Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (47)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

babytza, esti foarte shecshi asa cu o lecutza de mov

Nocom imi pare rau sa aud asa. SIncer nici eu nu am un feeling prea bun ca injineru lucreaza in constructii si deja nu prea au lucrari. Mai au ramasite de anul trecut iar la mine nu se stie. Eu sper sa tina firma pana prin iulie macar la mine... foarte naspa treaba asta cu criza... nu ma asteptam sa fie asa rau sincer

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri
Minunea din burtica
7+ Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
Uite asa cresc eu la mami in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Codrutza ma bucur ca a iesit bine excursia

Musette multe pt micul Luca

Claudinna a mea nu vrea sa stea prea mult in marsupiu, mai ales acum iarna

Noi nu am prelevat celule stem

Babytza unde ai facut eco la sold, la cabinetul Dei Culcer? vreau sa ii fac si eu bblinei. Lega de plecari cu bb, am un port bebe, patutul nostr e din lemn deci nu il pot lua cu mine

Feli mananca Falkone nu gluma

Nocom sper sa va simtiti mai bine si sa trecti cu bine de criza asta

Anis a mea bea 120-150ml in fct de cat de foame ii e

Sofia de Mimihoo si La Multi Ani cu intarziere Babymom & Codruta care si-au serbat ziua si bobceilor multe lunite

Ramo mica IT-sta, mai bine o corupi la calc decat tv...oricum si una si alta tot...apropo de vitamine mai am in casa Elevit, pana una alta le iau p-astea, sa trecem si noi de criza asta si cumpar Supradyn

Eva un scump si jumatate Noah

Anca imi place de Carla, cu cine seamana la caracter

Moni pana la urma ce faci, te duci la baby expo?

Vazut poze cu micul crestin Radu de Ada ce frumos sta el la baita

Ankussa off trei intepaturi???? bobocul

Noi nu luam CIC pentru ca nu am avut 12luni din 12 ci doar 10....asa ca mai bine nu ma gandesc

Xor felicitari pentru primul dintisor

In alta ordine de idei am fost in Carrefour ... normal ca am dat iama in hainute, sunt pea frumoase pt a sta pe raft...aam luat pantalonasi, dres si plovar frumos foc

Oana abia astept sa iesim, sunt capie de cand nu am iesit la plimbare am celalat nr de pe care te-am sunat

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Salutare tuturor!
Hranit amandoi copiii, culcat piticul, intretinut cu joaca uriasul si acum prezent la datorie pe forum!
Raportam trezirile de noapte: prima 1:35, apoi 2:45, 4:45, mutat cu noi in pat, 7, 7:30 si in sfarsit 9:15. Mai bine nici ca se poate!

Citit din urma - subiect:cartoful
Cel alb ( cel obisnuit, cu care ne-au diversificat pe noi parintii, printre altele ) nu e recomandat inainte de 8 luni, pt. ca bebe nu are echipamentul enzimatic necesar digestiei amidonului care se gaseste din abundenta in cartof. Prin urmare nu-l poate digera, baloneaza... si alte neplaceri. De evitat!
Daca nu aveti varianta cartofului dulce se poate accepta o cant. mica de cartof alb, adica 1/4 dintr-un cartof de marimea unui ou de gaina, amestecat in piureul de legume/radacinoase.

Cartoful dulce se recomanda de la 6 luni si e... chiar dulce. Arata si are gust ca un morcov urias combinat cu sfecla si cu cartoful . Are miezul portocaliu, e maaare, e bogat in fibre, se fierbe rapid si da un piure pufos, mai moale. Avand in vedere ca e mai mare decat cat mananca bebe la o masa, se fierbe tot cartoful si se pune sub forma de piure la conge (fara lapte, ulei/unt ).

( tot de la 6 luni se poate da dovleacul acela dulce, cu miez galben si fainos; in Ardeal i se spune ludaie )

Ankussa nu dau io cu rosii - e normal sa te informezi din mai multe surse . Dar daca e asa cum spui ca ai citit tu si imunitatea oferita de vaccinul anti hepatita B e de 15 ani, ma intreb oare de ce noua ne face la spital rapel gratuit o data la 5 ani?!? O fi statul roman atat de generos sau n-au ce face cu vaccinurile?

Nocoms-ar putea sa ne intereseze pe noi oferta ta cu rulota si barca. Vorbesc cu sotul si-ti spun.

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Deci n-am reusit sa o culc ...plange de numa daca incerc..acuma vb cu maimutoii ei o las in pace

Oana da da vreau clatite...ce m-as duce cu barbatu-meu sa va intalnesc,poate la vara

angelinna subscriu la capiat

Ramonici eu nu apuc sa mananc cand sunt singura cu gaza

Moni cum mai esti??

Nocom sper sa rezolvati...si la noi e nasol,sotul in vanzari pe constructii,da nu prea mai merge treaba

Xor felicitari ptr dintisor

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Xor felicitari pentru iepuras

Angelyna da, la dr Culcer am facut eco. a fost super ok ecografista. A avut foarte multa rabdare cu piciul si cand a vazut la rinichi ca e usor marit stangul a avut femeia rabdare pana a facut soricelul pipilica, sa masoare iar dupa golirea vezicii. Deci am fost multumita de cum a procedat. Am facut la ea si eco transfontanelara , si abdominala si la sold.

Nocom imi pare rau , dar cred ca suntem multi cu norisorul negru.....Incepe sa se simta criza cam pe la toti, asa ca stai linistita, nu deranjezi pe nimeni. O sa intreb si eu

Subscriu si eu la Supradin

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Asa e Laura...

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Laura, te asteptam la vara, sa mergem si in Herastrau....cu altceva nu am sa ma laud pe aici

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Fetelor, va rog sa ma ajutati cu o problema.
Ania trebuie sa faca pe 14 vaccinul de 4 luni, asa ca am sunat la citeva farmacii si mi s-a confirmat ceea ce stiam - ca Infarix Penta cam lipseste.

Aveti idee daca pot face Pentaxim in loc de Infarix Penta? Sau aveti vreo idee unde l-as putea gasi?

Multumesc anticipat.

Nausica si Ania
poze

"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nausica

Fetelor, va rog sa ma ajutati cu o problema.
Ania trebuie sa faca pe 14 vaccinul de 4 luni, asa ca am sunat la citeva farmacii si mi s-a confirmat ceea ce stiam - ca Infarix Penta cam lipseste.

Aveti idee daca pot face Pentaxim in loc de Infarix Penta? Sau aveti vreo idee unde l-as putea gasi?

Multumesc anticipat.

Nausica si Ania
poze

"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)

Uite www.sensiblu.com/prodfarm.asp?id=2134583" target="_blank">aici

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

babymom75multumesc de raspuns in legatura cu cartoful..mai am 2 luni pana incepem..dar ma informez si eu din timp

CRISTINA , mamica lui Raducu (7.10.2008)

in asteptarea lui Radu

Radu Gabriel

Mergi la inceput