Mamici si burtici de BAIA MARE (19)
Raspunsuri - Pagina 16
anca81 spune:
Stefania 
Dragos 
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank">
Eu sunt Carla
anca81 spune:
Malinka, imi pare rau de pitic, offff, saracutul. Oare unde l-a prins raceala?
Ne-am intors de la medic, Carla nu pare sa aiba nimic, cica sa-i dau ceva complex de B-uri si sa revenim peste o saptamana. Oricum am ajuns acasa, a tras un kk mare si a mancat 170 lapte. Totusi, si doctorita a spus ca nu e normal sa manance atat de putin si atat de aiurea. Hai ca la diversificare mai sunt admise fite la copii mofturosi dar nu si la lapte. Acum ii dau B-urile si vedem. Mi-a spus ca s-ar putea sa fie asa mofturoasa si din cauza tranzitului prost.
Piti mic se face mare
Eu sunt Carla
Malinka spune:
hei, fetele, ia uitati-va la pozele noastre din albumul de 5 luni, trebuie sa va placa...![]()
acum parca nu mai are nasucul infundat si doarme, recupereaza, dar tot merg cu el pana la doctorita, ce-i sigur e sigur...
anca81...cum ii dai complex-ul de B-uri? picaturi, sirop?
Mami Loredana
si
Marc Alexis, o minune de copil...
Povestea minunii mele
Aici vedeti poze cu noi www.youtube.com/user/ilrdn" target="_blank">, iar aici filmulete
Intre noi, baimarencele
anca81 spune:
Malinka, e sirop. Inca nu i-am dat, de abia a papat si mi-era teama sa nu verse. Ii dau cu seringa de Nurofen, 2.5 ml/zi.
Gagics, voi nu vreti sa comandati nimic de pe www.bimbomarket.it ?
Mie mi s-a pus pata pe un scaun de masa www.bimbomarket.it/en/product.asp?Id=5772" target="_blank">Chicco Polly
si un pat pliant Brevi. Ar fi in total cu transportul 175.9 Eur. Nu vreti nimic de-acolo? Au chestii tare misto si sunt mai ieftine decat la noi, daca ne "unim" mai multe iesim chiar bine.
Piti mic se face mare
Eu sunt Carla
anca81 spune:
Malinka, sunt bestiale pozele, mai ales cele in care l-ai imbracat cu ... cravata
. Super super 
Piti mic se face mare
Eu sunt Carla
ancaurn spune:

STEFANIA

Si multumim si noi tuturor pt. urari. Daca nu erati voi, am fi uitat ca azi ne sarbatorim.
ancaurn spune:
Anca81 bine ca-i sanatoasa. O sa pape ea pana la urma. B complex au luat si ai mei, amandoi si le-a placut (chit ca mie imi venea sa
doar cand ii simteam mirosul)
Malinka mai, mai ce mic business man ai tu acolo! Sa stii ca mi-ai dat o idee de poze. Pot sa o fur, nu? 
Claudia cum mai sunteti? sper ca nu te-ai molipsit si tu in final! Da un semn!
Carmen ce mai face Vladut? Cred ca deja e ca nou!
anca81 spune:
Anca, Carlei nu-i place nimic, absolut nimic. De abia ii deschid gura cu degetele si-i bag seringa pana in gat. Si tot urla 
Azi a mancat ceva totusi. Si niste morcov din borcanel i-am dat si desi nu a deschis gura si a impins totul afara, pot spune ca nu i-a displacut, dadea cu limba dupa lingurita
. Trebuie sa-i pun undeva sub buza de jos, sub limba sa-si ia ea de acolo.
Piti mic se face mare
Eu sunt Carla
melly23 spune:
no serustoc fetele!ce mai facetzi!eu ma plictisesc mortal!!!

pitica se joaca in premergator acuma, m-am jucat si io cu ea, am mancat supa de pui cu pireu cu carne (ea nu eu
), o mai dormit dar ma plicti de nu mai poci!!!no a trece si asta!!!deci cine vine azi la sala???lore, anca sau alina???
Noi si fluturica Amelia 

Noi si baimarencele 
Malinka spune:
eu nu vin azi...doar vineri...dar, pana la urma maine nu vine nimeni?
noi am fost la dr dar doamna si-a schimbat programul si azi era doar de dimineata, am sunat-o, a zis sa-l duc maine dupa masa si pana atunci sa ii dau panadol baby si un sirop, pentru ca tuseste, flantusin, sau ceva de genul asta dar de la farmacie mi-au zis ca nu se da copiilor sub un an...si nu i-am luat...ce sa mai inteleg si eu? mi-e asa mila de el, are nasucul infundat, e pentru prima oara...si mai tuseste din cand in cand...
ancaurn, fura cum sa nu...ca si eu am vazut undeva si m-am inspirat...abia astept sa-l vad pe dragos la...cravata...![]()
melly..pune mana si croseteaza...sau citeste-o carte sau savureaza o cafea...sau...ce vrei tu...
Mami Loredana
si
Marc Alexis, o minune de copil...
Povestea minunii mele
Aici vedeti poze cu noi www.youtube.com/user/ilrdn" target="_blank">, iar aici filmulete
Intre noi, baimarencele