Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (8)
Raspunsuri - Pagina 18
selen80 spune:
Mda, apropos de asta, si seful meu a fost dragutz si a trimis un mail la persoanele "interesate" cum ca sunt insarcinata si voi parasi temporar locul de munca in toamna, tocmai pt ca si la noi se vorbeste de restructurari, si ca sa ma puna "la adapost"...pt ca adeverinta de la med de fam am uitat s-o iau cand am fost data trecuta
, si o voi lua de-abia peste 3 sapt cand mai merg....
eu lucrez in banca (nu aruncati cu rosii, pls!
), si e o perioada mai grea si pt noi....
ursuletzul nostru
9+
ancutzam spune:
salutare vreau si eu la voi 
pentru inceput va dau datele mele ca fetele cele dragi sa ma treaca si pe mine pe listuta
DN 18.10.1981 UM 15.12.2008 DPN 25.09.2009
Desi dupa UM ar tb sa avem 6 saptamani doctorul ne-a zis vineri ca avem abia 5 saptamani.
Eu sunt la prima sarcina care sa lasat un pic asteptata dar ce mai conteaza.
toate fetele
selen80 spune:
Mai, dar cine sunt cei 3 crai de la rasarit
de care tot vorbiti voi?? sau chiar 4, citisem pe undeva.....
si eu, avand in vedere ca cea de 22-23 sapt este considerata mai importanta, m-am gandit ca pe celelelate sa le fac "local"....si oricum nu gaseam loc, ca m-am trezit tarziu
apropo, nu stiu daca mi-am calculat cum trebuie saptamanile.....daca azi intru in a noua, cand voi avea 22-23 de sapt?? cine se pricep, o mana de ajutor....(m-am mai si "laudat" ca lucrez la banca, si acum rog pe altii sa-mi faca un calcul simplu
)

ursuletzul nostru
9+
diamar78 spune:
Pentru ca am vazut ca ati vorbit de serviciu ma framanta si pe mine ceva. In 26 mai trebuie sa merg la serviciu pt ca implineste piticul meu 2 ani dar prin 2-3 octombrie trebuie sa nasc. Mi-am facut eu planuri sa mai merg la serviciu in iunie, iulie, august dar daca nu o sa fiu in stare, ce o sa fac? Imi este un pic cam jena de sefi sa merg la lucru pentru 2-3 luni si dupa aceea sa intru iarasi in concediu. Din cauza asta parca nici nu m-am bucurat foarte mult cand am vazut ca sunt din nou insarcinata(rusine sa-mi fie)pt ca-mi facusem eu planrui sa ma intorc la lucru, sa mai merg 1 an - 1 an jumatate si apoi sa facem alt copil. Asa era si mai avantajos din punct de vedere material dar se pare ca Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi. Acum nu mai conteaza, sanatosi sa fim si sa pot face fata la 2 nazdravani.
mariaanna spune:
Buna, tuturor!
S-ar putea sa va cer s ma primiti si pe mine la voi!
Au trecut 5 zile de cand trebuia sa-mi vina menstruatia , dar testul e pozitiv.UM a fost pe 31 decembrie.
Creatza, te pup si ma bucur ca vei fi din nou mamica!
Ancutza,la ce medic mergi?
Am mare nevoie de unul bun, care sa stie sa vorbeasca cu mine, si sa ma ajute, nu sa ma bage pe o usa si sa ma scoata pe alta in 3 minute....
Va pup!

Mariaanna
cand vine BB?
creata2008 spune:
Selen, in perioada 24-30 aprilie vei fi in saptamana 22.
Gabi, bine ai venit si aici! Ingrosam numarul zuzelor de ianuarie-februarie si la burtici fericite, hehe!
Da, suntem mai multe fete care mergem vineri, pe 13 feb, la primele analize.
Diamar, daca nu vei fi in stare, atunci ori iti iei concediu fara plata, ori concediu medical, ori pre-natal. Dar ar fi bine daca ai reusi sa te duci cele 2-3 luni, ca iti va creste si indemnizatia pentru al doilea bebe.
Ancuta, bine ai venit!
Vorbeati de morfo fetala. Din cate stiu eu, nu este necesar si sunt bani aruncati pe fereastra sa faceti o morfologie in trim. 1 si/sau 3. NU este cazul! In primul trimestru, nu se vad bine toate organele si nici anomaliile, iar in trim. 3 e prea mare copilul si iarasi nu se vede nimic bine, ca razele se reflecta in oase. Este arhi-suficienta o morfo fetala de trim. 2 si in rest numai echo normale, la doctorul care va urmareste sarcina.
La unele analize, chiar daca exista anticorpi, doctorul ginecolog va poate recomanda repetarea lor, in functie de diversi parametri. Numai el poate decide, mai ales ca numai el poate decide daca va primeste in sala de nasteri fara o anumita analiza.
Roxi, 25 martie e prea devreme pentru mine, o sa ma bag undeva prin mai, sfarsit, pentru morfo fetala de trim. 2, la Pop.
Cristiana, intalnirea cu zuzele - acum de la scutece - se face in Moghioros, cand e cald, un Azzurro sau Primavara (vis-a-vis de parc sau in parc), sa papam bun. Deci oricand e cazul de o intalnire, eu ma bag, dar sincer, as prefera sa fie duminica, ca nu avem decat o singura masina.
Daca nu ma insel, HSV de care intrebai, este virusul hepatic A si B, dar ma uit pe analizele pe care le-am facut cu Mariuca si iti spun sigur. Dar parca si pretul e corect...
Creata 1 cu Creata 2 si bebe 2 pe drum (7+)
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
ancutzam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mariaanna Buna, tuturor! S-ar putea sa va cer s ma primiti si pe mine la voi! Au trecut 5 zile de cand trebuia sa-mi vina menstruatia , dar testul e pozitiv.UM a fost pe 31 decembrie. Creatza, te pup si ma bucur ca vei fi din nou mamica! Ancutza,la ce medic mergi? Am mare nevoie de unul bun, care sa stie sa vorbeasca cu mine, si sa ma ajute, nu sa ma bage pe o usa si sa ma scoata pe alta in 3 minute.... Va pup! ![]() ![]() ![]() Mariaanna cand vine BB? |
Mariaanna eu merg la dc Munteanu si sincer datorita tratamentului ei am ramas eu gravi. Mie sincer mi se pare ok pana acuma si nu te da afara in 3 min, plus ca este o femeie foarte vesela care iti transmite si tie starea ei. Eu nu sunt de mult timp in Piatra dar am fost pe la Poparlan si la Ionescu si sincer nu-mi mai trebuie.
Eu iti doresc sa fie totul bine si daca ai deja un test pozitiv eu zic ca esti gravi ( bine mie mi-au trebuit ceva mai multe teste pozitive ca sa incep sa cred
Chiar ma bucur sa vad ca mai este cineva din Piatra ca imi faceam griji ca sunt cam singurica
Pupici
creata2008 spune:
Nu-mi vine sa cred si mi-au dat lacrimile! Ma crezi ca saptamana trecuta vorbeam de tine??? Incredibil! Ma bucur nespus ca suntem din nou impreuna! Doamne.... ce odisee minunata!
| citat din mesajul lui mariaanna Buna, tuturor! S-ar putea sa va cer s ma primiti si pe mine la voi! Au trecut 5 zile de cand trebuia sa-mi vina menstruatia , dar testul e pozitiv.UM a fost pe 31 decembrie. Creatza, te pup si ma bucur ca vei fi din nou mamica! |
Creata 1 cu Creata 2 si bebe 2 pe drum (7+)
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
Roxxy80 spune:
Pai m-am programat la el la cabinet, la Fortis. Iar in ziua de 25 chiar aveau disponibile mai multe ore pt ca m-au intrebat pe mine la ce ora vreau. Daca vrei numarul de acolo, sa-mi spui, oricum il gasesti peste tot pe net.
| citat din mesajul lui coras roxxy cum naiba ai gasit tu liber la Iosup ca acu am sunat eu la cmu si numai are liber decat in iunie oricum la nici un corifeu dintre cei 3 si pt morfi de trim I puteti sa imi recomandati si mie un sub-corifeu??? in asteptarea unei petite blonde cu ochii albastri!!! Sofia hai la mama in burtica! |
Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o tare emotionata
7
Roxxy80 spune:
Pai eu m-am programat pt eco de 14 saptamani. Pt cea de 20-22 de saptamani il las pe ginecologul meu sa-mi recomande unde sa merg. La asta de 14 saptamani merg de capul meu ca sa zic asa.
| citat din mesajul lui creata2008 Selen, in perioada 24-30 aprilie vei fi in saptamana 22. Gabi, bine ai venit si aici! Ingrosam numarul zuzelor de ianuarie-februarie si la burtici fericite, hehe! Da, suntem mai multe fete care mergem vineri, pe 13 feb, la primele analize. Diamar, daca nu vei fi in stare, atunci ori iti iei concediu fara plata, ori concediu medical, ori pre-natal. Dar ar fi bine daca ai reusi sa te duci cele 2-3 luni, ca iti va creste si indemnizatia pentru al doilea bebe. Ancuta, bine ai venit! Vorbeati de morfo fetala. Din cate stiu eu, nu este necesar si sunt bani aruncati pe fereastra sa faceti o morfologie in trim. 1 si/sau 3. NU este cazul! In primul trimestru, nu se vad bine toate organele si nici anomaliile, iar in trim. 3 e prea mare copilul si iarasi nu se vede nimic bine, ca razele se reflecta in oase. Este arhi-suficienta o morfo fetala de trim. 2 si in rest numai echo normale, la doctorul care va urmareste sarcina. La unele analize, chiar daca exista anticorpi, doctorul ginecolog va poate recomanda repetarea lor, in functie de diversi parametri. Numai el poate decide, mai ales ca numai el poate decide daca va primeste in sala de nasteri fara o anumita analiza. Roxi, 25 martie e prea devreme pentru mine, o sa ma bag undeva prin mai, sfarsit, pentru morfo fetala de trim. 2, la Pop. Cristiana, intalnirea cu zuzele - acum de la scutece - se face in Moghioros, cand e cald, un Azzurro sau Primavara (vis-a-vis de parc sau in parc), sa papam bun. Deci oricand e cazul de o intalnire, eu ma bag, dar sincer, as prefera sa fie duminica, ca nu avem decat o singura masina. Daca nu ma insel, HSV de care intrebai, este virusul hepatic A si B, dar ma uit pe analizele pe care le-am facut cu Mariuca si iti spun sigur. Dar parca si pretul e corect... Creata 1 cu Creata 2 si bebe 2 pe drum (7+) NOU!! Poze in studio Poze Mariuca www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca NOU! Blogul Creata la patrat Povestea nasterii Cum creste Mariuca Maria Ilona |
Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o tare emotionata
7