Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (8)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

multumesc alexstiam k ma pot baza pe voi

e foarte greu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Alesicoo, imi pare enorm de rau pentru tine! Daca vrei sa vorbesti cu fete care au patit acelasi lucru, te sfatuiesc sa intri la subiectul "Durerea unei pierderi de sarcina" de la Asteptand un ingeras in viata noastra. Pe mine fetele de acolo m-au ajutat foarte mult sa-mi revin si sa o iau de la capat.
Eu cred ca in cazul tau este vorba de o insuficienta de progesteron, asa ca la urmatoarea sarcina va trebui sa faci tratament de sustinere. Gaseste un medic bun, care sa te poata sfatui si ajuta.

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 8+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

e foarte greu

Iti jur ca imi inchipui cat de greu trebuie sa fie, eu sunt mai paranoica din fire si astazi cand mi-a spus ca nu se vede bb si nici bataile inimii am cam luat-o pe alaturi, mi-e pur si simplu groaza de asa ceva. Sunt sigura ca asa a fost sa fie, si fiecare are ceva scris, care se va intampla. Tu trebuie sa treci mai departe, sa te gandesti ca asa a fost sa fie si ca va veni si bb cand ii va fi sortit!

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Am mai spus-o intr-un mesaj anterior:

Vorbeati de morfo fetala. Din cate stiu eu, nu este necesar si sunt bani aruncati pe fereastra sa faceti o morfologie in trim. 1 si/sau 3. NU este cazul! In primul trimestru, nu se vad bine toate organele si nici anomaliile, iar in trim. 3 e prea mare copilul si iarasi nu se vede nimic bine, ca razele se reflecta in oase. Este arhi-suficienta o morfo fetala de trim. 2 si in rest numai echo normale, la doctorul care va urmareste sarcina.

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Dupa ce am tot citit pe aici pe la voi mi-am facut programare la Iosup la CMU pe 01.06, cand ar trebui sa am cam 22 de saptamani, deci asta ar fi pentru trimestrul II, dar pentru I nu am gasit liber nimic, decat la Rahimian Hadi - ce sa fac? Stie cineva ceva despre el? E asa de importanta cea de trim I? HELP!

Dr mea vrea sa lucram cu Medlife dar ii voi spune de la obraz ca am card la CMU si macar de reducerile ale sa beneficiez, ca azi am dat 580 ron pe analize! Credeti ca ar avea ceva impotriva?

5+

Creata 1 cu Creata 2 si bebe 2 pe drum (7+)
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Multumesc de info. Voi ramane cu programare de morfo II la Iosup si restul vad ce imi recomanda si dr mea!

Pupici pe burtici!

5+

Mergi la inceput

Imi pare nespus de rau ca ai pierdut sarcina. Este groaznic si doar banuiesc cum te simti... Eu sper ca DD sa te ajute sa treci peste aceasta incercare si sa fii mamica in curand!

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

e foarte greu

NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Cristiana, ma holbez la analizele alea si nu vad nimic ce ar semana cu HSV. Intr-adevar, pe net am gasit si eu ca e vorba de acel virus herpetic recurent. Poate la mine in analize a fost trecut altfel... nu stiu ce sa zic. Nici nu-mi aduc aminte sa-l fi facut, acum, ca stiu numele normal, nu initialele. Stiu doar de streptococ B, in saptamana 34, parca, sau 36, iar pe rezultat scrie ca nu s-au dezvoltat "culturi fungi". Deci e posibil sa-l fi facut pe asta, HSV, si sa fie trecut sub alt nume pe buletinele de analiza.

Imi pare rau ca nu te-am putut ajuta mai mult...

NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

alessicoo eu chiar te inteleg prin ce treci. Du-te cum ti-a spus cristina la "durerea unei pierderi de sarcina" si sigur vei gasi multa sustinere acolo Fruntea sus si curaj

Stati putin cumintele pana fac capitol nou. Sper s areusesc pana imi vin musafirii...

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri
Minunea din burtica
7+ Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
Uite asa cresc eu la mami in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Creata, merci mult! O sa merg maine sa intreb fetele de la analize si sper sa ma lamuresc, daca or sti si ele.

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 8+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2009 spune:

Aveti aici CAPITOL NOU

Mergi la inceput