Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (8)
Raspunsuri - Pagina 10
diamar78 spune:
b]Diamar[/b], in legatura cu acidul folic. Peste tot scrie ca doza recomandata este de 0.4 mg nu 4 mg. Nu stu unde ai mai gasit tu de 5 mg pentru ca eu stiu ca nu se mai fabrica de vreo 2 ani... Cele de 5 mg se dadeau la bolnavii de inima si cei cu boli de sange gen talasemie. Acum luand-o si pe partea cealalta, la fel scrie ca nici rau nu face daca iei mai mult. Intreaba si tu ginecologul... acum, mie asa mi-au spus ei si asa am citit si pe net. Acum daca ei m-au mintit te mint si eu pe tine
Ai dreptate Monica, doza recomandata de acid folic este de 0,4 mg. In farmacii se gaseste de 1 mg si de 5 mg. Inca nu am fost la ginecolog pentru ca am doar 5 saptamani si nu stiu daca se vede la eco dar o sa-l intreb atunci cat sa iau. Pana una alta l-am intrebat pe medicul pediatru la care merg cu puiul meu si mi-a spus sa iau de 5 mg. Pana ajung la ginecolog o sa iau asa doar o sa-l intreb si pe el sa vad ce zice. Pediatrul mi-a spus ca pot sa alaptez in continuare dar sa incep sa-l intarc treptat.
alex25 spune:
Fetele, aveti idee daca la aproape 6 saptamani (astea le fac joi, dar eu maine ma duc la control) se vede ceva la eco? Doamne, nu mai am stare!
5+
selen80 spune:
Alex25, cel mai probabil sacul embrionar (marime si daca s-a fixat une trebuie), daca ai noroc, poti vedea si embrionul si auzi si inima....dar eu am auzit-o de-abia la 6 sapt si 6 zile...
ursuletzul nostru
8+
crisarh spune:
Citat: |
citat din mesajul lui selen80 Cine ma ajuta si pe mine cu datele de contact ale dr Herghelegiu? Multumesc ursuletzul nostru 8+ |
selen80 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui crisarh
eu am intrat pe net, il gasesti la sanador, la medsana si euroclinic; am sunat la sanador si am facut o programare; bafta 9+ |
Multam, am reusit si eu sa ma programez la medsana...tu ai gasit la sanador?? mie mi-a zis ca tocmai in iunie mai e liber....in cate saptamani o sa fii?
ursuletzul nostru
8+
Ioanact spune:
loradin scuze , ti-am corectat numele Dr., dar ca te-am trecut in luna sept..e bine, ti-am pus in paranteze 01.10., si celelelalte care au UM:24.12.2008, au DPN:30.09.2009 (probabila).
ALBUM
Primul de sus - 18.01.2009 , Al doilea de jos - 28.01.2009
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + IUSTIN sau IUSTINA
alex25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui selen80 Alex25, cel mai probabil sacul embrionar (marime si daca s-a fixat une trebuie), daca ai noroc, poti vedea si embrionul si auzi si inima....dar eu am auzit-o de-abia la 6 sapt si 6 zile... ursuletzul nostru 8+ |
Doamne, nu mai am rabdare pana maine...si voi ati patit la fel sau sunt doar eu paranoia?
5+
monica_dicut spune:
SI eu tot cam pe 9 sau 10 ianuarie m-am programat pentru 13 mai... eu tot la 22 de sapt am si la pop programare. Intre timp ma voi hotara la care din ei merg ca nu ma voi duce la amandoi asa ca una din programari o voi ceda...
SI la Sanador daca mai are locuri in iunie... inseamna ca tre sa ne programama deja si pentru eco de 32... huh.. deja
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri
Minunea din burtica
7+ Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
Uite asa cresc eu la mami in burtica
selen80 spune:
aha, deci ai fost mai prevazatoare...eu pana m-am dezmeticit ce-i cu mine........ noroc ca totusi am gasit....sper doar sa nu fie prea tarziu, fata de la programari m-a intrebat in ce sapt voi fi, si a zis ca e ok si asa.......
va de-abia astept sa ajung acasa, sa mananc si sa
ursuletzul nostru
8+