Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (8)
Raspunsuri - Pagina 13
Iulika29 spune:
Buna frumoaselor cu burtici!!eu ca de obicei va scriu dimineata dupa servici pe drum spre casa. Obosit dar nu ca as fi muncit de am rupt
ci de la bebe. Ma simt bine am intrat in sapt 10 . Am mai crescut nitel. Am un burtoi luna 5 :)) cand ma balonez
DELIA si RAMSAN deschidem un subiect cu gravide d
e iasi cu tensiuneA slaba![]()
![]()
Glumesc
si eu
Iulika cea mai fericita
10+
ramsan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui delia79 Azi mi-a curs si niste sange din nas . O fi si asta un simptom? Ca sa stiu daca sa ma bucur ![]() |
Asta este o consecinta a maririi volumului de sange. Eu l-am experimentat pe propria piele in sarcina, si pe langa asta imi sangerau cumplit gingiile - pentru asta am auzit ca exista ca remedii periute de dinti cu perii mai moi, pasta de dinti Paradontax (este oribila la gust dar e f buna ca si rezultate).
Asa ca nu te ingrijora... e normal!
Ramona
5+Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
mayaione spune:
Alexandra imi pare rau, sper sa fie o eroare!
Fetele care sunteti la Tutunaru credeti ca ar fi de acord sa facem echo morfologica la alt echografist? Mie mi-e cam jena sa-i propun sa ma duc la Pop, desi ar fi bine sa am doua pareri. Dar nu stiu cum sa calculez pt programare, trebuie sa am 22 de sapt. Cum le numar?
creata2008 spune:
Toata sarcina cu Mariuca a fost asa: varsta ecografica mai mica cu o saptamana fata de varsta calculata dupa um. Lasa um-ul, daca nu stii sigur cand ai avut ovulatia. Important e ca embrionul, si apoi copilul, sa creasca de la un control la altul.
| citat din mesajul lui mgd13 buna seara dragelor, acum am venit de la eco unde am aflat ca bebe e mai mic decat stiam eu ca trebuie sa fie. adica dupa UM stiam ca am 6 sapt si 3 zile si la eco sarcina este de 5 sapt si 6 zile Dr zice ca la varsta asta o diferenta de 4 zile inseamna destul de mult, dar sa nu imi fac griji, sa ma duc si sapt viitoare din nou sa vedem cat a mai crescut. |
Creata 1 cu Creata 2 si bebe 2 pe drum (7+)
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
creata2008 spune:
Si asta-i doar inceputul!!!

| citat din mesajul lui monica_dicut Deci... ![]() mi-a innecat mintile.... neuronu'meu e pa... dus... plecat pa pa la ![]() ma bag ca ![]() in lapte.creata DEci, ca sa rectific, eu ma duc la Iosup la 13 saptamani adica pe 13 martie si in nici un caz pe treishpe februarie ![]() si pica tot vineri... u stiu ce a fost in capu meu. Va rog sa ma credeti ca eu deja nu mai am neuroni ![]() eventual sa ma sa ma treziti la realitate ![]() ![]() POZNICI CU NOI Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Mamica de INGERAS in ceruri ![]() Minunea din burtica ![]() 7+ Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi ![]() Uite asa cresc eu la mami in burtica |
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
monica_dicut spune:
Neatza si
ici pe burtici
alesicoo ma
sa fie bine cu bebe
mimika
m-am distrat cu povestile tale de gravideala si ma cam regasesc si pe mine cu freaca picioru... freaca spatele... trezit noaptea si urlat "pisiiiiii, treci la culcare ca sforai de te aud de la parter!!!!!" Deh, d'ale gravideniei da d'aia ne iubesc sotii nostri ![]()
Cam multe iesence, sa nu faceti bisericute ca nu-i mumos 
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri 
Minunea din burtica 
7+ Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
Uite asa cresc eu la mami in burtica
monica_dicut spune:
Si eu la eco aveam 6 sapt si 5 zile iar dupa UM 7 si o zi. Dra mi-a zis ca sa stau linistita ca e perfect, sa nu-mi fac griji. Probabil am ovulat mai tarziu avand in vedere ca luna de dinainte cm tinuse 34 de zile... deci bebe e ok.
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri 
Minunea din burtica 
7+ Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
Uite asa cresc eu la mami in burtica
creata2008 spune:
Morfo fetala de trim. 2 se face intre 20 si 24 (26, in unele cazuri) saptamani, calculate in functie de um. De-aia se liciteaza saptamana 22, ca e taman la mijloc!
De primit, te primeste oricine, ca oricum platesti, nu e pe gratis. Ideea cu aceasta morfo fetala este urmatoarea: este analiza la care se decide si/sau tu decizi daca faci avort, in functie de ce se descopera. NU vreau sa va sperii, dar asta e adevarul. Asa ca, cu cat mai aproape de 20 saptamani este facuta, cu atat mai bine.
Acum am vazut ca ai gemeni... ce frumooooos!
| citat din mesajul lui mimika moni, ma bagasesti in ceata, ca stiam ca esti cu vreo saptamana in urma mea . Eu am programare la Iosup la Fortis pe 10 martie, o sa am 14 saptamani, ca asa vrea dr. T. As vrea sa imi mai fac ceva programari pe la alti ecografisti, pentru saptamani mai mari. Nu prea stiu la cate. La 22 saptamani vad ca se liciteaza. Daca daca gasesc pentru 25, sa zicem, nu ma primesc? Ma gandeam sa incerc la Pop si Herghelegiu, Sa vedem unde am sanse. In alta ordine de idei, sa stiti ca va citesc, ma bucur sau ma intristez cu voi, dar am fost asa de sfarsita ca nu am reusit sa scriu nimic. Ieri am fost la eco, am vazut gagalicile mici. Unul ne-a aratat tot timpul, a zis dr. ca e "gica contra". Mi-a zis: "BV, or sa te cocoseze, dar BV", stilul dr. T. Si cand am iesit, catre celelalte fete :" Are gemeni, feriti-va ca se ia!!"Nu dorm bine, azi-noapte am adormit pe la 10 si ceva, la 12 jumate m-am trezit sa il boscorodesc pe sot, ca de ce nu s-a culcat, ca e tare televizorul, ca cine e aia isterica din film, ca mie imi vine sa plang, ca sa ma frece pe un picior, dar mai bine pe spate...Groaznica . Greturile mi-au mai trecut, energie ioc, cand mi-e foame si tb sa mancanc ACUM, cand nu vreau sa inghit nimic...V-am pupat pe burtici! 8+Fluturasii mei iubiti |
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
Anaomaria spune:
Buna dimineata fetelor
Eu sunt la prima sarcina si ma uit cam cu gura cascata la ce vorbiti voi aici![]()
Daca suntem inscrise la un dr, trebuie sa mergem la altul pentru ecografii? Ce-i aia ecografie morfo-fetala? N-o poate face doctorul care ne supravegheaza? Fetele din Iasi, voi unde faceti aceasta ecografie? V-ati programat? Spuneti-mi si mie, ca sunt mic, nu stiu nimic.![]()
7+
creata2008 spune:
DAAAAAA! Si, probabil, iti va curge sange si din gingii, cand te speli pe dinti. Bucura-te! ![]()
| citat din mesajul lui delia79 Azi mi-a curs si niste sange din nas . O fi si asta un simptom? Ca sa stiu daca sa ma bucur ![]() |
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

. O fi si asta un simptom? Ca sa stiu daca sa ma bucur 

sa ma treziti la realitate 
Ma gandeam sa incerc la Pop si Herghelegiu, Sa vedem unde am sanse. In alta ordine de idei, sa stiti ca va citesc, ma bucur sau ma intristez cu voi, dar am fost asa de sfarsita ca nu am reusit sa scriu nimic. Ieri am fost la eco, am vazut gagalicile mici. Unul ne-a aratat
tot timpul, a zis dr. ca e "gica contra". Mi-a zis: "BV, or sa te cocoseze, dar BV", stilul dr. T. Si cand am iesit, catre celelalte fete :" Are gemeni, feriti-va ca se ia!!"