Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (8)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Multumesc, fetelor!
Ma bucur ca v-m gasit
N-am mai intrat pe Dc de aproape un an....
Ancutza, zici ca e ok la Munteanu?
Trebuie sa aleg repede un medic, dar la Poparlan, nu mai merg....
Creata, !
De fapt, pe toate!
Ar trebui sa incep sa fac analize?

Mariaanna
cand vine BB?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Am mai scris repede ceva, ca am observat ca ajunsesem la mesajul 666 si nu mi-a placut.

Mariaanna
cand vine BB?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonagabri spune:

Buna fetelor ma bucur enor cand vad ca listuta creste ,la mine greturile au anceput sa mai treaca ,am mereu senzatia de voma dar nu mai dau la rate ,acum au ancept poftele ,ce visez noaptea trebuie neaparat sa ami cumpar zici ca ami anebunit ,daca nu ami cumpar ma gandesc mereu deci nu se poate trebuie sa cumpar cea ce poftesc ,acum ca miau mai trecut greturile am sa ancerc sa inru mai des pe aici ,sper sa reusesc sa tin pasul cu voi ,va pupic 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzam spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariaanna

Multumesc, fetelor!
Ma bucur ca v-m gasit
N-am mai intrat pe Dc de aproape un an....
Ancutza, zici ca e ok la Munteanu?
Trebuie sa aleg repede un medic, dar la Poparlan, nu mai merg....
Creata, !
De fapt, pe toate!
Ar trebui sa incep sa fac analize?

Mariaanna
cand vine BB?

Mariaanna eu zic sa incerci macar iti faci o idee daca iti place sau nu. Si eu m-am dus prima data cu o oarecare retinere ca de nu prea auzi de dc buni pe aici. Mie pentru moment mi se pare ok.
Si ai dreptate cu Poparlan nici eu nu mai calc in viata mea la el la cabinet desi mama mea merge numai la el.
Apropo de analize mie dc mi-a dat trimitere la dc de familie si a zis ca imi da el ce analize tb sa fac doar ca inca nu am ajuns la el.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Sunt la serviciu, asa ca voi fi scurta. Aseara m-am bagat la niste programari on-line pentru morfofetala trim II. Am facut la Medsana unde stiam ca e Herghelegiu si m-am trezit de dimineata (la 8 fara ceva, m-a trezit din somn) ca ma suna sa imi zica ca am programare la prof. dr. Parvu Ioan pe 5 mai, 22 saptamani. Acu' vin si eu si intreb: cine-i omu'? Ca nu face parte din corifei, cum le-ati zis voi . Eu oricum ma duc si la Iosup, ca ma trimite Tutu, dar pentru trim II mai vreau o opinie. Intreba cineva daca se supara Tutu daca merge la alt eco. Pai nu-i spui si gata! Si faci doua. Si am cerut o programare si la Sanador, dar aia nu m-au sunat. Am incercat sa sun la Diagnosis, pentru Pop, dar mi-a intrat o casuta vocala, ca era mobil. Aveti voi un nr. de fix ceva? Am asa o lista lunga de programari...16 febr -Tutu, 25 febr- Badea Mihaela, colpo si Pap, 10 martie- Iosup, 5 mai Parvu Medsana, eco trim. II. Ma nimeresc cu cineva pe undeva?
Apropos, eu stau pe la Trapezului (Macaralei). De abia astept sa se faca cald sa iesim in parc.

8+
Fluturasii mei iubiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui creata2008

Selen, in perioada 24-30 aprilie vei fi in saptamana 22.

[

poftim???? eu oricum as calcula nu-mi iese asa....gresesc eu cu ceva?? mie imi iesea ca intre 6 si 13 mai sunt in sapt 22....iar pe 21 mai, cand am reusit sa ma programez la heghelegiu, ca voi fi in a 24-a sapt.......daca e cum zici tu, inseamna ca am pierdut "trenul", trebuie sa-mi fac morfofetala in CT

ursuletzul nostru

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

mimika eu stau la circa 13 pe 1 decembrie. SUper tare suntem si vecine. Abia astept sa ne plimbam cu bebeii prin parc

Dac vrei o eco la herghelegiu la sanador suna la 9691 si vobeste cu domnisoarele ametite de acolo. Nu astepta sa te sune ei ca nu vor suna cred. La Diagnosis insista pana raspund ca eu asa am facut. Pe site-ul lor au si numerele de fix. sper sa te ajute

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri
Minunea din burtica
7+ Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
Uite asa cresc eu la mami in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

Mda, apropos de asta, si seful meu a fost dragutz si a trimis un mail la persoanele "interesate" cum ca sunt insarcinata si voi parasi temporar locul de munca in toamna, tocmai pt ca si la noi se vorbeste de restructurari, si ca sa ma puna "la adapost"...pt ca adeverinta de la med de fam am uitat s-o iau cand am fost data trecuta , si o voi lua de-abia peste 3 sapt cand mai merg....

eu lucrez in banca (nu aruncati cu rosii, pls! ), si e o perioada mai grea si pt noi....

ursuletzul nostru

9+

Apropo..tu unde stai in CT? In ce zona?

ALBUM

Primul de sus - 18.01.2009 , Al doilea de jos - 28.01.2009
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + IUSTIN sau IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Buna dragilor!

Doamne, ce harnicutze ati mai fost, am avut ceva de recuperat, nu gluma!

Asaaa, sa va spun ce am facut astazi: am fost la control la CFR2 la dna dr Marinca, o super doamna, tare blanda, mi-a lasat o impresie tare buna, sa vedem cum va fi si in continuare. Asadar, bb se pare ca este mai mic decat dupa calculul cu UM (dupa UM 5 sapt si 6 zile, dupa ecograf 5 sapt si 2 zile). Nu am vazut decat sacul embrionar care e fixat unde trebuie si are dimensiunea de 0.6 cm, dar nu s-a vazut embrionul si nici activitate cardiaca. Sa speram ca e din cauza ca e pra mic, si ca sa ma inscriu si eu in grupul vesel, ma duc la control din nou peeeee....ghiciti....13 februarie!M-a trimis sa fac analizele, am fost la Medlife si sunt gata cam in 2 saptamani. Cam atat pentru astazi!

Va pupic si sa fiti bine in continuare!

PS:sa vad acum daca ma prind care e treaba cu smecherii la ecografii!

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Am gasit programare la dr. Pop, pe 8 mai, la Diagnosis. La Herghelegiu nu mai aveau decat prin iunie.. O sa renunt la dr. Parvu, ca nu stiu cum le are cu eco, din ce am citit e un dr. bun si de treaba.
moni, iti faci cumparaturile in Auchan, nu? Poate ne vedem la o BR . Glumeam, e bun si un cico.

8+
Fluturasii mei iubiti

Mergi la inceput