Cadouri pentru "cealalta"
Raspunsuri - Pagina 2
ina_nz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adventure Am ramas ca tuta cu gura cascata, ca-n 16 ani de casnicie daca-mi luam orice lucrusor pentru mine trebuia sa spun ca a costat pe jumate, altfel aveam luni de zile parte de reprosuri; in 16 ani eu n-am stiut ce salariu are barbatul meu, nu l-am controlat si nu i-am cerut bani, toata aprovizionarea casei eu o faceam, el nu stia sa spuna decat ca am mers in concediu pe banii lui, ca eu nu sunt in stare sa pun un ban deoparte. Ca sa nu mai zic de cadourile de la el...Ca sa nu mai zic ce strangere de inima aveam cand imi dadea suma lunara pe care de comun acord o stabilisem inainte de divort, si cand imi spunea cat de greu ii e sa se gospodareasca fiindca ne da noua bani...mie mi se pare incredibil, cat de prefacut si parsiv e cu noi si cat de "galanton" e cu partenera cea noua...atat de incredibil incat ma bufneste si rasul. |
Foarte rau ai facut. Asta e demonstratia ca avem sotii asa cum ii formam.
Acelasi barbat ....doua femei diferite. Uneia i-a numarat pana si ultimul leu pe una o rasfata cu cadouri scumpe (banuiesc ca 750 lei e o suma maricica)
Vorba aia .... cum il educi asa il ai
Silvia mamica de Adrian (22 August 2003) si baby
gabytza25 spune:
foarte tare faza... desi nu e de ras, ci de plans. Cum de or exista barbati din-astia... oricum, am invatat ceva din experienta ta: banii. intr-o familie trebuie sa fie la vedere si la comun, fara reprosuri cat/si pe ce ai cheltuit. Si inca ceva, ca sa fim sigure ce salariu are, in fiecare luna sa se prezinte cu fluturasul de salariu
anna32 spune:
Tu ai gasit bonul dupa ce ai divortat, eu l-am gasit in timp ce eram casatorita. Era pentru un cadou de craciun... un lant si o lumanare de la o galerie de arta foarte scumpa. Eu proasta de mine am crezut ca mie mi le-a luat. Vine Craciunul si trece Craciunul si nici pana in ziua de azi nu am vazut cadoul. Mi-a motivat cum ca si " ea " pe atunci colega de servici, acum amanta, i-a cumparat ceva si doar s-a simtit obligat sa-i cumpere si el. Dar nu s-a simtit obligat sa imi spuna.... vai cat de naiva am fost, si cate i-am inghitit si eu... noroc ca mi-a venit mintea la cap si am facut separarea.
Bluel spune:
Exact ce spuneam si la alt subiect, ce nu face un barbat pentru o femeie atunci cand... o iubeste!
Adventure, ai grija ca data viitoare barbatul din viata ta sa te iubeasca pe tine, nu pe alta!
In sfarsit, o femeie pe gustul meu, care nu sta sa jeleasca, ci trateaza cu umor subiectul! Multa bafta!
Mami de Bubu (19.08.2008)
cristiama spune:
Adventure,
Ma bucur ca iti pastrezi simtul umorului!
Imi spunea mie o colega mai batrana, si eu nu intelegeam atunci, ca un barbat te apreciaza cu atat mai mult cu cat investeste mai mult in tine.
Asa ca eu il incurajez pe sot sa investeasca! Si timp si bani!
o sa stii pt data viitoare ca faptul ca ai fost chibzuita, econoama, discreta cu veniturile lui nici macar nu a contat!
Da-le naibii de cizme scumpe, sa fii tu sanatoasa si sa ai o viata fericita alaturi de cineva care merita!
Rufus spune:
Am citit undeva, din pacate nu mai stiu unde, ca sa va arat, cateva sfaturi pentru amanti.
Amantele (maritate sau nu) erau sfatuite, printre altele, sa nu se incurce decat cu oameni cu ceva bani si sa profite din plin de favoruri materiale in folosul lor si (atentie!) al familiei lor.
Se pare, fetelor, ca traiti in ignoranta...nu stiti ca amanta trebuie "cadorisita" mai dihai ca voi, altfel nu sta...
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
Hopes spune:
citat din mesajul lui SabrinaLia Cadouri pentru "cealalta" ... si ce daca. |
ai vrut sa spui ceva? ca nu se intelege nimic din raspunsul tau
adventure spune:
Asa e, dragutzele mele prietene, am incercat sa tratez intamplarea in gluma, pentru ca am trecut de faza in care m-ar fi deranjat. Sigur ca nu pot sa nu contabilizez si sa nu fac comparatie intre cele doua atitudini, dar...asa cum il cunosc eu (si pretind ca-l cunosc, dupa 18 ani) a cumparat un astfel de cadou de neconceput pe vremea cand eram impreuna din urmatoarele motive: e slab si nesigur pe el, de aia a vrut sa faca impresie si sa-si asigure o anume garantie; ca, primind asa ceva, ei sa-i fie greu sa renunte la el si sa vada ce barbat grijuliu si valoros este el. Deja, cadoul ala se vrea a crea o anume obligatie si o forma de aservire. Asa era si la noi, cand eram impreuna, intotdeauna cand imi facea cate un hatar tzinea ca eu sa sesizez asta si sa tin minte. Gasesc ca intr-o relatie trebuie sa faci lucrurile de placere si din toata inima, nu cu gandul de a-l cumpara pe celalalt. Pe de alta parte, daca asa ceva poarta prietena lui, inseamna ca are venituri mult mai consistente decat ale lui si nu cred ca va putea tine pasul cu pretentiile ei. Poate doar sa-si mai ia un job, ceea ce ar fi super, o sa-i iau 25% pt. pensia alimentara si din aia!
Acum sa nu intelegeti ca sunt individoasa si geloasa, e ok ca-si reface viata iar daca e linistit si multumit o sa pot discuta altfel cu el chestiunile patrimoniale ramase nerezolvate. Dar nu ma puteam abtine sa nu barfesc putin, prea a fost socanta descoperirea...
khrisu spune:
citat din mesajul lui ingridnen Bine ca ai scapat de el... ce ipocrit Ingrid si Cristi 5 ani si 10 luni |
mmmmm cizme de 700 ron?? slabutz, slabutz ce sa zic?? Al meu i-a luat masina (a participat cu ceva bani substantial), rezolvat apartament de serviciu cu relatiile si banii lui, atunci cand ea a divortat pt el... se zbatea sa inchirieze apartament in orasul nostru (ea locuind intr-un oras apropiat) asa ca sa fie mai aproape si dupa cum mi s-a explicat "asa am crezut eu ca era mai bine s-o aduc aici in oras" ...si tzoale multe ca lui ii place sa fie ea eleganta... sa continui?? Probabil ca multora li se pare incredibil si eu inca astept sa ma "trezesc din cosmar"...
KHRISU mamik de baietel si fetita