Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (8)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui creata2008

In schimb, ma gandesc foarte serios la triplu test. Tocmai am implinit 30 ani, la sfarsitul anului, si cred ca valorile vor fi influentate de acest lucru. Nu stiu daca sa il fac sau nu. Ma voi sfatui si cu sotul meu, daaaar... varsta e un parametru extrem de important. Voi v-ati decis?

Creata 1 cu Creata 2 si bebe 2 pe drum (7+)
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Doar ca o parere: nu-l face, decat dak ti-l recomanda dr.
Mie nu mi l-a recomandat dr (l-am facut eu ca am considerat ca sunt prea 'baba' (33) pt prima sarcina ) si dupa ce l-am facut, m-am dus cu rezultatul la el si mi-a zis : "asa, si? te-am trimis eu sa-l faci? anomaliile genetice nu apar peste noapte; tin de antecedente genetice" si mi-a spus c-a avut gravide "sub 30 de ani" care s-a intamplat ca bb sa aibe sindrom Down.

Oricum, TT nu e pe deplin concludent; mai e amniocenteza.
Si asta e destul de 'interpretabila' - ti-aduci aminte de ce-a patit LauraD, nu?!

Scuze ca m-am bagat "ca musca"

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mgd13 spune:

rammy, imi pare nesfarsit de rau ....
am o prietena care a avut 5 sarcini oprite in evoutie, pana cand a reusit sa duca o sarcina pana la capat si acum are un baietel superb..
stiu ca nu e neaparat o consolare, ce incerc sa spun este doar ca poate trebuie sa fii consecventa si sa nu iti pierzi speranta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coras spune:

si eu tot vineri 13 merg la eco si pt setul de analize!!!hi hi

in asteptarea unei petite blonde cu ochii albastri!!! Sofia hai la mama in burtica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

buna

referitor la vitaminele prenatale.
mie mi-a dat dr in sarcina trecuta abia pe la 26 de saptamani sa iau elevit. pana atunci aveam toate analizele ok si nu era nevoie. abia cand au inceput sa scada, fara a ajunge sub limita mi s-au prescris. atunci materna se dadea compensat. asa ca daca luati verificati si acest aspect.

de data asta iarasi au iesit analizele ok si nu mi-a dat sa iau altceva in afara de acid folic.

pupici

Raluca 6+ si www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Ramona e din Iasi, dar noi doua, propriu-zis, suntem din acelasi oras. Adica stam in Ilfov acum, dar am stat in BUcuresti pana acum 3 ani si un pic. Iar job-urile sau alte activitati sunt in Bucuresti. Ca atare, si analizele.

Pe 13 merg la control, la medicul meu, primul control la ea. Pentru morfo fetala de trim. 2 vreau sa ma duc la Pop, la Diagnosis. Pana atunci, nu am ce sa caut in alta parte in afara medicului meu.

Tu de ce te duci la Iosup?

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Acum am vazut ca suntem din 3 orase diferite

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri
Minunea din burtica
7+ Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
Uite asa cresc eu la mami in burtica

Creata 1 cu Creata 2 si bebe 2 pe drum (7+)
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Eu vineri pe 13 o sa am 13 saptamani

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Minunea din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Pai si eu la 22 de sapt mi-am facut programare si la Pop si la Herghelegiu. Pt 12 n-am mai gasit. Sincer nu stiu de ce merg la Iosup, cred ca vreau eu sa ma simt mai linistita. Asa am fost si data trecuta. Oricum cred ca imi va face si doctora mea... mai vedem, poate nu ma mai duc. Mai e pana atunci.

POZNICI CU NOI

Minunea din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

Buna ziua

Ramy-sunt alaturi de tine.Iti tin pumnii sa fie totul cum iti doresti.Si eu zic sa mai vezi un dr.Nici mie nu mi l-a vazut la 4 saptamani.
Ioana-iubita mai trecut la septembrie.Stii tu ceva si mie nu vrei sa-mi spui? Nu de alta dar intre 17aug si 17sept dr e in concediu si tare mi-ar place sa stea puiutul cuminte sa-l asteptam.Si daca nu te superi(si stiu ca nu o s-o faci) am sa te rog frumos sa-i modifici numele dr.Il cheama Poenaru Mircea.Multumesc mult oricum pentru promtitudine.

Despre teste si vitamine.

Am 35 de ani impliniti si am intrebat evident daca e cazul sa-mi fac gasca de analize.Mi-a zis sa-mi vad de treaba.Cica la peste 35 de ani(hi hi hi)Ca vitamine, mi-a dat sa iau Elevit si un no spa pe zi.Asa am luat si la Ana.Ca stari...ce sa va zic....as dormi pe umerii sefilor,m-as baga sub birou.....si scaunul asta nenorocit (ergonomic) parca ma striga..."laura...laura....hai fa nani" Nu am greturi(inca) dar somn cat pentru toata lumea.Il iubesc pe Mos Ene.,Mananc ceva mai mult ca de obicei insa ma aflu intr-o lupta nebuna cu tigarile.Deci....

Felicit toate noile mamici cu burtici,sunt alaturi de cele incercate de emotii si ma rog pentru cele necajite.

Am fost sunata de "buni" ca ingerasul meu de 2 ani a inchis-o pe balcon si a tinut-o 30 min.Asa ca....sa vedem cum se impaca somnul meu cu energia debordanta a Anei.

Va pup si va doresc multa sanatate!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Am reusit sa ma programez la dr Herghelegiu tocmai la 23 de saptamani, este prea tarziu??

la sanador mai erau locuri in iunie, am reusit la medsana....

ursuletzul nostru

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramsan

Citat:
citat din mesajul lui Anaomaria

Buna dimineata
Am fost ieri la dr de familie, m-a cantarit si mi-a luat tensiunea si mi-a transcris toate analizele pe care i le-am dus eu de pe net pe 2 trimiteri.
Si am fost si la Praxis (pt cele din Iasi) sa vad cat m-ar costa. Pentru gratuite nu mai sunt locuri, asa ca ar ajunge cam 4.5 mil toate. Intrebarea este: ce alte cabinete bune si mai ieftine mai stiti?
Ah, si eu am inceput sa iau Elevit inca de cand am aflat ca-s insarcinata, dar am uitat sa-i zic si dr de familie si celui ginecolog despre asta. Cineva mi-a zis ca tb din luna 5. Voi ce stiti?
O zi frumoasa si usoara

7+

Eu am fost la laboratorul MEDITUR MEDICAL CENTER (unde a fost vechiul sediu al univ. Petre Andrei, pe Rapa Galbena, mai jos de Romtelecom) sa-mi fac toate analizele alea de care scriam in capitolul trecut si TOATE AU FOST GRATUITE. Te duci acolo oricand IN CURSUL LUNII CA AU BANI DAR NU PACIENTI: uite nr. de tel. 0232 - 215.556 sau www. mediturmedicalcenter .ro (fara spatii)

Succes!

Ramona 5 sapt.

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Ce bine ca ai postat, si pe mine ma interesa un astfel de laborator. Intamplator am trecut vara trecuta pe acolo. La receptie s-au purtat ireprosabil. Sper si serviciile medicale sa fie ok.

Alina 8+ DPN 9.09.2009
si Teutzu - dragutzu (10.10.2007)
Bondarul bzz-bzzzz

Mergi la inceput