Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (47)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

andy.p salutare si . Voi ce faceti toata ziua pe ? Eu simt deja ca ma cuprinde depresia. Cred ca dau o fuga cu puii prin Lotus sa ne mai treaca vremea.

ici si gazei!

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Babymom, multu mult . Cerealele sunt fara gluten, orez cu morcov.

Asta mica trebuie sa puna mana pe tot ce e pe birou, trage jos telefonul meu, calculatorul de birou etc. Mai nou vad ca-si baga degetelele si in tastatura

Babytza, soricelul mancacios.

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Am proptit copilul in leagan ca sa apuc sa mai scriu si eu un mesaj....s-a trezit la 10,30 si normal ca acum nu mai vrea somn vrea "entertainment"

andy mamica singurica.Sper sa te mai inveselesti un picut!

Angelinna hai ca trece si botezul si cheltuiala lui

feli si noi un baietel cuminte si mancacios!

Oana eu am fost la baby expo cu sotul si cu Luca dar ei au ramas afara,s-au plimbat prin parcul acela de langa sala polivalenta si apoi m-au asteptat in masina.Asa am putut sa ma misc si eu mai repede si sa nici nu-l expun pe Luca la microbi ca ce era acolo de lume si copii....cred ca asa voi proceda si acum la targul asta daca poate sotul sa merga cu noi.

Luca are o noua porecla si anume viezuru"....i se trage de la faptul ca seara dupa baita mancam tzitzi si adormim bustean si cand mami se ridica sa duca copilul adormit in patutul lui....viezuru pac face niste ochi mari si rade ....si normal ca ne bufneste rasul si pe noi si uite asa mai stam inca o ora sa radem si sa vorbim

Minunea a venit! de Luca Nicolae

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Babytza [pup un soricel

Musette La fel face si a mea, o adorm..cand sa o pun in patut ochii mari

Anca pe Carla

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Babymom abia am reusit sa culc gaza asta mica cu un scandal monstru,nu vrea si pace desi ii pica ochii de somn...nush ce sa fac ca-mi vine sa de la vremea asta,buna idee cu Lotus-ul poate dau si eu o fuga dupa ce se trezeste ici tuturor

musette cam asa ne distram si noi seara cam pana la 12 asaaa

babytza ce frumos mananca puiul se vede ca-i plac fructele..Alexia tot da cu mana dupa lingura si o mai si nimereste din cand in cand

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

babytza e super-dulce soricelul! si fructele par... yami!
Mi-ar place sa colaborez asa de bine si cu Dragos cand o veni vremea diversificarii

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Revin,a adormit in leagan asa ca ma pot destrabala pe net

Anca ma bucur pt tine ca te descurci cu jobul de acasa,poate am sa incerc si eu varianta asta sa vad cum merge treaba.Oricum acum vad ca ai si asistenta

Cd eu imi amintesc ca nu aveau pe stoc marturii,adica am comndat din timp,dar poti suna si intreba,tipele de acolo sunt f f dragute.Eu am trimis-o pe mama sa le vada si sa cumpere cate un model din fiecare marturie care ii placea ca sa pot alege eu de acasa si tipa de acolo a fost atat de draguta ca mi-a trimis mai multe modele de marturii fara sa trebuiasca sa le platesc,le-am dus a doua zi inapoi cand am dat si comanda pt iconite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Din fericire in filmare nu se vede cand imi da peste mana din greseala si imi zboara piureul in ochii lui.....Si nici cand stranuta pe bluza mea alba cu morcov.....

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Ce papa soricelul,sa nu-l deochi,e asa dulce abia astept sa incepem si noi aventura asta cu mancarea

Mergi la inceput