Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (8)
Raspunsuri - Pagina 14
monica_dicut spune:
maya, nu cred ca tre sa stie Tutunaru ca te duci tu si la Pop.
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri 
Minunea din burtica 
7+ Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
Uite asa cresc eu la mami in burtica
creata2008 spune:
Hmmmm... sa speram ca s-a inselat acel doctor la care a fost. Ar fi groaznic! Oricum, ii tinem pumnii si ne rugam sa fie bine!
| Citat: |
| citat din mesajul lui danybv Imi pare rau sa va zic am vorbit ieri cu Alexandra si din nefericire nu este prea bine oricum mai multe detalii va va da ea cand va putea scrie pe forum .Alexandra suntem alaturi de tine desi eu inca sper sa nu fie adevarat ce a zis dr , ci bebe sa fie la tine in burtica si sa fie bine .danybv Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)Album poze Spuneti NU www.valceaplus.net/2008052120/Campanii/Anti-avort/Avortul-Crima-asupra-unui-suflet-nevinovat.html" target="_blank">avorturilor Votati www.petitieonline.ro/petitie-p11362043.html" target="_blank">petitia online impotriva cipurilor biometrice !!! |
Creata 1 cu Creata 2 si bebe 2 pe drum (7+)
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
creata2008 spune:
Pe 6 aprilie incepi saptamana 20. Daca vrei sa te duci in saptamana 22, atunci trebuie sa alegi intervalul 20-26 aprilie.
Nu stiu daca accepta sa te duci si la alt echografist, dar daca vrei sa te duci doar pentru linistea ta, atunci iti poti face programare si pastrezi rezultatele pentru tine.
| citat din mesajul lui mayaione Alexandra imi pare rau, sper sa fie o eroare! Fetele care sunteti la Tutunaru credeti ca ar fi de acord sa facem echo morfologica la alt echografist? Mie mi-e cam jena sa-i propun sa ma duc la Pop, desi ar fi bine sa am doua pareri. Dar nu stiu cum sa calculez pt programare, trebuie sa am 22 de sapt. Cum le numar? www.helpsonia.com/" target="_blank">Redati-i Soniei bucuria de a creste langa parintii ei Povestea nasterii www.smi.ro/ana" target="_blank">poze Ana |
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
creata2008 spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=94633 Poti citi aici sau sa cauti pe dc mai multe informatii. In mod normal, morfo fetala nu o face medicul curant. In Bucuresti e bataia pestelui, cum se spune, pentru ca sunt 4 mari echografisti buni, la care toata lumea trebuie sa ajunga. De-aia se fac programarile cu luni de zile inainte.
| citat din mesajul lui Anaomaria Buna dimineata fetelor ![]() Eu sunt la prima sarcina si ma uit cam cu gura cascata la ce vorbiti voi aici Daca suntem inscrise la un dr, trebuie sa mergem la altul pentru ecografii? Ce-i aia ecografie morfo-fetala? N-o poate face doctorul care ne supravegheaza? Fetele din Iasi, voi unde faceti aceasta ecografie? V-ati programat? Spuneti-mi si mie, ca sunt mic, nu stiu nimic. 7+ |
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
monica_dicut spune:
Ce harnicute sunteti in dimineata asta ![]()
Sa va pupe mama pe voi de 

POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Minunea din burtica 
creata2008 spune:
'Neata, fetelor!
Dupa cum vedeti, am fost harnicuta, am monopolizat ultima pagina. Sunt matinala, m-am trezit la 7 si am fost la analize. Medicul meu a uitat sa imi spuna ca mi-a dat si urocultura, ca atare sper sa nu dea "neconcludent", ca trebuie sa o refac. 
Mariuca mea inca doarme, dar nu stiu cum o putea, ca il aud pe sotul sforaind langa ea. ![]()
Am mancat niste cereale cu iaurt, acum vreau sa ma bag la un Snickers. Inghetata. ![]()
Luni am rezultatele de la analize, sper sa fie ok.
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
monica_dicut spune:
creata, care-i al 4-lea ecografist?
O sa fie bune analizele, stai linistita
.
Si eu ma duc maine la Fundeni sa le ridic. Pe 16 m-am programat si la medicul de familie (care e f bun de altfel dar f ocupat ca e un f bun diagnostician) Atunci o sa-i cer sa imi dea iar analize plus urocultura pe care nu am facut-o. As vrea sa ma duc sa repet si secretia cu Pap pe care le-am facut in noiembrie, mi-a iesit o candida si am facut tratament... acum tot am o secretie naspa si vreau sa vad dc e ceva ca stau iar cu frica-n san...doar sunt stan patitu cu ce cultura de crocobauri am luat dupa nastere din spital...
POZNICI CU NOI
Minunea din burtica 
Anaomaria spune:
Multumesc, am inteles despre ce-i vorba la ecografia morfo-fetala. Dar revin cu intrebarea: fetele din Iasi, voi unde mergeti sa o faceti? V-ati programat???
tuturor
7+
maitreyi spune:
neata 
sper sa nu deranjez ![]()
morfofetale in iasi f bune face dr. iliev. cabinetul il gasiti langa carmen stil in podu ros. nr de tel e asta: 0232/ 237761 unde asistenta raspunde dupa ora 12. programarea eu mi-am facut-o cu vreo 5-6 saptamani inainte.
pupici pe burtici 
-------
Ana-Maria
de
iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
Anaomaria spune:
Maytrei, dar nu fac toti dr din astea? Eu sunt la dragomir si am inteles ca ar fi un dr bun. Ar tb sa mai merg si la altul pentru morfo-fetala? Si ai idee cat costa? Multumesc si scuze pentru insistente![]()
7+

oricum mai multe detalii va va da ea cand va putea scrie pe forum .
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)