sa iau de 6-9 luni. Aici se gasesc doar uratenii..iar cu deplasatul ..la mine mai greu..nu avem Croccodrilo sau Z ...etc..
Offf ce mai simt lipsa La Redoute

CRISTINA , mamica lui Raducu (7.10.2008)

in asteptarea lui Radu

Radu Gabriel

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca81

Babymom, daca mai esti prin zona, te rog mult scrie-mi care e doza maxima de cereale care poate fi data intr-o zi. Fii-mea e inebunita dupa cerealele astea de la Nestle si doar asa o pot face sa manance laptele. Daca i-as da dupa cat cere ar iesi 6-7 masuri/zi (masuri de formula, nu linguri).

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Anca 6-7 masuri de formula/zi nu e mult. Se pot da pana la 4-8 linguri mari/portie. Da-i linistita daca asa ii plac, dar ai grija sa fie din acelea fara gluten. De fapt, cred ca stii tu .

Mergi la inceput

300 si eu m-am interesat de wrap-uri ca vreau sa-mi iau unul nou, de vara, si am de facut si niste cadouri la prietene care stau se nasca. Am gasit un site cu wrap-uri faine, de calitate si relativ ieftine: www.nandu.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Babytza saru'mana, dupa botez vreau sa merg si eu la ea

Ramo eu am luat marturii de pe gesicacadou.ro, daca nu le personalizezi le trimit mai repede, eu astept sa vina sapt asta

Noi facem vaccinurile (vaccinele) de stat

uita-ti ca sunt cu ochii pe voi

I-am facut ieri suc de morcov cu para...m-am chinuit juma de ora si l-a baut in 5minute

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina

Mergi la inceput