Mamici si burtici de BAIA MARE (19)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

OK Anca, multumesc mult. Vorbim, nu e asa mare graba.

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

Buna dimineatza! si multumim anca81 de cafea!!!grozava!. raportam o noapte linistita atat pentru mine cat si pentru piti!se trezise doar la 4.20 i-am dat putin ceai si somnic pana la 8 eu am mai somnit pana la 10

malinka spor la impachetari si un zbor placut si fara turbulentze!bafta lui Marc

arianna, ancaurn cum va placut la sala!!!???acu vedetzi cum s-au dus cele 7 kg...eeee nu e chiar asa de usor....febra musculara, ceva?daca nu avetzi probabil va aparea maine!!!dar sa speram ca nu!

dflaviafelicitari pentru progresul la papa!!!dar totusi mai incearca, asa cateodata, si cu linguritza ca in cele din urma va trebui sa stie sa si manance cu ea!

de iesit nu cred ca ies azi!!! pe toate fara exceptzie

Noi si fluturica Amelia

Noi si baimarencele

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Clipe de viata 2008" target="_blank">clipe de viatza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

In sfarsit merge iar netul. Au fost astia de la RDS si nu stiu ce au lucrat pe scara, da' m-am trezit deconectata pana si-au terminat ei treaba. Bine-nteles ca in dulcele stil romanesc n-au zis la nimeni nimic. A trebuit sa ies eu pe scara sa-i intreb ce si cum.
Melly a fost ok la sala. Febra musculara am doar putina, dar am luat aseara o aspirina cum am intrat in casa.
Nici eu nu mai ies azi.

Mergi la inceput

Ziceti-mi si mie unde gresesc ca nu inteleeeeeeeg

Facut piure de banana, dat cu lingurita, scuipat, urlat. Pus suc de morcov + mar in piureul de banana, dat cu lingurita, scuipat, urlat. Pus banana + morcovul + marul in bibe cu tetina in Y pentru lichide dense - a rezultat un piure gros ca de abia se misca prin sticla - baut 90 de ml, fara fitze si fara nici un sunet (bine, in cateva etape ca avea chef de joaca, dar totusi).

Oare fii-mea si cand va primi petitori va fi tot cu bibe la gura

Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dflavia spune:

anca81 ce pot sa-ti zic eu e ca si noi am trecut prin faza asta acu....3 luni parca si apoi a renuntat si la shake-ul din bibe apoi au urmat alte 2 luni de chin cu pireuri de tot felul fara nici un rezultat dar iata ca au trecut si fitele, nu zic, mai face ea fite ca doar asa s-a invatat dar e spre bine.... acu nu zic ca si pe Carla tot atat o sa o tina, spre ca nu, dar cu greutatea stati fff bine zic eu, pai Stefi la 8 luni avea 8,100 kg deci.....Carla la aproape 6 luni e foarte bine, eu ma consolam cu ideea ca-si ea ea cat trebuie si atat cat sa nu scada in greutate e ok. de incurajare, nu dispera ca va fi mai bine, o sa vezi, iti zice o mama care stie prin ce treci

noi nu cred ca iesim ca se arata a ploaie

Mami de Stefania 11.05.2008

Mergi la inceput

Flavia, multumesc de raspuns. Pai si ce sa fac, sa nu-i mai dau shake-ul din bibe? Cu lingurita nu am sanse nici pe departe sa pape 90-120 ml cat bea din bibe. Macar asa stiu ca isi ia ceva vitamine si poate dupa 6 luni, 6 luni jumate ii va veni mintea la cap si va manca si cu lingurita sau direct bucatele ca si Stefi.

Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauco spune:

Neata,

Anca81, nu te mai stresa atata. Nu gresesti cu nimic. Vezi? Ai gasit o meteoda sa pape. Ca si Flavia. Nu conteaza ca e cu degetele, ca e cu biberonul, bine ca manaca, bine ca ia in greutate. Au tot timpul din lume sa invete si cu lingurita. Fii sigura ca pana se marita va stii!!!

Malinka am auzit care au mers si la 1 luna cu avionul. Stai linistita ca va fi bine. Daca vrei da-mi mesengerul tau sa-ti pun pozele din Croatia sa le vezi.

Eu am avut ieri primul curs la scoala de soferi. Mi-a placut doar ca era sa adorm. Si ma concentrez asa de greu. Sper azi sa fie mai bine. Ma apucase un cascat si eram doar 4 persoane. Va dati seama ca ma vedea instructorul. Si la un momet dat a zis (dar imi suna mie), "Cum vi se pare vocea mea. Prea stridenta? si toti: nuuuuuuuuu. Sau am o voce prea linistita ca va adoarme?" Si..... numeni nimic. Si se uita la mine. M-as pufnit rasul. Ce era sa fac.

Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauco spune:

heloooooooo
unde sunteti? ce-ati patit?
si eu am avut o zi plina dar tot mai arunc cate o prvire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

si eu tot pe aici!mai trag o privire dar vad ca nimeni nik!!!

Noi si fluturica Amelia

Noi si baimarencele

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Clipe de viata 2008" target="_blank">clipe de viatza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

melly, a fost super la sala,..chiar mi-a placut,..ce-i drept cam greu, dar sper sa fie si mai bine,..important e sa existe vointa,..restul le rezolvam noi cumva...febra musculara?????..abia ma misc,..ce sa mai zic daca trebuie cumva sa ma aplec,..doamne fereste..

pentru tine si Amelia..ne vedem maine la sala..

mami de fetita pe pamant si de baietel in ceruri
poze cu noi

"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."

Mergi la inceput