Cadouri pentru "cealalta"
Sa va povestesc ceva distractiv. Am divortat de o luna jumatate. Azi am gasit in casa (eu cu copilul am "eliberat terenul" la presiunea sotului si a socrilor, dar casa inca n-a fost partajata, asa incat am dreptul sa mai calc pragul domiciliului conjugal), deci am gasit in casa, cautand o mapa, un bon fiscal pentru "cizme dama otter", pret 729 de lei. Am ramas ca tuta cu gura cascata, ca-n 16 ani de casnicie daca-mi luam orice lucrusor pentru mine trebuia sa spun ca a costat pe jumate, altfel aveam luni de zile parte de reprosuri; in 16 ani eu n-am stiut ce salariu are barbatul meu, nu l-am controlat si nu i-am cerut bani, toata aprovizionarea casei eu o faceam, el nu stia sa spuna decat ca am mers in concediu pe banii lui, ca eu nu sunt in stare sa pun un ban deoparte. Ca sa nu mai zic de cadourile de la el...Ca sa nu mai zic ce strangere de inima aveam cand imi dadea suma lunara pe care de comun acord o stabilisem inainte de divort, si cand imi spunea cat de greu ii e sa se gospodareasca fiindca ne da noua bani...mie mi se pare incredibil, cat de prefacut si parsiv e cu noi si cat de "galanton" e cu partenera cea noua...atat de incredibil incat ma bufneste si rasul.
Raspunsuri
maru spune:
bine ca ai trecut peste momentul asta cu un zambet pe buze. Insa daca dinainte de divort s-a pus problema unei "diurne" ce te asteptai sa se intample ?
Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/
danat spune:
Bine ca ai scapat de asa personaj...eu cred ca il si bateam
Off topic:
...nu pot sa nu remarc ce "ieftine" sunt cizmele in romania
Dana mama lu'Radu Stefan(Fecioras de 2003)
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Hai la plimbare
violeta69 spune:
lasa ca acum a trecut celalata la "regim"
crezi ca s-a schimbat?!
Alaturi de EMMA
si MIHAITA are nevoie de noi BLOGUL LUI MIHAITA
Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
beshter spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adventure ca-n 16 ani de casnicie daca-mi luam orice lucrusor pentru mine trebuia sa spun ca a costat pe jumate, altfel aveam luni de zile parte de reprosuri; in 16 ani eu n-am stiut ce salariu are barbatul meu, nu l-am controlat si nu i-am cerut bani, toata aprovizionarea casei eu o faceam, el nu stia sa spuna decat ca am mers in concediu pe banii lui, ca eu nu sunt in stare sa pun un ban deoparte. |
Foarte rau ai facut.
Si ca sa nu te superi de tot pe mine, te felicit si eu c-ai scapat de el.
marius spune:
Mi-as cumpara si de-al naibii cizme Otter si l-as intreba daca-i place cum imi vin chiar daca sunt un pic cam scumpe vreo 900 de lei... sic!
Insa recunosc faptul ca eu sunt rau.
Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
zepellina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui violeta69 lasa ca acum a trecut celalata la "regim" crezi ca s-a schimbat?! Alaturi de EMMA si MIHAITA are nevoie de noi BLOGUL LUI MIHAITA Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv! |
asa este, cizmele au cucerit reduta...dar acum...
Macar o fi cumparat el cizmele. La noi ii cumparam eu cadou pt "cealalta" ca doar era prietena. (aici nu mai pun ras)
IonescuOana spune:
Folosestre bonul!
Baga-i-l sub nas cand va vedeti, lui sau familiei lui!
Fa copii xerox in caz ca ti-l distruge, cere-i pensie alimentara mai mare pentru copil!
Nu fii fraiera, bucura-te ca l-ai gasit!
Macar atat!