Cadouri pentru "cealalta"

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ipearina spune:

SabrinaLia, nici eu nu inteleg ce ai vrut sa zici. Ai spune la fel daca ai fi in locul sotiei ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabrinaLia spune:

Ipearina,din cite am inteles eu ,au divortat.Acum nu inteleg de ce isi mai face singe rau pentru niste cizme?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ipearina spune:

Aha, acum am inteles ce ai vrut sa zici. Parca nu a precizat cand a cumparat respectivul cizmele, daca inainte de divort sau dupa; sau poate nu am inteles eu bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adventure spune:

SabrinaLia, am povestit intamplarea fiindca, exact cum a spus, am fost asa uimita de gestul lui fata de altcineva, incat am inghitit in sec si-am zis ca mai bine sa iau partea anecdotica a intamplarii; sa va spun si voua si sa facem misto impreuna de credulitatea mea prelungita.
Ipearina, cadoul a fost luat inainte de divort.
Dar Khrishu...draga prietena, mi-e rusine ca am adus eu subiectul in discutie. Cred ca ai parte de zile cumplite. Cum esti acum? in ce relatie cu el?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Fetelor, daca deja ati divortat, incercati sa nu va mai ganditi la cat rau v-a facut respectivul.

Aveti o viata frumoasa inainte, detasati-va, incercati sa nu va mai ganditi la ei...la ce folos sa va tot aduceti argumente ca ati luat decizia cea buna, cand oricum e luata?

Sa fie sanatosi langa urmatoarea (sau urmatoarele, sau singuri, sau cum o sa vrea ei). Spuneti mersi ca ati scapat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khrisu spune:

Citat:
citat din mesajul lui adventure

Dar Khrishu...draga prietena, mi-e rusine ca am adus eu subiectul in discutie. Cred ca ai parte de zile cumplite. Cum esti acum? in ce relatie cu el?

Suntem in divort. Divortul l-am bagat in octombrie..a fost o perioada cand ne-am impacat (scurta)..si poate o etapa prin care trebuia ca eu sa trec cat sa ma conving ca nu merita. El nu s-a prezentat la proces. Nu stiu ce-i in capul lui. In casa e liniste si pace..nu discutam decat despre copii cu calm. Cand aduce vorba de divortz i-o tai imediat..."dicuta cu avocatul meu..nu vreau sa ne certam..sunt copiii in casa si nu merita". Vreau sa se termine tot...

KHRISU mamik de baietel si fetita

Mergi la inceput

Mi-am amintit de o faza comica (privita din exterior). Ultimul cadou primit de la el a fost o pijama dintr-un bumbac mai gros cu un urs imprimat. In acelasi timp ei i-a luat o lenjerie super sexy.. (a recunoscut el mai tarziu) Ce m-a socat cel mai tare e ca viitoarea ex-soacra l-a acoperit de multe ori..iubitul ei fiu i-a cerut sa-mi zica ca a dormit la ea in timp ce el era plecat la amanta. Nu a luat nici o atitudine... a fost de acord si atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adventure spune:

Incredibil, ce mai soacra. Asta e atitudine de femeie responsabila, la o varsta presupusa respectabila? de fapt ce ma mir, cand noi ne-am despartit pe socrii mei ii interesa "ce facem cu apartamentul" nu ce se intampla efectiv cu noi. Totusi nu pot sa nu ma intreb de ce n-a venit el la divort. Ex-ul meu trepida tot sa divorteze, era in instanta cu mana pe sus mai ceva ca la scoala, nu cumva sa-i treaca randul! al tau pare sa mai aiba ceva indoieli- si nu m-ar mira, cunosc un cuplu in care a aparut o amanta, s-a aflat, nevasta a facut un scandal monstru care i-a alungat pana la urma pe amandoi vinovatii din oras, dar apoi tot sotia a refuzat cu indarjire divortul, fiindca nu-si vroia copiii sa imparta averea cu eventualele odrasle ale noului cuplu. Dupa un timp (scurt) amanta si-a gasit altul, ca parasitul era cam stramtorat acum, in locatie noua si fara functia care-i adusese glorie, iar sotii, incet incet si-au vindecat ranile si au luat familia si munca impreuna de la capat. E tare greu cand realizezi ce pierzi...si pentru ce? mai ales ca legatura lor pare sa fie de ceva timp, s-o fi si plictisit de ea.
Bafta si curaj sa ai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anyella spune:

Eu incerc sa il inteleg pe el..Ok,i-a luat cizme (destul) de scumpe,referitor la veniturile lui,declarate .I le-o fi luat ei,o fi gasit bonu' ,nu se stie...dar sa il pastreze in sertar!

Aici e aici.Varianta nr.1,cea mai plauzibila e sa ii scoata okii mai tirziu.Varianta nr.2,e un teatru pt.tine,desi dupa atitia ani de casnicie nu cred ca isi are rostul.Dar tu il cunosti mai bine ca oricine.

Felicitari oricum ca ai scapat de el..Felicitari si pentru modul in care privesti "problema".

Tashi

Mergi la inceput

Nu ma mira atitudinea socrilor tai... dupa cate mi s-a intamplat in ultimul timp..orice e posibil.

Da adventure... si sotul meu are o functie importanta care i-a adus gloria si la un moment dat s-a gandit ca eu nu mai corespund standardelor lui. Noi am plecat de la zero..suntem impreuna din liceu..amandoi am plecat du traista-n batz spre oras la facultate..am crescut practic impreuna... dar uite ca odata ajuns in varf a uitat de unde a plecat si s-a gasit o pipitza sa-l aprecieze la "adevarata lui valoare". Iar pe mine m-a tradat pe toate planurile. Amanta e prezenta in viata lui de vreo 3 ani..si da s-a plictisit de ea..de nenumarate ori a dorit s-o rupa, dar ea nu se lasa..a trecut in ultima vreme la santaj emotional..ca o sa se intample ceva grav cu ea si numai el va fi responsabil, bla, bla.

Mergi la inceput