Mamici si burtici de BAIA MARE (19)
Raspunsuri - Pagina 4
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ariana2005/ariana2005.jpg)
ariana2005 spune:
Malinka,..drum bun iti doresc si sa va simtiti bine in mini vacanta..pentru tine si Marc
Adrianasm, cand mergeti la Cluj?..sper ca nu ai scris si am ratat eu..pentru tine si Estera..
Ancaurn, nu prea ai febra musculara?..fericita de tine..
Anca81,chiar daca mananca mai putin decat ar trebui, asta nu inseamna ca nu creste sau nu se dezvolta normal,..putinul ala se pare ca ei ii ajunge,..stiu ca-i aiurea sa dai sfaturi pana nu esti in situatie dar cred ca ti-ar face si tie mai bine sa o lasi mai moale,..oricum eu zic ca la varsta ei, la 7 kg e super bine..ce vrei si tu..isi mentine silueta de pe acum..
mami de fetita pe pamant si de baietel in ceruri
poze cu noi
"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
anca81 spune:
'neata gagici!
Drum bun Malinka si distractie placuta la Londra
Ariana, Clau, multumesc pentru raspunsuri
Carla inca doarme, pe mine m-a apucat scormonitul pe net si uitati ce am gasit, dedicatie pentru voi mamicilor.
Pe mine m-a emotionat pana la lacrimi.
Va doresc o zi frumoasa
![](floare.gif)
![](al9leacer.gif)
![](copilas.gif)
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank">
![](bebic.gif)
nikolleetta spune:
'neata!
Declar si eu un bebe tare cuminte. Nu pot sa cred! A mancat si a adormit. am pus televizorul pe un film, l-am dat mai tare si se pare ca e bine asa
. Profit de situatie sa scriu si eu pe forum si sa scot intrebarile pentru examen.
Ancaurn, noi stam la ai mei provizoriu. E la 20 km de oras, in Danesti (nu de la Cavnic), dar o sa iesim si noi la plimbare sa va cunoastem si speram sa ne mutam cat de repede in oras.
Anca81, foarte frumos clipul. Carla
minunea vietii noastre
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
melly23 spune:
Buna dimineatza!!!si o pentru cine are nevoie!eu nu prea am dar na...beau una...raportam o noapte linistita cu trezire doar la 8 dimineatza!!!
sper sa o tzina tot asa!!!m-am trezit si eu ca am de facut papa la don'soara si tre sa bag haine la spalat, sa spal niste vase.....
ca ieri am avut o lene si nu am facut nik!!!
o vreme ciudata astazi afara!cred ca o sa ies dar pan' la mami ca tre sa-i duc pantaloni de trening ca s-au rupt in craci de la tae bo
...ce sa-i faci daca ne ridicam picioarele pana in cap...
!si acu sa va arat eu ce am facut ieri de plictiseala!!!privitzi de aici incolo...vedetzi...una care nu are ce lucra...na...
ariana sigur ca ne vedem la sala!eu ajung cam pe la si 45-50!ne vedem in vestiar...cat despre febra...vorba aia "cui cu cui se scoate" asa ca azi tre sa tragi ca sa scapi de febra...un pentru voi!
Malinka ai plecat???!!!drum bun scumpo!sa vii cu multe pozici si sa te gandesti si la noi
anca81 frumos videoclip dar piesa e prea melodramatica...daca exista cuvantu asta... ...oricum multumim!
am facut o prostie de buna dimineatza...am instalat un update de la Windows (Genuine Advantage) si acu mi-a ramas blocat pe desktop ca cica nu e windowsul original!poi ala original l-am dezinstalat ca era varza si am chemat un programator sa mi-l instaleze dar binentzeles nu era nici ala original asa ca m-am ales cu o chestie in plus pe desktop si nu mai pot scapa de ea
no fug ca ma striga pitica!
Noi si fluturica Amelia
Noi si baimarencele
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Clipe de viata 2008" target="_blank">clipe de viatza 2008
nikolleetta spune:
Melly la fel am facut si eu anul trecut si nu am scapat de prostia aia de pe desk numai dupa ce am reinstalat windows-ul din nou.
minunea vietii noastre
ana_mun spune:
salutare si de la noi
Scumpul meu fiu ieri a facut febra, dar sper sa nu fie ceva grav. Asa pur si simplu, aseara nu a mai avut nimica. Am fost eu cu febra acuma el.
Sotul meu este acasa pe foaie de boala si o sa fie toata saptamana. Acuma a trecu pe injectabil. Este asa de bine cu el desi nu poate sa ridice macar mai sta cu Alex, si eu mai pot sa fac ceva.
Anca81 foarte frumos clipul. Iar de Carla lasa ca-si revine ea ca pana la urma tot o sa trebuiasca sa pape ceva. Copii acestia sunt niste mofturosi de mici.
Malinka drum bun si distractie placuta.
Melly iti sta foate bine asa. Esti oricum o diva. Si de calculator si eu am patit tot asa dar mai de mult si a trebuit sa instalez windows-ul din nou.
Mami Ana si Alexandru
anca81 spune:
Sunt happy ca am reusit sa-i dau Carlei cateva lingurite de banana cu cereale, bine foarte putin dar macar nu a plans si nu s-a enervat. Gurita tot nu o deschide si impinge afara cu limba inca, trebuie sa o fac sa rada, sa-i cant etc. Dar ma bucur ca totusi a inghitit ceva.
Ana, poate era supraincalzit piticul tau si de aceea a facut febra. Astia micii sunt tare sensibili. Bine ca nu are nimic acum.
Edit: Alex
Acum am vazut pozele, Melly da' esti sexy rau
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla
clauco spune:
ALEX
, pentru cele 3 lunite. Sa creasca mare si sanatos!
Malinka, drum bun!, Te asteptam cu muuuuulte poze.
Melly, foarte bine iti sta. Pe cine vrei tu sa impresionezi? Slabit, schimbat look? Glumesc...
Cred ca e foarte frumos afara. Dar e si Bogdi acasa si nu pot sa merg cu el asa departe. Ca s-ar plange de numa si m-ar tot stresa. Si mai e si rosu in gat. Poate totusi iesim pe aici prin zona. Cred ca saptamana asta nu mai ajung eu la Mara. Desi imi place atat de mult sa ma intalnesc cu voi.
Ieri la curs era din nou sa adorm. Mi-e groaza de instructor dar ce sa fac. Bine ca mai si prind ceva. Spre surprinderea mea.
Va pup pe toate si pe toti bb.
dflavia spune:
Alex
sa cresti mare si cuminte asa cum esti si acuma
sper ca i-a trecut febra piticului
bravo Carla mancacioasa incet incet o sa se dea si ea pe brazda,
azi i-am facut la Stefi mar copt cu orez, yammy, a infulecat primele 3 LINGURITE (da a deschis gura la lingurita) si apoi cu insistente da e super bine... si eu sunt happy
Malinka drum bun, distractie si sa va intoarceti cu bine
Melly iti sta bine, chiar esti o diva
ei iese cineva azi?
Mami de
Stefania 11.05.2008
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
melly23 spune:
multumim, multumim tuturor de aprecieri!!!m-ati facut sa rosesc
si ma bucur ca va place!!!nu e mare branza...dar na...sunt o diva
si pentru ca de fiecare data sunt cu capul in nori binenteles ca am uitat sa ii urez lui ALEX la muuuuuuuuuuuulte lunitze in continuare!!!si sa fi cuminte si ascultator!
Noi si fluturica Amelia
Noi si baimarencele
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Clipe de viata 2008" target="_blank">clipe de viatza 2008