Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (47)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza

Luminita esti de pus in rama de aur !!!!!!!!! Si mai ai timp si de forum Unde vrei sa iti facem statuia ???? Nu ca ti-ar tine de foame, dar iti mai ridica putin moralul cand esti obosita

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

draga mea, cuvintele voastre frumoase sunt ca un bandaj pentru sufletul meu adesea prea obosit ca sa mai strige dupa ajutor... deci n-am nevoie de statuie, voi sunteti de ajuns! De asta imi si fac timp de forum.... si de regula o fac cand dorm astia mici... unul pe picioarele mele, unul in brate, ca sa ma simta langa ei si eu sa nu ma simt prea prost ca ii neglijez pentru forum...

va pup fetele mult si inca o data multumesc ptr tot!

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

fetelor, lasati ca vine acu primavara si ne intalnim in parc, o sa stam cu orele si atunci o sa fie mai usor (io asa ma imbarbatez singura )

_
Our future determines our past

bobocica Maia
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Luminita

Eva ce atent e Noah la taste zici ca acuma cauta ce litera sa apese

Eu presimt ca vom avea copii lipiti de laptop si tastaturi

July asa face si mandra mea cu taote degetele in gura si pana la urechi manjita cu saliva,plus plansul acela de moment..si eu zic ca tot de la gingii

ange ce ochishori frumosi si atenti am vazut!!!

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

EvaF ti-am admirat minunea, e tare scump! In poza cu prosopelul de baie pe cap e frumos ca o fetita
Babytzace soricel frumos si papacios ai, mai mai sa nu-l deochi! Si ce scafarlie are, leit Serban la varsta lui dupa cum iti spuneam
Luminitamereu o gandesc dar nu stiu daca ti-am spus-o si eu vreodata: ! Esti fantastica mamico. Ma gandesc ca pe de o parte cand vor sta in fundulet si se vor juca o sa se distreze unul pe altul si o sa-ti fie mai usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

julymorning, credeam ca pe 4shared se plateste hostingul! Super ca ai reusit sa le pui. Eu cu dc nu prea umblu ca am clicknet si nu am metropolitan, asa ca nu se merita. De aia folosesc torenti.

Sper sa treaca repede cu dintisorul. .

edit: e k daca mai urc si eu povesti si cantece? ca am dar treb sa ma dumiresc pe care dvd sunt povestile. Astea mi-au ramas de la fostul meu :)), era mort dupa teatru radiofonic si a luat cativa giga de povesti de pe dc si am stat cu ele pe pc pana de curand.

In [plus vreau sa urc vreo doua-trei softuri de editare video si conversie pentru cine e interesat.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

mamicile incercate si puternice Lumi si Ramo - 300! .

Eu am o vorba care ma intareste intotdeauna - TOATE TRECE!

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Simodina, multumesc! Si eu cred ca o sa fie mai usor cand vor sta in fundulet. Dar cand vor incepe sa umble.... ma gandesc deja sa fac pe comanda un tarc, ceva asemanator cu un patut cu bare de lemn, dar muuult mai mare si fara fund. Dar pot sa bag mana in foc ca nu vor sta in tarc prea mult, mai ales cand vor incepe sa umble... parca vad ca vor vrea sa mergem de manuta tot timpul prin casa...

dar stiti fetelor, e si tare frumos... cand le trece plansul, imi spun: 'hai, ca nu a fost asa rau de data asta. uite ce frumos dorm acum!'....ca si acum de altfel, ma topesc...

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ankussa spune:

Babymom, un buchet de pt tine, cred ca suntem mai multe care tb sa dam pizza si suc cand venim la Oradea. Nu ai cum sa ma plictisesti cu detalii ce vorba e asta?Nu mai am linkul ala unde zicea ca se asigura imunitatea 15 ani daca e inoculat vaccinul la 2,3 si 6 luni ca eram pe telefon cu fii-miu pe picioare. Insa uite ce am gasit aici daca vreau sa ma duc in Spania cu fii-miu http://treehouse.ofb.net/go/en/vaccinations/Spain. Bine ei zic ca sunt recomandate nu sunt obligatorii, da` naiba sa-i pieptene.. si gata no more talking about it...ca deja am nervii pe moatze .

Ramo nu vrei tu sa vii pe la mine la London (sa bufnim amandoua) hai ca a si nins zdravan (le-a blocat astora metrourile si trenurile ieri) da` tu vii par avion.

Luminita draga mea am un singur piticel care face cat 5, ca tot ai zis tu de "pitici" sper sa n-ai gura aurita . da nu cred ca are cum ..ca doar n-o fii David Copperfield.

Pup u all

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

babymom ar fii minunat!! uite aici mai multe detalii

AUTORULOTA

www.nmmarine.ro/caravelle-217ls.php" target="_blank">BARCA

Fetelor va rog inca o data sa nu va suparati ca fac asta pe forum, o sa port de acum discutiile pe PM!

MULTUMESC

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Buna,

Noi am venir de la eco de sold.Nucleii de osificare nu sunt vizibili.Sunt tare ingrijorata si intristata.
Am sunat doctora si mia-a zis sa o tzin cu 2 pampersi pe ea pana la 5 luni.Asta in conditziil care noi avem 3 luni juma.Sa nu o tzin in funduletz si nici sa o las vreao secunda sa se sprijine in picioruse.
BabymomVreo sugestie, info ceva...orice.pls pls pls.

botez Karina

Nikole mami de Karina

Mergi la inceput