Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (47)
Raspunsuri - Pagina 10
luminita2008 spune:
Salutare fetele!
Tineti-mi pumnii, azi iar a venit mama.... of.
Bebeii sunt bine, nu par raciti, nu i-am mai auzit tusind, de stranut tot asa stranuta, dar nu mai simt nici mucutii.... yupiiii! Vorbim din ce in ce mai mult, mai ales dupa somnic...
Fetelor, eu cand aud cat papa bebeii vostri, ma crucesc.... adica unii bebei (Feli, CD, Ada, la ai vostri ma gandesc). Tare as vrea sa pape si ai mei mai mult, doar doar o sa reusim si noi sa avem o pauza de 4 h intre mese... in rest, nu ma plang, ca suntem grasunei...
Ramo, cu banii de CIC stiam si eu cum spune Nocom. Dar mai stiam ca ne vine totusi amarata aia de indemnizatie de 600... nici noi nu o ducem prea roz... of.
Musette, ma bucur ca Luca e mai bine!
Nocom, sa speram ca nu o sa aiba a mica nicio reactie!
Ankussa, si ai mei se trezesc noaptea des, dar doar ca sa pape... si adorm repejor, nu prea se foiesc. si o pentru tine cum te descurci tu cu piticii!
Ada, vazut pozele de la baita!!!!!! Super!
Angelynna, mami, fii tare!!! E o perioada mai grea, dar o sa treaca! Suntem aici pentru tine!
Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
angelynna82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babytza Din fericire in filmare nu se vede cand imi da peste mana din greseala si imi zboara piureul in ochii lui.....Si nici cand stranuta pe bluza mea alba cu morcov..... Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit |
fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina
300 spune:
Lauzia e momentul in care iti masori limitele, si nu incape vreun dubiu ca e asa! Am trecut de la agitatie la disperare si nervi de foame si ma pregateam sa mananc micul dejun pe care il prepar de vreo 2 ore. Cand sa-mi scot ouale din tigaie vad ca o minte creata mi-a pus paleta SUB FARFURII. Nu am vazut ca e chiar sub doua farfurii si am tra usor. Am un dulap in care usuc farfuriile, si una a cazut din el in chiuveta. La care am auzit un urlet din camera de la anda. ma duc impac copilul, incerc trucul cu salteaua cat mananc, nimic, se maraie din ce in ce mai tare. O iau si o duc in bucatarie, nimic, maraie din ce in ce mai tare. Partea proasta e ca nu reuseam sa mananc cu ea in brate asa ca a trebuit s-o las sa se maraie si mie sa-mi stea in gat tot ce-am mancat, asa incat am luat furculita si am aruncat-o cat colo la propriu, apoi am plecat in camera si-am tras un urlet si un sut in dulap.
si uite asa, o zi normala, un copil prezumtiv cuminte si o mama care se gandeste ca pana la nr 9 nu mai e mult... Eram plina de viata de dimineata. Acum ma scurg. Cred ca stiti toate cum e sau sunt io aa care chiar are depresie post partum si treb sa ma caut?
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
monica_dicut spune:
babytza, ce dulce e el cum papa si cum se uita la tine . Da ia spune-mi, tu chiar n-ai fost p'acolo cand l-ai conceput ? Da de ce n-ai filmat si cand iti da peste mana? Asa pare cel mai cuminte copil sa io ochisorii lui aia expresivi
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri
Minunea din burtica
7+ Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
Uite asa cresc eu la mami in burtica
andy.p spune:
Citat: |
citat din mesajul lui 300 Lauzia e momentul in care iti masori limitele, si nu incape vreun dubiu ca e asa! Am trecut de la agitatie la disperare si nervi de foame si ma pregateam sa mananc micul dejun pe care il prepar de vreo 2 ore. Cand sa-mi scot ouale din tigaie vad ca o minte creata mi-a pus paleta SUB FARFURII. Nu am vazut ca e chiar sub doua farfurii si am tra usor. Am un dulap in care usuc farfuriile, si una a cazut din el in chiuveta. La care am auzit un urlet din camera de la anda. ma duc impac copilul, incerc trucul cu salteaua cat mananc, nimic, se maraie din ce in ce mai tare. O iau si o duc in bucatarie, nimic, maraie din ce in ce mai tare. Partea proasta e ca nu reuseam sa mananc cu ea in brate asa ca a trebuit s-o las sa se maraie si mie sa-mi stea in gat tot ce-am mancat, asa incat am luat furculita si am aruncat-o cat colo la propriu, apoi am plecat in camera si-am tras un urlet si un sut in dulap. si uite asa, o zi normala, un copil prezumtiv cuminte si o mama care se gandeste ca pana la nr 9 nu mai e mult... Eram plina de viata de dimineata. Acum ma scurg. Cred ca stiti toate cum e sau sunt io aa care chiar are depresie post partum si treb sa ma caut? de Anda Teodora din 10.10.2008 puiul meu dulce si mic Anda pozne in asteptarea Andei |
RAmo si multe..te inteleg perfect,trage aer in piept si gandeste pozitiv,sau cel putin incearca
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
babytza spune:
Moni era tati la aparat, el filma....si l-a umflat rasul ca eram plina de morcov si in gura....a oprit camera ca nu mai puteam de ras
Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit
musettepink spune:
Ramo
Luminita pt tine si pt hunitin pumnii pt vizita de gradul 3
Minunea a venit! de printisor Luca Nicolae
CD27 spune:
Ramo,gata mami a trecut, acum de la capat, mergi si pupa fata cu calm. Imi era o foame de dimineata de imi sareau ochii dar trebuia sa dau suc si laprte la pui, noroc ca am curatat un morcov in plus pe care l-am ras in timp ce bea el sucul
Laura, merci, ia uite o poza mai recenta cu ginerele tau:
http://good-times.webshots.com/photo/2628543680103994286uJBSbO
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
babytza spune:
Ramo nu esti singura care simte uneori ca o ia razna....doar ca eu am zis de o rezerva la Balaceanca Sa ma vezi si pe mine sau pe tati cand facem lapticul si uitam cate masuri am pus....il aruncam si o luam de la capat Relax , ca ai un bebe superb si tu esti o mamica puternica sa treaca supararea !!!
Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit
300 spune:
Laura, musette, a venit si a trecut Acum tot la mine in brate, doarme si suge si mami sta pe forum. Ma sperie ca izbucnesc asa, impulsiva am fost mereu dar aveam si eu niste limite.
M-a dezarmat cand am luat-o de subtiori si am intrebat-o mai tare: fato dar tu nu ma lasi si pe mine chiar deloc sa mananc? lapte de unde??? si ea a ras.
Ore cu wrap mananc mai usor? Ia sa vad ce e pe site babymom!
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei