Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (47)
Raspunsuri - Pagina 11
luminita2008 spune:
Ramo, eu am trecut de faza cu sutul in dulap... nici in baie nu mai merg, ca nu mai tine... m-am resemnat, si cand ii apuca criza pe amandoi, plang si eu cu ei... nush daca e o coincidenta sau nu, dar atunci cel pe care-l tin in brate se linisteste. sigur, nu e suficient, caci mai am un bb plangacios... si daca fac schimb, cel care era linistit se pune iar pe plans...
iar de mancat... hm... pe mine ma apuca des ora 22 fara sa mananc nimic.... vai de stomacul meu, rezista doar cu pepsi... of.
las' ca trece, primii 18 ani sunt mai grei...
babytza, super haios soricelul mic!
Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
andy.p spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CD27 Laura, merci, ia uite o poza mai recenta cu ginerele tau: http://good-times.webshots.com/photo/2628543680103994286uJBSbO Mami de Mikul Robert Constantin http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH |
Ce dragutz e!!..astept sa se trezeasca nor-ta sa-i arat si ei poza
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
babytza spune:
Luminita esti de pus in rama de aur !!!!!!!!! Si mai ai timp si de forum Unde vrei sa iti facem statuia ???? Nu ca ti-ar tine de foame, dar iti mai ridica putin moralul cand esti obosita
Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit
angelynna82 spune:
Ramo trec toate, respiram adanc si o luam de la cap
Luminita em pe tine si gemenei
Nu a vrut neam sa pape fructe vrea sa tina singura biberonul...oare stie ce o asteapta????
Eu cui dau fata mea ca e cu ochii pe voi
CD ochisorii frumosi
fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina
300 spune:
babytza, lumi
Am vazut bebe mancacios, cu ochisori de margele. Despre incident, hehe, vor mai fi. :) Oricum super faza, e bine ca ati ras :)
Lumi, fata mea nu se maraie de obicei, sta si singura (cu mine in raza vizuala din ce-am observat dar sunt si exceptii). Si azi a stat, insa na, e bebelus. La tine ce sa mai zic? Sincer si eu voiam sa plang dar nu iesea.
Si eu credeam ca am scapat, eu ma suparam des seara. Dar cred ca nu e niciodata de-ajuns.
Ange ce pitica atenta ne-ai postat!
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
300 spune:
CD, eu ii mananc boticul lui robbi al tau!
Sa stii ca si eu mancasem o banana dar simteam ca lesin de foame chiar si asa. Si cu asta am tacut
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
JulyMorning spune:
Dupa incercat enshpe mii de variante, am ajuns la asta: www.4shared.com cu userul septembrieoctombrie@yahoo.com si parola aceeasi, cea comuna. Acolo gasiti povestile, am inceput sa le pun. O sa dureze ceva, dar macar e spatiu destul si vor fi toate la un loc. Daca aveti nevoie de ajutor/explicatii, I'm around. Ah, da... fetele care se pricep sa umble la prima pagina, daca sunteti de acord sa puneti acolo link=ul cu detalii despre user si parola. Sarumana
Ramo eu (adica soata de fapt) le-a luat de pe DC, dar era un singur utilizator unde am gasit astea si desi mai ramasesera cateva in download, n-am reusit sa le mai iau. Daca ti-e mai usor, le pun in d/l si ne putem "vedea" pe DC sa le iei. Cat despre depresie... am si io zile d-astea, duminica am bocit prima oara de cand am nascut....
.
vecinico mie mi-au zis doi petriatri ca cica formula nu trebe chiar asa la liber cum e cu alaptarea, ca sa-i limitez mesele (la 4 luni cica max 160ml/zi, cu 5 mese). Apai daca imi spun ei cum sa ii explici unui bebelus de 4 luni ca e pus la cura de slabire..
Babytza cunoastem si noi modelul stranutat/tusit/ras cu piureul de fructe in dinti... ies niste hainute unicat
A mea mandra mi-e ca are o treaba cu dintii ca de azi de la 8 jumate n-a dormit decat juma de ora, si aia chinuita.. nu vrea decat in fund, cu mainile bagate in gura pana la cot, plus ca incepe odata sa jeleasca,la mine in brate.... Nu o tine decat maxim 1 min, dar aparent nu are nici un motiv sa planga... si ea nu plange de obicei.. alta explicatie nu am. Desi gingiile nu par inflamate rau.
_
Our future determines our past
bobocica Maia
Poze
angelynna82 spune:
De multe ori mananc in dormitor pentru ca nu sta fara mine...iar daca cumva vine socrela la ea plange de zici ca cine stie ce s-a intamplat
Ramo
fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina
EvaF spune:
NEATZA
As dori sa scriu si eu mai multe dar dupa ce ieri Noah v-a scris primul lui mesaj indescifrabil, in premiera, calculatoristul nu ma lasa neam sa scriu ceva, e ahtiat dupa aparate foto, camere, tastatura, tehnicianul mami!
Piolica, de ieri vroiam sa te intreb. Ce parere ai de greva aia generala in Franta, miile alea de oameni pe strazi de la elevi studenti pana la vladica...oooffff... al meu cand se uita la stiri frantuzesti simte usor usor ca ii piere cheful de intors in Franta. Tot asa au ramas, nonstop cu jalba in protap? Cate bilete am pierdut/schimbat noi ca erau in greva SNCF sau Air France...
Cand ti-e lumea mai grava o pun fde greva...
Si am vazut cata zapada in Paris, mooooooama, s-a intors lumea pe dos, si zapada in Bretagne, nemaivazut
Si la voi a nins asa cu nameti?
Daca Noah lasa tastatura revin, trebuie sa lupt
Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)
Sunt cel mai frumos din Universul acesta
-----------------------------------------------------------------------