Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (8)
Raspunsuri - Pagina 20
cristina_ana spune:
Diamar, si eu am aceeasi dilema ca tine legat de serviciu. La mine piticul implineste 2 ani in iulie, deci as intra direct in prenatal, dar m-ar avantaja sa ma intorc vreo 2-3 luni la serviciu pentru ca vreau sa iau un credit de casa si daca sunt in CIC nu mi se iau in calcul veniturile. Dar cum sa le spun ca vin doar 2 luni si pe urma plec iar?!!! Si eu vroiam un alt bebe peste vreun an jumate, dar si la noi a venit neasteptat si acum asta e, incercam sa ne descurcam asa cum a picat.
Creata, zici tu ca HSV e virusul hepatic? Hai ca am intrat in ceata rau de tot. Eu am cautat pe google si am gasit ca ar fi herpesul simplex. Poti te rog sa te uiti la tine si sa-mi zici si mie, ca maine dimineata as vrea sa ma duc sa le fac si sa stiu si eu ce si cum.
Ramonagabri, asa e si la mine cu poftele. Azi mi-am cumparat o groaza de mancare si acum sa nu o mai vad. Inclusiv castravetii murati cred ca am sa-i arunc. Acum dupa-amiaza mi-a fost pofta de placinta cu branza dulce si mi-am facut. E in cuptor. Sper sa treaca repede perioada asta, ca e oribil. Eu eram obisnuita sa mananc numai mancare “sanatoasa”, gen gratare cu salate de cruditati, branza cu rosii, si acum mananc numai si numai prostii. Si cel putin 2 prajituri zilnic sau ciocolata. O sa ma fac cat casa.
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si
8+
POZE
alex25 spune:
Feteleeeee....HELP! La Medlife, la cine sa imi fac programare ptr morfo de trim II? HELP!
5+
monica_dicut spune:
Mai nene, eu nu greturi, nu pofte nu nimic. Pai eu ce ma fac? Doar pofta de mancare da orice am in frigider. Nimic deosebit 
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri 
Minunea din burtica 
7+ Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
Uite asa cresc eu la mami in burtica
cristina_ana spune:
Alex, si eu tot la Medlife vreau sa ma programez la morfofetala, ca societatea la care lucrez are incheiat contract cu ei si e gratuit, dar nici eu nu stiu la cine.
Am auzit ca Pelinescu ar fi bun, dar o morfofetala la el este in jur de 600 RON, fata de ceilalti la care costa 300 si ceva de RON. Deci banuiesc ca o fi intr-adevar bun de e asa scump.![]()
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si
8+
POZE
creata2008 spune:
Pai m-am uitat in lista, parca aveai um pe 28 noiembrie.
Pe saptamani e asa:
1. 28.11 - 4.12
2. 5.12 - 11.12
3. 12.12 - 18.12
4. 19.12 - 25.12
5. 26.12 - 01.01
6. 02.01 - 08.01
7. 09.01 - 15.01
8. 16.01 - 22.01
9. 23.01 - 29.01
10. 30.01 - 05.02
11. 06.02 - 12.02
12. 13.02 - 19.02
13. 20.02 - 26.02
14. 27.02 - 05.03
15. 06.03 - 12.03
16. 13.03 - 19.03
17. 20.03 - 26.03
18. 27.03 - 02.04
19. 03.04 - 09.04
20. 10.04 - 16.04
21. 17.04 - 23.04
22. 24.04 - 30.04
| Citat: | ||
citat din mesajul lui selen80
poftim???? eu oricum as calcula nu-mi iese asa....gresesc eu cu ceva?? mie imi iesea ca intre 6 si 13 mai sunt in sapt 22....iar pe 21 mai, cand am reusit sa ma programez la heghelegiu, ca voi fi in a 24-a sapt.......daca e cum zici tu, inseamna ca am pierdut "trenul", trebuie sa-mi fac morfofetala in CT ursuletzul nostru 9+ |
Creata 1 cu Creata 2 si bebe 2 pe drum (7+)
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
creata2008 spune:
Ceilalti care???
Ca acum aproape 2 ani, la Pop am dat aproape 6 milioane, din care 'fo 300 mii sau 500 mii (nu mai stiu exact) pe copierea pe cd. 
Daca vreti neaparat la Medlife, am auzit si eu de Pelinescu, ca ar fi ok.
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristina_ana Alex, si eu tot la Medlife vreau sa ma programez la morfofetala, ca societatea la care lucrez are incheiat contract cu ei si e gratuit, dar nici eu nu stiu la cine. Am auzit ca Pelinescu ar fi bun, dar o morfofetala la el este in jur de 600 RON, fata de ceilalti la care costa 300 si ceva de RON. Deci banuiesc ca o fi intr-adevar bun de e asa scump. Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 8+POZE |
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
creata2008 spune:
Imediat cum se trezeste Mariuca, ma duc la ea in camera si aduc dosarul si ma uit pe el. Ca acum a tras o portie de somn, dupa vaccin. O sa se culce la 12 acum!! 
| citat din mesajul lui cristina_ana Creata, zici tu ca HSV e virusul hepatic? Hai ca am intrat in ceata rau de tot. Eu am cautat pe google si am gasit ca ar fi herpesul simplex. Poti te rog sa te uiti la tine si sa-mi zici si mie, ca maine dimineata as vrea sa ma duc sa le fac si sa stiu si eu ce si cum. |
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
alex25 spune:
Dupa ce am tot citit pe aici pe la voi mi-am facut programare la Iosup la CMU pe 01.06, cand ar trebui sa am cam 22 de saptamani, deci asta ar fi pentru trimestrul II, dar pentru I nu am gasit liber nimic, decat la Rahimian Hadi - ce sa fac? Stie cineva ceva despre el? E asa de importanta cea de trim I? HELP!
Dr mea vrea sa lucram cu Medlife dar ii voi spune de la obraz ca am card la CMU si macar de reducerile ale sa beneficiez, ca azi am dat 580 ron pe analize!
Credeti ca ar avea ceva impotriva?
5+
aleesicoo spune:
buna fetele!

, pe mine ma puteti sterge dupa listuta pt k bebicu meu s a oprit din evolutie si a trebuit astazi sa ma kiureteze.. sunt distrusa nu vreau sa vad pe nimeni nush cum sa mi revin, sa mi dea Doamne Doamne puterea sa trec peste! Va doresc multa multa sanatate sa va dea Dzeu copii sanatosi si sa va bucurati de ei!

alex25 spune:
| citat din mesajul lui aleesicoo buna fetele! ![]() ![]() , pe mine ma puteti sterge dupa listuta pt k bebicu meu s a oprit din evolutie si a trebuit astazi sa ma kiureteze.. sunt distrusa nu vreau sa vad pe nimeni nush cum sa mi revin, sa mi dea Doamne Doamne puterea sa trec peste! Va doresc multa multa sanatate sa va dea Dzeu copii sanatosi si sa va bucurati de ei!![]() ![]() |
Suntem alaturi de tine si tinem pumnii sa treci cat mai repede peste aceasta intamplare! Capul sus si mergi inainte!

5+

poftim???? eu oricum as calcula nu-mi iese asa....gresesc eu cu ceva?? mie imi iesea ca intre 6 si 13 mai sunt in sapt 22....iar pe 21 mai, cand am reusit sa ma programez la heghelegiu, ca voi fi in a 24-a sapt.......daca e cum zici tu, inseamna ca am pierdut "trenul", trebuie sa-mi fac morfofetala in CT