Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (8)
Raspunsuri - Pagina 12
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alex1405 Despre DPN, al meu declarat de mine si calculat cu calculatorul DC este 21 septembrie (eu nu am menstruatie de 28 de zile, asa ca am mai modificat si alte variabile din calculator, nu doar am introdus UM), si totusi in lista apare ca fiind 19 sept. Cu toate astea, nu cred ca conteaza foarte tare, pentru ca e putin probabil (zic eu) sa nasc chiar pe 21. Asa ca o zi in plus, una in minus....tot aia e. Zilele alea, candva, va avea loc nasterea...dar nu stiu in care, chiar daca imi zice calculatorul ca va fi 21. Din partea mea....whatever...puteti s-o schimbati sau nu...bebe vine tot cand vrea el ![]() Pupicei si noapte buna! ![]() Bibicu' mik ![]() Noi - momente frumoase din viata www.sardog.ro/" target="_blank"> Hobby ![]() 7+ ...si povestea merge mai departe ![]() |
Sunt de acord cu tine.
Data e probabila, nu stie nimeni cand se va naste bebe.ALBUM
Primul
de sus - 18.01.2009 , Al doilea
de jos - 28.01.2009 ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
IUSTIN sau
IUSTINA
Ioanact spune:
alesicoo undeeeeeee estiiiii? spune-ne: cum a fost la Dr? e bine bebe?
ALBUM
Primul
de jos - 28.01.2009
ALINA
de
IUSTIN sau
IUSTINA
monica_dicut spune:
Chiar asa, pe unde umbla fatuca asta...
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri 
Minunea din burtica 
7+ Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
Uite asa cresc eu la mami in burtica
mary_07 spune:
Buna seara
N-am mai intrat de o buna perioada de timp
...am invatat pt sesiune,mai am un examen sambata si gata!!!!
Eu sunt ok,am inceput deja cu poftele
numai ca nu prea fac diferenta intre cele provocate de bb sau de mine
ca deh,mai profit si eu cate un pic
Poze cu noi
7+ si
de
Alex (2 noiembrie 2007)
Roxxy80 spune:
Si eu ma intrebam azi ce face Alexandra. Sper din tot sufletul ca e bine bebele ei.
Mary_07, stii ca suntem colege si la bulgarasi si globulete? 
Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o tare emotionata
7
danybv spune:
Imi pare rau sa va zic am vorbit ieri cu Alexandra si din nefericire nu este prea bine ![]()
nici ea si nici bebele, a fost la control , dr i-a zis ca lipsesc bataile cordului fetal , are placenta foarte jos , elimina secretie maronie etc
se pare ca bebe s-a oprit din evolutie
oricum mai multe detalii va va da ea cand va putea scrie pe forum .
Alexandra suntem alaturi de tine desi eu inca sper sa nu fie adevarat
ce a zis dr , ci bebe sa fie la tine in burtica si sa fie bine .
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
Spuneti NU www.valceaplus.net/2008052120/Campanii/Anti-avort/Avortul-Crima-asupra-unui-suflet-nevinovat.html" target="_blank">avorturilor
Votati www.petitieonline.ro/petitie-p11362043.html" target="_blank">petitia online impotriva cipurilor biometrice !!!
mary_07 spune:
Da Roxy
tre' sa dau si pe acolo cat de curand...ca am absentat mult tare
Alexandra,
suntem alaturi de tine
Poze cu noi
9+ si
de
Alex (2 noiembrie 2007)
Ioanact spune:
| citat din mesajul lui danybv Imi pare rau sa va zic am vorbit ieri cu Alexandra si din nefericire nu este prea bine oricum mai multe detalii va va da ea cand va putea scrie pe forum .Alexandra suntem alaturi de tine desi eu inca sper sa nu fie adevarat ce a zis dr , ci bebe sa fie la tine in burtica si sa fie bine .danybv Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)Album poze Spuneti NU www.valceaplus.net/2008052120/Campanii/Anti-avort/Avortul-Crima-asupra-unui-suflet-nevinovat.html" target="_blank">avorturilor Votati www.petitieonline.ro/petitie-p11362043.html" target="_blank">petitia online impotriva cipurilor biometrice !!! |
Si eu sper sa fie bine bebele
, si sa nu fie adevarat ce a zis Dr., incearca sa te duci la alt Dr. sa faci un alt eco. Asteptam Alexandra sa ne dai vesti bune.
ALBUM
Primul
de jos - 28.01.2009 ALINA
de
IUSTIN sau
IUSTINA
kawaichan spune:
| citat din mesajul lui alex1405 Kawaichan, si noi tot la bloc, etaj 1. Pana se naste bebe urmeaza sa ne mutam la casa, dar sub nici o forma nu as scoate-o pe Tora sa stea in curte, dupa ce a stat 2 ani in apartament. Ba chiar tot parterul e placat cu granit, sa fie mai usor cu curatenia. Cu parul stai linistita, ca al Larei e chiar ceva mai lung. Nu cred ca ti-a intrat tie vreodata in nas, daramite lui bebe, care are doar o parere de nas. Cineva de pe un forum de ciobanesc german se confrunta cu aceeasi problema, si zicea ca ar tunde cainele la 1, dar i-am spus ca un fir de par de marime 1 ar fi mai usor de inhalat decat unul de lungime considerabila si a abandonat ideea, asa ca sa nu te gandesti si tu cumva sa o tunzi pe Lara… ![]() Pupicei si noapte buna! ![]() Bibicu' mik ![]() Noi - momente frumoase din viata www.sardog.ro/" target="_blank"> Hobby ![]() 7+ ...si povestea merge mai departe ![]() |
Nope,nici gand de tuns sau de dat afara in curte(si noi ne gandim sa ne mutam la casa).Tunsul la retrieveri e traumatic din cate am auzit si in plus arata oribil dupa...Legat de mutatul la casa-scopul era sa aiba loc sa zburde,gradina,verdeata etc pt ca acum avem parcurile ff departe si e tare greu s-o scot zilnic.Daca ne mutam o sa gresiem si noi parterul iar camera de bebe o sa fie la etaj,same same
Bafta la construit/mutat in casa noua!

Samburel
9+
delia79 spune:
salut fetelor 
in primul rand tin sa felicit noile posesoare de burtici 
Ramyy, Camy_pus si Alesicoo imi pare tare rau pentru problemele voastre, stiu pe propria piele cat de dureroasa poate fi o pierdere de sarcina. Suntem alaturi de voi
.
Mgd13 te inteleg in legatura cu lipsa de simptome, nici eu nu prea le simt si cand ma doare ceva sunt in culmea bucuriei
. Acum sunt balonata de nu-mi mai incap in piele
. Azi mi-a curs si niste sange din nas
. O fi si asta un simptom? Ca sa stiu daca sa ma bucur 
Ramsan si Iulika29, si eu am tensiunea mica ca si voi si evident sunt tot din Iasi
.
gata ma duc la dodo 
6+