Cadouri pentru "cealalta"
Raspunsuri - Pagina 4
adventure spune:
Of, Doamne, Kris... fir-ar sa fie, uite-asa suntem noi doamne, ne straduim sa nu cream conflicte, sa fim civilizate si intelegatoare si creatura n-are nici o retinere sa profite si sa dramatizeze. El e slab si-o sa ramana cu cea care e mai hotarata! daca tu-i repeti calma de cateva sute de ori ca n-ai barbat de lasat si familie de dezbinat si ca nu accepti despartirea sub nici o forma, o sa-si dea seama ca nevasta lui nu e nici indiferenta nici manevrabila si ca o sa aiba un sprijin in tine daca taie legatura cu panarama. Afiseaza-te peste tot ca sotie a lui, rade-i in nas soacrei, socializeaza in familie efectiv complet cat se poate de mult si pana la urma matracuca o sa-i faca niste zile fripte de n-o sa stie cum s-o zoreasca el sa recurga la amenintarile alea sentimentale...scuze ca ma bag sa dau sfaturi, tu esti cea mai in masura sa judeci si sa hotarasti. Dar ai castigat o prietena, in orice caz!
gabriella1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui SabrinaLia Cadouri pentru "cealalta" ... si ce daca. |
la tine au ajuns cizmele?
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
diadaniela spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui gabriella1
la tine au ajuns cizmele? Gabriela "Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele. |
ptiu!
m-am inecat cu cafeaua!
Adventure,capul sus si mergi inainte!
mihaela03 spune:
Buna. Citesc si eu pe aici si ma minunez. Faza cu amanta care se sinucide daca e parasita e f.veche, supra-saturata. Ce prosti pot fi unii barbati... va e mai bine fara ei!
lisaelisa spune:
Din tot ce-ati povestit voi : Adventure si Kris, mi s-a confirmat ceea ce stiam : barbatii sunt superficiali, inchipuindu-si ca o amanta, mai frumoasa ori mai pisicoasa decat nevasta este ceea ce le trebuie.
Amanta frumoasa, odata cu trecerea timpului, va deveni obisnuinta,
iar cea pisicoasa, enervanta.
Ce sa mai spun despre cea care ameninta cu sinuciderea?
Pe asta, nevasta ar trebui s-o indeparteze fara nici-o remuscare. Individa, cand s-a agatat de gatul sotului altei femei, nu stia ca face rau ?
Adventure, daca te vei recasatori, ai grija ca tu sa stii exact cati bani castiga acel barbat.
Kris, parerea mea este sa incerci sa-ti ierti sotul. Daca il mai vrei, bineinteles. Dar ai grija sa schimbi regulile. Toate cheltuielile pe care le facea cu amanta, sa le faca si cu tine. Dupa seviciu, sa vina direct acasa. In cazul in care vrea sa manance in oras cu prietenii, te poate lua si pe tine. Doar esti sotia lui.
Va urez nervi de otel in lupta cu barbatii vostrii
lisaelisa
mami de ingeras dragalas
khrisu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lisaelisa Ce sa mai spun despre cea care ameninta cu sinuciderea? Pe asta, nevasta ar trebui s-o indeparteze fara nici-o remuscare. Individa, cand s-a agatat de gatul sotului altei femei, nu stia ca face rau ? Kris, parerea mea este sa incerci sa-ti ierti sotul. Daca il mai vrei, bineinteles. Dar ai grija sa schimbi regulile. Toate cheltuielile pe care le facea cu amanta, sa le faca si cu tine. Dupa seviciu, sa vina direct acasa. In cazul in care vrea sa manance in oras cu prietenii, te poate lua si pe tine. Doar esti sotia lui. Va urez nervi de otel in lupta cu barbatii vostrii lisaelisa mami de ingeras dragalas |
De ce zici ca ar trebui sa-l iert?? Cum vezi tu din exterior?? ea stia ca vezi doamne eu is separata de sotul meu de mai bine de 2 ani..ca asa i-a zis domnul meu...si ca eu l-as fi violat intr-o dimineata ca sa raman insarcinata cu cel de-al doilea copil ..."cat de proasta poti fi sa crezi asa o porcarie..are totusi 32 de ani nu 17... oricum si dupa ce a aflat ca el a mintit-o devenise si mai agresiva cu mine)
Individa i-a trimis sotului (acum spre final cand se vedea amenintata) vreo 100 de mesaje sotului in care ma spurca, ma facea albie de porci..."ii deschisea lui ochii" sa nu ma aleaga pe mine.. am mai scris eu pe forum..am dat si cateva mesaje pe acolo (nu vreau sa acaparez topicul) Ma rog ..eu l-am recastigat usor zic...e acasa acum... daaaarrr..in fiecare zi duc o lupta cu mine..nu ma pot impaca cu gandul ca atata timp a fost in patul alteia..Se face acusa un an de cand am aflat. Suntem in divortz..nu pot sa-l iert.
Adventure m-am gandit la cizmele amantei..Cum, Doamne iarta-ma, i-a cumparat ei cizme asa "pe de rost" ca nici eu nu imi cumpar nimic de incaltat fara sa probez..s-o fi dus cu ea la cumparaturi....si si-a ales ea cizmele care ii plac...pus in fata faptului implinit nu avea cum sa zica el ca "is prea scumpe" . Eu asa ma gandesc.
Imi amintesc de inca o faza....(eu i-am pus reportofon in masina sotului..asa l-am prins)..si am prins o discutie intre ei doi..
ea: ai zis ca ai un parfum "j'adore" pentru mine (parfumul asta era cadoul meu, al nevestei lui, de craciun pe care i l-am refuzat ca eram certati)
el:da
ea: pai sa mi-l aduci..ca azi m-am dat cu o porcarie de parfum
KHRISU mamik de baietel si fetita
adventure spune:
Mama, zapacita esti Kris. Sa-i pui reportofon in masina, misto! Si eu m-am gandit cam la acelasi scenariu in leg. cu cizmele. L-am intrebat direct cine e dna si cum merge treaba (n-am adus in discutie cadoul, dar am avut grija sa-si dea seama ca stiu) si n-a recunoscut ca legatura dateaza dinainte divortului. Pe de alta parte, mi-a spus ca firma unde e angajat i-a calculat pensia de intretinere pt. copil mai mult decat imi spusese initial ca ar trebui, ca i-au luat in calcul primele si premiile din cursul anului, dar, treaca de la el, oricum vroia si el sa-mi dea mai mult...apoi m-am interesat si am aflat ca se iau in calcul doar veniturile constante, adica se exclud tocmai primele; deci asta este practic salariul lui, dar nu vrea sa recunoasca si daca s-ar fi putut sa dea mai putin copilului...nu era pb.
In sfarsit, ti-am spus, pb mele sunt incomparabil mai putin dureroase ca ale tale si se apropie de domeniul trecutului, in timp ce tu ai inca de suferit. Cred sincer ca dna care se tine dupa sotul tau, in afara faptului ca evident e lipsita de bun simt si profitoare e si dezaxata, un om cu psihic sanatos nu recurge la asemenea metode ca sa lege pe cineva de el. Imi place ca ai infruntat situatia cu demnitate dar ai grija sa nu renunti la drepturile patrimoniale ale tale si ale copiilor! sa se dea alta cu parfum prost, nu tu.
lisaelisa spune:
Khrisu,
Imi pare rau, nu am stiut ca esti in divort. De fapt, nu stiam decat ce citisem in mesajul tau de acum.
As vrea sa te intreb, el cum se comporta acum cu tine, ce iti spune despre fosta amanta ?
Plus de asta, nu exista o lege care sa amendeze, macar, pe cei care hartuiesc pe ceilalti ?
Adventure,
Fostul tau sot este de o meschinarie, pe care, in cele din urma si-o va etala si fata de " cealalta ".
Asta va fi adevarata ta razbunare fata de acel " cuplu ", cladit pe distrugerea unui mariaj.
lisaelisa
mami de ingeras dragalas
khrisu spune:
Adventure sa inteleg ca tu nu stiai pana acum de amanta?? Abia dupa divort ex-ul s-a afisat cu madame?? Sa fii sigura ca ea e cauza neintelegerilor din casnicia ta. Eu nu intelegeam comportamentul barbatului meu din ultimii doi ani.. banuiam ca e cineva la mijloc dar el ma lucra la psihic ca is geloasa de aiurea, bla bla..asa ca m-am hotarat sa fac cercetari in urma unui mesaj gasit pe tel lui (de la un nr de la care a mai primit acu doi ani "din greseala" un mesaj de dragoste-asa mi-au explicat amandoi ca a fost doar o greseala)
lisaelisa..el spune ca a terminat-o cu aia ca nu mai are treaba cu ea..chiar daca ii spune ca o sa aibe probleme de sanatate, ca intra in spital din cauza lui ..nu o sa se implice... asa zice el..ii este frica ca o sa duc pana la capat divotul..ca ramane fara copii... dar e tarziu. Mi-a facut mult prea multe ca sa-l iert ca sotie..prea multe..eram insarcinata si ma aburea ca ii trebuie timp s-o termine cu aia ca nu poate asa brusc,,,ca vezi Doamne nu vrea s-o bage in spital..ca ea s-a ales inca de vreo 2 ori cu spitalizari din cauza lui. Si eu trebuia sa-l inteleg..ca doar eram cu burta la gura si starea mea de sanatate nu conta. Si multe alte lucruri incredibile mi s-au intamplat. Parca as fi fost protagonista unui film SF...Jumate de an a oscilat intre mine si amanta. Am suferit ca un caine cu copilul in burtica si apoi cu el la san.
KHRISU mamik de baietel si fetita
aura_m spune:
Feteleor felicitari ca avetzi puterea sa treceti peste aceste necazuri, ca vedetzi si patea plina a paharului si ca incercati dintr-un lucru urat sa vedetzi si partea frumoasa. Chiar daca in suflet mai suferiti, este de intzeles, totusi afisati optimism si chiar faceti haz de necaz poate ca de multe ori va vine cand va ganditzi cate atzi putut trece cu vederea partenerilor de viatza. Eu va felicit ca suntetzi optimiste, imi plac oamenii care merg mai departe, au cazut, s-au ridicat, s-au scuturat si merg inainte si nu stau sa se lamenteze. Suntetzi de admirat si cele care si-au refacut viatza, eu cred ca actualii sunt cei norocosi ca au femei puternice alturi de ele. Sunteti de admirat.
AURA