Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (47)
Raspunsuri - Pagina 13
anca81 spune:
Eva, eu cred ca bb-ii nostri se vor cunoaste mai intai virtual . Uite reactia Carlei.
Luca, it's really you in there?
I cannot wait to meet you in person
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla
anis spune:
babytza..super ..chiar m-am convins dupa ce am vazut la voi ursitoarele,ca vreau si eu.
Iriss, pune si tu cu ursitoarele..ca sa vad ce aleg dupa aia.
luminita2008 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ankussa Luminita draga mea am un singur piticel care face cat 5, ca tot ai zis tu de "pitici" sper sa n-ai gura aurita . da nu cred ca are cum ..ca doar n-o fii David Copperfield. |
Ankussa, si eu sper sa n-am gura aurita, doar daca nu vrei tu altfel. Nush de ce am ramas cu impresia ca ai doi pitici.... hm... iata ca ma resimt
apropos de pitici.... stiti ca va spuneam ca ma gandesc la bb3, evident dupa cel putin 2 ani... ei bine, azi am aflat ca in cazul sarcinilor gemelare, nu vb de FIV, ci de cele 'naturale' sa le spunem asa, sansele ca cea de a doua sarcina sa fie tot gemelara sunt de vreo 90%.... mai mult decat atat, ceea ce am citit mi s-a confirmat prin experienta a 3(!!) mamici.... eu acuma ce fac? ma risc sau nu? ca tati cred ca o ia razna in acest caz... nici nu i-am spus ce am aflat, ca cine stie ce nebunie mai face....
Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
300 spune:
Babymom nu ma pune alaturi de Luminita, ca e mama eroina, eu sunt mami de motzata cuminte - dar o mami care mai sare de pe fix din cand in cand, probabil de prea mult bine. Sper sa nu ma bata dumnezeu cu vreun bebe2 fitzos si artagos pentru toate cate le fac acum . Si asa e, toate trece, inclusiv perioada de bebeluseala din pacate.
Ma pregatesc s-o iau razna pe-afara, ca am facut pauza ieri si in weekend .
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
300 spune:
Lumi, esti totala! Iti daii seama cum ar fi cand gemenii mari sunt gelosi pe cei mici? ofoffff...
Ankussa daca e zapada nu viu
Nicole te-am lasat la urma ca treaba ta e cam serioasa. Un si o imbratisare de la oi pentru voi. Nu mai fi trista, se va rezolva; persevereaza cu Ca acela si o sa vezi ce sportiva o sa ai!
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
babytza spune:
Nikolici uofffff, imi pare tare rau de vestile astea.... dar am mai auzit cazuri si nu a fost ceva grav. Cu 2 bucati pampers si-a revenit bb si la urmatorul control totul a fost bine !!! Curaj mamico
Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit
babytza spune:
Lumi daca mai faci doi (sau doua ) ne bagam sa te ajutam, ca sa il scapam pe tati , sa ii mai ramana si lui niste fire de par ....
Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit
angelynna82 spune:
Luminita mai ai rabdare pentru inca un set? Ma ofer sa stau si eu cu ei/ele
Nikolici o mamica ingrijorata, fina noastra cea mare la fel a purtat 2 pampersi si e totul ok acum
Am pus cantecele si niste povesti pe http://www.4shared.com
fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina
anca81 spune:
Offf, Nikolici, imi pare rau pentru Karinuta scumpa. Totusi, poate ar fi bine sa mai ceri o a doua parere, din cate am inteles imagistul trebuie sa fie pregatit intr-un anume mod si sa aiba un transductor special pentru a putea detecta displazia de sold. Noi am fost suspecte no. 1 de luxatie din cauza asimetriei de pliuri plus antecedent in familie (sora mea). Si n-am avut nimic. Si la urma urmei daca exista si se poate corecta cu 2 Pampersi nici nu e atat de grav. Capul sus
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla
Nocom spune:
babytza soricelul este BES-TI-AL!!!
LUMINITAnu am apucat sa-ti spun pana acum, dar am un mare respect pentru tine! Cred ca in locul tau as fi luat-o de mult razna! Esti foarte tare iar baieteii tai te vor recompensa pe masura!!! Cat priveste sarcina nr 2..... esti FFFFF CURAJOASA!!! Jos palaria! Oricum va fi, tot cea mai fericita mamica din lume vei fi!
babymom nici tie nu am apucat sa-ti spun cat de mult apreciez faptul ca-ti rupi din timpul tau sa ne dai noua raspunsuri la toate intrebarile de mamici paranoia si necunoscatoare! Iti multumesc si sper ca baieteii tai sa nu fie suparati pe noi, ca te acaparam...
Nikolici sper sa se rezolve cat mai repede si cat mai usor...
mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)
poze cu noi
poze DARIA