Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (8)
Raspunsuri - Pagina 11
crisarh spune:
fetelor, am gasit ceva interesant, un ghid digital pt viitorii tatici, ii invata cum sa tina pe bb in brate, cum sa pregateasca un biberon, cum sa schimbe scutecul,....cele care sunt la primul bb, sa le trimite-ti sotilor spre documentare, dar e bun si pt noihttp://webducation.de.dd1924.kasserver.com/dad/content/romanian/index.htmldistractiesper ca nu am incalcat vre-o regula a forumului 10+
monica_dicut spune:
crisa, super misto. Sarumana
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri
Minunea din burtica
7+ Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
Uite asa cresc eu la mami in burtica
creata2008 spune:
DPN-ul este calculat in functie de mai multe variabile, nu numai de data UM-ului. Deci dpn-ul trebuie sa si-l declare fiecare, nu sa ii fie pus automat, in rand cu celelalte.
Citat: |
citat din mesajul lui Ioanact loradin scuze , ti-am corectat numele Dr., dar ca te-am trecut in luna sept..e bine, ti-am pus in paranteze 01.10., si celelelalte care au UM:24.12.2008, au DPN:30.09.2009 (probabila). ALBUM Primul de sus - 18.01.2009 , Al doilea de jos - 28.01.2009 ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + IUSTIN sau IUSTINA |
Creata 1 cu Creata 2 si bebe 2 pe drum (7+)
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
creata2008 spune:
Parerea mea este ca eco de 32 la unul din medicii "mari" este inutila. Cea mai importanta este morfo fetala de trim. 2 si atunci chiar ai nevoie de unul important.
MOnica, dar eu ma refeream ca pe 13 februarie am controlul la medicul meu. De-aia nu mi-era clar de ce tu te duci la Iosup tot atunci!
Eu inca nu mi-am facut programare la Pop, mai astept putin, pana dupa control.
Citat: |
citat din mesajul lui monica_dicut SI eu tot cam pe 9 sau 10 ianuarie m-am programat pentru 13 mai... eu tot la 22 de sapt am si la pop programare. Intre timp ma voi hotara la care din ei merg ca nu ma voi duce la amandoi asa ca una din programari o voi ceda... SI la Sanador daca mai are locuri in iunie... inseamna ca tre sa ne programama deja si pentru eco de 32... huh.. deja POZNICI CU NOI Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Mamica de INGERAS in ceruri Minunea din burtica 7+ Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi Uite asa cresc eu la mami in burtica |
Creata 1 cu Creata 2 si bebe 2 pe drum (7+)
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
mgd13 spune:
buna seara dragelor,
acum am venit de la eco unde am aflat ca bebe e mai mic decat stiam eu ca trebuie sa fie.
adica dupa UM stiam ca am 6 sapt si 3 zile si la eco sarcina este de 5 sapt si 6 zile
Dr zice ca la varsta asta o diferenta de 4 zile inseamna destul de mult, dar sa nu imi fac griji, sa ma duc si sapt viitoare din nou sa vedem cat a mai crescut.
mgd13 spune:
Alex25, asadar daca ai aproape 6 saptamani s-ar putea sa se vada la ecograf,pt ca la mine s-a vazut si i-am auzit si inimioara, chiar daca e mai mica sarcina decat stiam eu
monica_dicut spune:
Deci... mi-a innecat mintile.... neuronu'meu e pa... dus... plecat pa pa la ma bag ca in lapte.
creata Io am vazut treishpe si m-am bagat ca musca'n branza sau in alta parte unde mi-e rusine sa spun
DEci, ca sa rectific, eu ma duc la Iosup la 13 saptamani adica pe 13 martie si in nici un caz pe treishpe februarie si pica tot vineri... u stiu ce a fost in capu meu. Va rog sa ma credeti ca eu deja nu mai am neuroni si sa ma iertati daca ma mai bag aiurea da mi-a sunat si mie bine eventual sa ma sa ma treziti la realitate
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Minunea din burtica
monica_dicut spune:
Si ca am vazut ca tot disputati problema DPN-ului... din cate stiu eu acesta difera asa cum spune si creata in functie de ultimul cm, de durata lui medie, de posibila data a ovulatiei iar pe parcursul sarcinii se poate modifica in functie de ritmul de creste al bebeului. Asa ca DPN-ul este un lucru probabil si nu cert si fiecare poa sa si-l schimbe sa sa si-l puna asa cum considera sau cum ii este dat de doctor. OK????
POZNICI CU NOI
Minunea din burtica
mimika spune:
moni, ma bagasesti in ceata, ca stiam ca esti cu vreo saptamana in urma mea . Eu am programare la Iosup la Fortis pe 10 martie, o sa am 14 saptamani, ca asa vrea dr. T. As vrea sa imi mai fac ceva programari pe la alti ecografisti, pentru saptamani mai mari. Nu prea stiu la cate. La 22 saptamani vad ca se liciteaza. Daca daca gasesc pentru 25, sa zicem, nu ma primesc? Ma gandeam sa incerc la Pop si Herghelegiu, Sa vedem unde am sanse. In alta ordine de idei, sa stiti ca va citesc, ma bucur sau ma intristez cu voi, dar am fost asa de sfarsita ca nu am reusit sa scriu nimic. Ieri am fost la eco, am vazut gagalicile mici. Unul ne-a aratat tot timpul, a zis dr. ca e "gica contra". Mi-a zis: "BV, or sa te cocoseze, dar BV", stilul dr. T. Si cand am iesit, catre celelalte fete :" Are gemeni, feriti-va ca se ia!!"
Nu dorm bine, azi-noapte am adormit pe la 10 si ceva, la 12 jumate m-am trezit sa il boscorodesc pe sot, ca de ce nu s-a culcat, ca e tare televizorul, ca cine e aia isterica din film, ca mie imi vine sa plang, ca sa ma frece pe un picior, dar mai bine pe spate...Groaznica. Greturile mi-au mai trecut, energie ioc, cand mi-e foame si tb sa mancanc ACUM, cand nu vreau sa inghit nimic...V-am pupat pe burtici!
8+
Fluturasii mei iubiti
alex1405 spune:
Buna gravidute! Ca de obicei, ati fost vrenicute si iar ati umplut aproape un capitol cat am lipsit eu.
Monica, poate pot sa-ti explic cum sta treaba cu medicul de familie (sau asta am observat eu la cazul meu, nu stiu dc e neaparat si corect ce spun, la modul general). De exemplu mie analizele mi le-a dat medicul de familie pentru ca medicul meu ginecolog nu lucreaza cu casa de sanatate (nu lucreaza intr-un spital, ci doar in cabinetul lui si pentru cabinet nu are contract cu casa de sanatate). Atunci mi le-a scris pe o hartie gen reteta si cu aia m-a trimis la med de fam sa mi le dea pe trimitere de-a ei, ca sa fie gratuite. In cazul in care med gineco ar fi lucrat cu casa de sanatate, probabil mi le-ar fi dat chiar el, nemaifiind nevoie sa ajung pana la med de fam ca sa le fac gratuite. Deci banuiesc ca med tau gineco lucreaza cu casa de sanatate si de-aia ti-a dat toate analizele, iar med de fam nu a mai fost nevoie sa-ti dea vreo analiza….. Cred, nu sunt sigura ca asa e, dar asa am dedus eu.
Mgd13, si eu am aceleasi simptome, adica nu prea… Stai linistita, ca asta nu inseamna ca bebe nu e bine. Ar trebui chiar sa te bucuri ca simti doar de partea placuta a unei sarcini….deocamdata. Sa nu vorbesc prea devreme si sa ne trezim maine-poimaine cu greturi, ca inca mai e timp.
Diamar, si eu iau acid folic tot de 5, pentru ca asa mi-a recomandat dr. Nu sunt anemica sau altceva, toate analizele le am bune si pe la prietene care au nascut recent tot de 5 am auzit ca au luat. I-al fara grija.
Kawaichan, si noi tot la bloc, etaj 1. Pana se naste bebe urmeaza sa ne mutam la casa, dar sub nici o forma nu as scoate-o pe Tora sa stea in curte, dupa ce a stat 2 ani in apartament. Ba chiar tot parterul e placat cu granit, sa fie mai usor cu curatenia. Cu parul stai linistita, ca al Larei e chiar ceva mai lung. Nu cred ca ti-a intrat tie vreodata in nas, daramite lui bebe, care are doar o parere de nas. Cineva de pe un forum de ciobanesc german se confrunta cu aceeasi problema, si zicea ca ar tunde cainele la 1, dar i-am spus ca un fir de par de marime 1 ar fi mai usor de inhalat decat unul de lungime considerabila si a abandonat ideea, asa ca sa nu te gandesti si tu cumva sa o tunzi pe Lara…
Despre DPN, al meu declarat de mine si calculat cu calculatorul DC este 21 septembrie (eu nu am menstruatie de 28 de zile, asa ca am mai modificat si alte variabile din calculator, nu doar am introdus UM), si totusi in lista apare ca fiind 19 sept. Cu toate astea, nu cred ca conteaza foarte tare, pentru ca e putin probabil (zic eu) sa nasc chiar pe 21. Asa ca o zi in plus, una in minus....tot aia e. Zilele alea, candva, va avea loc nasterea...dar nu stiu in care, chiar daca imi zice calculatorul ca va fi 21. Din partea mea....whatever...puteti s-o schimbati sau nu...bebe vine tot cand vrea el
Pupicei si noapte buna!
Bibicu' mik
Noi - momente frumoase din viata
www.sardog.ro/" target="_blank"> Hobby
7+ ...si povestea merge mai departe