Mamici si burtici de BAIA MARE (19)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

si eu vreau la sala,..inca nu mi-ati raspuns..Malinka, Melly, mergeti azi?..sunt si eu nerabdatoare sa scap de cateva kg..

mami de fetita pe pamant si de baietel in ceruri
poze cu noi

"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Ariana vin eu. De la 8. din cate stiu, Malinka nu vine, dar vine Melly. Haideti sa ne intalnim toate in fata la sala la 8 fara un sfert.
Melly ce zici? Si deschide-ti telefonul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

melly, eu stau la intersectia republicii cu traian..langa banci,..statia de taxi..sper ca ti-ai dat seama,..oricum ca sa nu incurc lumea ne vedem la fara un sfert in fata salii,..dar sa nu intrati fara mine,..please..

ancaurn,..sa ma asteptati si pe mine,..nu intru singura..promit sa fiu punctuala..

mami de fetita pe pamant si de baietel in ceruri
poze cu noi

"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."

Mergi la inceput

Ariana sigur ca te asteptam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Anca81, poate nu e pregatita pt. mancare solida. O alaptezi? Poate ar trebui sa mai astepti 2-3 sapt. si sa incerci apoi.
Alexia mea la 5-6 luni bea 800-1000 ml de lapte/24 ore. Si putina mancare solida.

MARINELA

Patty - la 1 an

PATTY - petrecerea de 1 an

Craciunita
......www.dancingsantacard.com/?santa=448223" target="_blank">dansatoare

www.onetruemedia.com/shared?p=446deee9a0928e410b8c0a&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......

PATRICIA ALEXIA

Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Buna dimineata! Dau eu cafeaua azi

In sfarsit scriu inaintea voastra , Carla a fost matinala azi, acum se joaca in patut.

Irlandeza, problema e ca nu bea nici lapte prea grozav, ieri a fost super ca a papat 710 ml lapte + 120 suc. Anyway, ieri la cantar avea 7.090 g ceea ce inseamna ca aluat 380 g in 3 saptamani, sunt multumita. Mananca putin da' concentrat . Iar acum moaca nu mai vrea sa bea laptele fara cereale in el, asa ca ii pun cate o doza in fiecare bibe . Iar de lingurita nici nu vrea sa auda, ieri i-am dat-o sa se joace cu ea si a azvarlit-o cat colo

Malinka, spor la impachetat

Anca, eu as vrea sa ma ajuti cu o chestie daca poti, cand esti de serviciu la banca? Am un contract de credit la Reiffeisen si l-ar refinanta prin alta banca daca as gasi conditii mai bune.

tuturor si o zi cat mai frumoasa

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

'neatza si de la mine...mersi de cafea, adevarul e ca tare-as avea nevoie de una sa ma trezeasca...asta e, daca nu consum, o sa ma trezesc altfel, cu apa rece pe obraz, eventual...

anca81..intr-adevar, ai o mica mofturoasa...se pare ca face doar cum ii place si cum doreste ea...nu prea ai ce sa-i faci...ci sa incerci mereu, poate, poate, mai reusesti sa-i dai cate ceva...flavia e exemplul cel mai bun de rabdare...ea incepe sa castige razboiul cu fiica-sa, pana la urma reusesti si tu...

fetelor, ati auzit ca mersul cu avionul ar face rau bebelusilor? cineva s-a luat de noi ieri zicand ca trebuie sa intrebam doctorul daca e voie, ca ii face rau presiunea...

Mami Loredana si Marc Alexis, o minune de copil...
Povestea minunii mele

Aici vedeti poze cu noi www.youtube.com/user/ilrdn" target="_blank">, iar aici filmulete

Intre noi, baimarencele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Malinka, stai linistita cu zborul cu avionul, nepoata-mea a venit din Anglia cand avea 5 1/2 luni si nu a patit nimic. Si am multe prietene care au zburat cu bebelusi si mai mici si a fost totul OK. Marc va fi febletea stewardeselor

Am luat ieri biberonul cu lingurita, sa stiti ca e foarte bun, trec prin el si piureurile mai consistente. Azi il incercam, fac un piure de banana si poate poate reusesc sa-i dau 1-2 lingurite.

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihor spune:

Citat:
citat din mesajul lui Malinka

fetelor, ati auzit ca mersul cu avionul ar face rau bebelusilor? cineva s-a luat de noi ieri zicand ca trebuie sa intrebam doctorul daca e voie, ca ii face rau presiunea...

Din cate am citit eu, trebuie un pic mai multa atentie la decolare si la aterizare pt ca copii nu stiu sa isi regleze presiunea din urechi si pot sa inceapa sa planga pt ca nu stiu ce se intampla...Ar fi bine sa-i dai suzeta sau biberonul cu lapte/ceai la decolare si la aterizare pt ca daca inghite, isi regleaza automat presiunea in urechi.
In rest nici eu nu am auzit sa fie probleme.

Mergi la inceput

'Neata!
Anca81 multumim de cafeluta. Te ajut, cum sa nu. Eu sunt de servici miercuri, dar nu stiu daca se intoarce colega mea de la consiliere miercuri sau joi. Eu, personal nu pot sa dau credite, si nu prea stiu inca noile conditii de creditare. Dar daca vrei, pot sa vorbesc oricand cu cineva sa te ajute. Si azi daca vrei.
Malinka stiu si eu exact ca Mihor. Si verisoara sotului meu, care e medic a venit din SUA cu fetita, cand cea mica avea 2-3 luni. Asa ca nu-ti face probleme. Mai iesi azi? Daca nu ne mai vedem, va urez un zbor usor si distractie placuta.

Iese cineva azi?

Mergi la inceput