Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (47)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

multumesc fetelor

Ada sa iti traiasca micul crestin

deci...

A ras fata mea si la mine sambata...de atunci ma chinuiesc sa o fac sa rada again...nici o sansa

Se pare ca ia trecut raceala, mai nasol e ca am o nepoata aici care e cam racita...trebuie sa ii repet de cateva ori (pana mi se fce mie rusine) sa nu vina langa asta mica...soacra mea stie sa imi dea peste nas cu diverse...

am intrat in banii de tel si normal ca oamenii de la zapp au oprit tel...alti bani nu am

legat tot de bani, ma omoara botezul nostru...mai am de cump ceva plus ca trebuie sa mergem la botezul nasilor care e inainte cu o saptamana fata de al nostru...iarasi bani

IMI CADE PARUL DE SCOT CU PUMNUL firele....presupun de la stre

Ramo saru'mana de cafea aveam nevoie

Nu ma luati in seama...mi-am spus offullll

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

nocom buna dimineata, ma bucur ca Daria e asa cuminte si pe partea cealalta regret problemele pe care le intampinati. O sa dau si eu sfoara in tara pe cat posibil si poate cine stie.

Oricum, te inteleg, poate si pt ca norul negru se cam apropie si la noi .

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ankussa spune:

300 stai linistita iubita ca nu-i bai, la 4 luni e ultima sarja care se compune din 3 vaccinele contra:Diphtheria, tetanus, pertussis, polio and Haemophilus influenzae type b (Hib)Meningitis C
Pneumococcal infection.
Cat despre pasaport suntem noi in UE da` au dat desteptii astia o ordonanta sa ne aliniem la normele UE si acum si copiii mai mici de 14 ani tb sa aiba propriul lor pasaport.

Cat despre vacanta si la noi e criza credeti-ma da` am zis ca fie ce-o fii cu fii-miu tb sa merg (imi aduc aminte si eu cum era acasa cand tb sa ma imprumut de la salariu la salariu ca altfel n-o scoteam la capat)Nocom poate se schimba ceva pana vara, tinem pumnii .

Angelynna eu o sa ajung cantareata cheala in curand.

Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna dimineata...la noi si numa asta imi lipsea la starea care o am..soata pleaca la Bucuresti de miercuri dim pana duminica noaptea cand a ajunge nush,Andy e la soacra-mea...sunt numa eu cu gaza

Ramo ce activa esti,te tine in priza micutza

Fuuug sa culc pitica si revin

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

Buna dimineata si multi
Nu am reusit sa citesc din urma dar promit ca recuperez azi...Am intrat repejor sa va spun si voua ca avem un prim dintisor!!!
(Doamne ce ti-e si cu maternitatea asta....ce emotii pot simti pentru niste lucruri aparent minore!!!)
De dimineata de cand am descoperit iepurasul, stau numai cu degetul in gurita lui sa ma muste si am ochii plini de lacrimi de emotie....
Cred ca m-am zapacit!!...
Va pup! Citesc si revin

Mergi la inceput

Angelynna poate reussesti sa iti iei vitamine cand te mai aduni cu banii. Cand am fost sa imi scoata cele 3 copci pe care le-am avut dupa nastere, in Valcea, va mai ovestisem eu ca am dat peste una care mi-a tras intentionat de fiecare ata ca sa ma doara, desi ma dureau oricum ca incepusera sa intre in carne. Ma rog, ii dadeam bani dar am facut prostia sa nu-ii dau la inceput. Ca bonus dupa ce am platit-o pt operatiune mi-a dat o reteta pentru urmatoarele vitamine: Pregvit zinc x 24 facute de Pharco. Eu am citit Previt in loc de Pregvit si luna trecuta, cand m-am decis sa le cumpar, normal ca nu le-am gasit. Costa de doua ori mai putin decat elevit sau supradyn, cam 16-17 lei.

Fetele au mai incercat supradyn forte, 12 capsule efervescente, care contin si vitamina H, buna pt par.

Ankussa la voi nush de care se gasesc asa ca nu ma bag .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Tocmai am fost si am depus si eu adeverinta cu venituri si intreb pe madam de acolo..doamna si banii..prin aprilie..iar ea..nu stim..ca nu avem nici programul asa ca m-a lamurit...sa mai zici ceva

Nocom imi pare rau pentru problemele pe care le aveti..deja la multa lume se resimte criza asta

Xor
fellicitari pentru

Ramo chiar esti activa azi

CRISTINA , mamica lui Raducu (7.10.2008)

in asteptarea lui Radu

Radu Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Angelynna, vezi ca vine caldura de joi...cum mai dau de tine?.Cu parul am aceeasi problema, desi se pare ca s-a mai rezolvat de la sine, adica nu mai e asa de rau ca la inceput.

Laura, daca fac clatite iti trimit la pachet

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Laura . Cu agitatia e ca daca nu mananc devin agitata si vorbesc mult. De dimineata, cand ma pregatesc sa bag ceva ma opreste ba un supt, ba o joaca, ba un oa, ca de am o anda cuminte care descopera lumea. Cum soatza are treaba, va stresez pe voi.

xor, felicitari pt dintisor, v-ati facut mari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Subscriu la Supradyn Forte impotriva caderii parului, de cand am luat parca parca mai am ceva sperante sa nu ajung hairless

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput